2. srpna 2016

Fresh Summer Drinks

Ahoj všem,
dnes tu pro vás nemám žádný kosmetický článek, za to takový letní, který možná některé z vás potěší. Viděla jsem u spousty blogerů recepty na letní smoothie, ale často tam jsou věci, které normální smrtelník doma jen tak nemá, takže proto jsem se rozhodla napsat článek o mých oblíbených letních drinkách, které vyrobíte doma, aniž by jste museli některé ingerience hledat po obchodech. 

První drink a můj nejoblíbenější letní nápoj je melonouvý fresh. Meloun absolutně miluju, mohla bych ho jíst každý den, celý den, a nikdy bych se nepřejedla, takže co dělat, když jdete třeba do práce (nebo kamkoliv jinam) a nechcete si brát na cestu meloun a jíst ho. Já si tenhle fresh dělám ráda k snídani nebo večeři, protože osvěží a je prostě výborný. 

Jak na něj?
Meloun rozmixujete s troškou H2O. To je všechno. Teda, pokud máte meloun s peckama, tak budete chtít potřebovat sítko, aby jste se pecek zbavili. Easy, co? 


Druhý drink je jeden z mých nejoblíbenějších přes celý rok. Je to vlastně čaj, jen je studený a vhodný do horkých, letních dnů. Já zelený čaj miluju a tento Clipper je můj nejoblíbenější, hlavně zelený s citronem. Jestli je něco, co bych mohla pít celý den po celý život, je to právě zelený čaj. 

Jak na něj?
Uděláte si zelený čaj, až trošku zchladne, tak ho dáte do ledničky na hodinku nebo dvě a poté do něj jen hodíte led a citrón


A třetí drink je vlastně skoro nealko mojito. Na tenhle drink jsem přišla teprve nedávno, když jsem zkoušela drink alá "co dům dal" a napadlo mě zkusit tuhle kombinaci. Nakonec jsem s výsledkem byla velmi spokojená a drinku jsem nakonec udělala pak dvoulitrový džbán. :D 

Jak na něj?
Do vody hodíte 5-7 lupínků máty, tři kolečka okurky a dvě kolečka limetky. Dáte do ledničky odstát na pár hodin, pak už jen přihodíte led a vychutnáváte si nealkoholické mojito. 


Jaký je váš oblíbený letní drink?

9 komentářů:

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger