31. července 2016

My NARS Collection

Krásnou neděli vám všem,
dnes jsem si pro vás připravila podobný článek, jako jsem kdysi psala na téma TheBalm. Ukáži vám tedy svou kolekci NARS produktů, které se mi doma naskupily a jeden z nich už mám dokonce po druhé. Zároveň bych chtěla v tomto článku zrekapitulovat recenze, a vlastně je to celkově takový update mého názoru na tyto produkty. Takže se na to rovnou vrhneme. :) 

Jako první vám ukážu věc, kterou bych nikdy nečekala, že budu milovat. Jsou to NARS kleštičky na řasy, které jsem si už dáávno koupila, avšak jsem je začala používat až poměrně nedávno (cca půl roku zpět) ve své každodenní rutině. Pokud máte od přírody natočené řasy, tak tohle je pro vás irelevantní recenze, ale já, moje řasy jakožto 'smetáky', si o natočení rozhodně říkají.

Výsledek vidíte, když se kleštičky naučíte používat správně. Teprve pak vám řasy vydrží celý den natočené a budou opticky vypadat delší. Pokud chcete tip, na to, jak udržet celý den natočené řasy, tak pro vás mám tento tip: ohřejte kleštičky fénem (nebo zapalovačem) a "kleštičkujte" řasy, nedržte kleštičky v jedné pozici, ale alespoň 5x zmáčkněte kleštičky, aby jste se o kousek posunuli. To natočí vaše řasy na celý den, je to prakticky kulmování řas. Pozor, ať se ale nespálíte, kleštičky nesmí být úplně horké, aby jste si nespálili víčko nebo něco takového! 



Druhý produkt tu mám duo stínů v odstínu Kalahari.  Tohle je tak unikátní duo, především na cestování. Obsahuje matný, teplý hnědý stín, který si dáte do ohybu oka a utvoříte s ním menší kouřovky a zlatou dáte přes celé víčko a violá! Skvělé líčení. Tahle mini paletka se mnou často cestuje a vždy mi udělá skvělou službu, protože se zlatou a hnědou prostě nejde udělat chybu. Pokud hledáte nějaké stíny na cestování, ale nechcete moc barevné líčení - tohle bych rozhodně doporučila. 


Můj nejnovější přírůstek do NARS rodinky je třpytivá tvářenka Super Orgasm. Od mé poslední zmínky na blogu (mé recenze, kterou najdete zde) neuplynulo moc dlouho, avšak tvářenku stále miluji. Stále jí používám téměř denně, což se mi doposud s žádnou tvářenkou nestalo, natož pak s třpytivou. Právě ty třpytky dělají z téhle tvářenky něco originálního, něco zajímavého a ačkoliv se jich na tvář nepřesune tolik, v kombinaci s highlighterem tvoří skvělé kombo, které rozzáří tvář. 

Tahle tvářenka jako první skvěle kupodivu dolaďuje každé líčení, což bych do takového odstínu nečekala. Vždy jsem očekávala, že spíše malinová barva bude přirozená, ale s touhle tvářenkou jsem změnila názor a nyní si říkám, že žádná jiná tvářenka mi neudělá vzhled alá makeup "no makeup" look. Pokud jste bledulky, jako já, ale chcete oživit své tvářičky, omrkněte tuhle tvářenku - ať už Orgasm nebo Super Orgasm, určitě se vám zalíbí! 


Můj druhý nejoblíbenější produkt ze všech NARS produktů, které jsem kdy vyzkoušela je ale tento fix. Před rokem a půl jsem měla svůj první, který jsem používala téměř neustále, protože perfektně držel - na koncertě, na party, ve škole nebo v práci. Prostě držel, ale zároveň šel dobře odlíčit a to mi vyhovovalo. Zdálo se, že fix ale v tom samém hrotu nějakým způsobem neustále vysychal, nikdy v něm nebylo dost barvy, aby udělala černo-černý konec. S fixou se muselo hodně dlouho třepat, teprve pak se i do špičky dostala barva. To mě dost iritovalo na téhle fixe, ale zkrátka to, jak dobře se s ní jinak manipulovalo mě prakticky donutilo pořídit si druhé balení. 

I v tomto případě mám se špičkou stejný problém, ale tentokrát už nehodlám kupovat další balení. Momentálně používám fix od BHCosmetics, který ho skvěle nahradí, a ačkoliv ta aplikace není tak precizní a není tak snadná, pořád je tento fix o dost levnější, než tento od NARS. Abych to shrnula, řekla bych, že tento Stylo fix je úžasný, a rozhodně bych ho koupila znova, kdyby nebyl tak drahý. 


A to nejlepší na konec. Má oblíbená rtěnka v odstínu Afghan Red, což je taková malinová červená barvička, která je naprosto perfektní jako volba "když nevíte coby". Já jí moc ráda používám třeba do práce, nebo do školy jsem jí velmi často nosila, protože je to skutečně velmi univerzální odstín, a v tenké vrstvě může být jako jemná rtěnka, nebo ve více vrstvách šťavnatá, malinová barva. 

Rtěnka sice není dlouhotrvající, jídlo nevydrží vůbec, pití jakž takž, takže chce často přetírat. Ale za ten krásný odstín to rozhodně stojí. Navíc rtěnka velmi příjemně hydratuje rty a pro mě je to rozhodně jedna z nejlepších rtěnek z celé mé sbírky. Velmi ráda jí namixuji s pudrem tak, aby byla matná - potom je to pro mě naprostá bomba. :) 


K zakoupení na parfums.cz

Chtěli byste "tutorial" jak z jakékoliv rtěnky vytvořit matnou rtěnku? 
Vlastníte nějaký NARS produkt? Pokud ne, jaký byste chtěli vyzkoušet?

14 komentářů:

  1. Moc hezký článek! Kleštičkami taky mačkám řasy postupně a víckrát, akorát je nenahřívám, bojím se, aby mi nevypadaly řasy.. Už tak jich moc nemám :-D Jinak jsem se konečně rozhoupala a koupila si svoje první dva produkty od Narsu - tvářenky super Orgasm a Deep Throat.. :-) jsem na ně fakt zvědavá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Taky jsem měla strach, že o řasy přijdu, ale teď si tenhle "trik" nemůžu vynachválit :) Tak to jsem zvědavá, jak ti Super Orgasm sedne, já z něj úplně nemůžu jak je boží.. :D Těším se na recenzi!

      Vymazat
  2. Od této značky nic nemám, ale nebránila bych se. Ráda bych vyzkoušela rtěnku nebo tvářenku :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně doporučuji oboje - jak rtěnku tak tvářenku :) Jen u těch rtěnek je třeba mít na paměti to, že to není úplně "pecka", co se výdrže týče.

      Vymazat
  3. Moc pěkná sbírka, já si právě dneska objednala první produkt od Narsu a to rtěnku v odstínu Fanny :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem zvědavá, jak se ti bude líbit :) Snad se o ní pak zmíníš na blogu!

      Vymazat
  4. Ja o te Nars tvarence silne uvazuju, vsichni ji strasne chvali! Moc pekny clanek:)
    www.lucyjirak.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě do ní jdi, pokud tě zaujala :) Mě vážně sedla jak prdel na hrnec, hrozně si rozumíme a hlavně je vážně pecková ke každýmu líčení!

      Vymazat
  5. tutorial na matnú linku by bol skvelý ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Jééééé, všechny produkty jsou tak krásné, že já osobně bych měla teda sama dost velký problém říci, který by byl pro mě ten nejlepší ♥ A tutoriál bych určitě chtěla ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, NARS má perfektní obaly, už jen koukat na ně je slast :) Dobře, tak já tutoriál sepíšu a brzy bude na blogu :)

      Vymazat
  7. od NARS zatím nic nemám, ale lákají mě hlavně tvářenky, ty jsou prostě bezkonkurenční, a make-upy :) vůbec ale nevím po jakém odstínu bych sáhla, protože bych preferovala nějaké matnější.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Make upy mě taky lákají, ty matný mají krásný finish :) Ale jak říkáš, na netu rozhodně vybírat odstín nebudu, protože jich je spousty a nevím, který je "ten pravý".

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger