3. července 2016

OPI | Hello Kitty Kolekce

Všem přeji hezkou neděli,
po dlouhé době tu mám opět lakovací článek, kde vám ukážu ty nejroztomilejší laky, které na světě existují. Proto, že se tu dlouho neobjevil žádný lak nebo jakákoliv recenze na laky, tak bylo na čase opět něco sepsat. Dříve jsem si laky kupovala každý týden a měla jich doma mraky. Měla jsem přes 90 laků, ale v posledních několika měsících jsem laky začla přebírat a ty, které už jsou prostě na nic jsem vyhodila a nyní už mám cca 30 laků, za to ale všechny používám a všechny jsou peckové. Mezi nejnedávnější přírůstky patří tyto tři laky od OPI z Hello Kitty kolekce, což je neuvěřitelně vychytaná kolekce roztomilých laků ve velmi dívčích barvách bych řekla, protože má hodně růžových barviček. Tak se na to vrhnem! 

Balení je naprostá pecka, Hello Kitty teda úplně nemusím, ale k těmto lakům mi samolepka na držátku laku hrozně sedí a musím i říct, že se mi to líbí. Alespoň se tak laky odliší a vypadají zajímavěji a za čas, až je vytáhnu z šuplíku, si vzpomenu, že jsou z kolekce Hello Kitty. Jinak jako vždy, velikost balení je 15ml, což je podle mě bombové množství, protože tak alespoň vydrží dlouho, když už za to dáte tři stovky.

Kolekci Hello Kitty bych popsala jako takovou dívčí, spíše mladistvou, protože tam najdete takové různé, zajímavé odstíny růžové a nebo pastelovou růžovou barvičku. Podle mě se tato kolekce velmi povedlo, což svědčí právě o tom, že jsem si pořídila hned tři laky z téhle kolekce. 


OPI laků mám nejraději to, jak snadno se aplikují. Pro mě jsou to jednoznačně jediné laky s naprosto perfektní konzistencí, protože můžete dát třeba tři vrstvy a schnou velmi rychle, protože nejsou tak hutné. Jsou relativně vodové, nebo respektive takové řídké, takže sice krytí není v první vrstvě úplně super, ale jak říkám, za to se strašně dobře lakují, právě díky téhle konzistenci. Jakkoliv je flekatá první vrstva, věřte mi, že ta druhá to spraví. 

Výdrž je boží a je to hlavní důvod, proč miluju OPI laky. Mám doma podlak OPI, který dávám nejen pod tyto laky, ale pod všechny, ale zkrátka když na něj dám jakýkoliv OPI lak, tak to prodlouží výdrž o vážně několik dnů - minimálně 3 dny. Laky se téměř neloupou, první tři dny vypadají naprosto perfektně a i potom se jen malinko po práci na konci nehtů dělají ty "průhledné" místečka, ale lak se neloupe, pouze odře. 

Lak Charmmy & Sugar je úžasný třpytivý lak, který je naprosto perfektní jako top coat přes doslova jakýkoliv lak, a vytvoří naprosto úžasný efekt. Je jasné, že krytí je spíše nic moc, ale stejně tomu je tak u všech třpytivých laků, které znám. Ve dvou vrstvách je to krytí lepší, ale stále nic moc, proto je podle mě ideální jako top coat a to právě přes tyto dva následující laky. 

Lak Let's Be Friends! je na první pohled bílý lak, ale ve skutečnosti je to taková velmi jemná, pudrová barvička, která bude naprosto perfektní na zimu. Dvě vrstvy tohoto laku vypadají perfektně a jsou skvělé i na léto, když jste opálené, protože krásně vynikne právě opálená pleť. 

Lak Small + Cute = je můj, momentálně, nejoblíbenější lak na léto. Je to krásná růžová, světle růžová nebo jak někteří říkají "baby pink". Vypadá velmi zajímavě na nehtech a to jak na krátkých tak i dlouhých - u většiny laků se tohle říct nedá, protože některé laky prostě nevypadají pěkně na krátkých nehtech, ale tohle je jedna z výjmek a já tenhle lak nosím moc ráda, právě proto. 



+
drží jako blázen
rychle schne
velké balení (15ml)
kryje ve dvou vrstvách
skvělá konzistence
-
nic

Hodnocení: 5/5
K zakoupení několik zde za 290 Kč
Já osobně MILUJU OPI laky, drží na mých nehtech nejdéle, nejlépe se s nimi pracuje a zkrátka jsou moje nejoblíbenější laky a pomalu se snažím nahromadit co nejvíce OPI laků v různých odstínech, abych nemusela používat ty z drogerie, které se mi sloupou během prvního dne. Tyhle tři laky jsou podle mě naprosto skvělé a pokud máte rády světlé ale roztomilé laky, tak bych rozhodně do jednoho z nich zainvestovala, protože samy můžete vidět, že vypadají skvěle! 

Jaké barvy na nehtech máte nejradši?

13 komentářů:

  1. Miluju tvoje recenze! Vždycky si chci nějaký kosmetický produkt koupit, jenže jsem na něj neviděla žádnou recenzi a pak se ukáže tvůj nový článek a v poslední době tam je vždy to po čem toužím ♥ OPI laky jsou skvělé, mám na ně stejný názor jako ty. Doma mám hodně laků z drogerie, ale ty bych chtěla dát pryč a udělat si sbírku jen OPI laků, protože jsou dokonalé. Radši si za lak připlatím, když vím, že mi vydrží o hodně déle.
    Odstín Small+Cute=♥ musím mít!

    OdpovědětVymazat
  2. jee, to je boží :) sice to nejsou zrovna barvy pro mě, ale ty laky jsou fakt roztomiloučký :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dokonalý design laku. :) A odstíny jsou fakt pěkné :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Wau krásne laky, hNEĎ by som ti jeden ukradla :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. cute <3

    awesome post !



    Please feel free to visit my blog and if you like we can follow each other :) what do you think ?

    NEW Post - 3D Nail art tutorial


    Facebook |Bloglovin |♥Instagram | Lookbook |Google✚


    Stay Gold

    OdpovědětVymazat
  6. Wauuuu, tak to je boží! Máš to taaaak hezky nafocený, jsem z toho unešená :)) Já laky OPI taky miluju .)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tahle kolekce vypadá fakt roztomile, už jsem ji obdivovala u zahraničních blogerek :) Škoda jen, že to víčko není opravdu potisklé a je to jen igelit :D Vybrala sis moc pěkné odstíny a naprosto s tebou souhlasím, že jsou laky OPI bezva. Mně také velmi vyhovují, jak jejich konzistence, tak zasychání a výdrž. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jezusky to je tak sladký :D
    Jo, přesně tyhle růžový odstíny miluju. Občas teda prostřídám s rudýma a vínovýma ale tam končím. Jsem možná trošku moc konzervativní v tomhle stylu. A tyhle laky jsou tak kráásnýýý

    OdpovědětVymazat
  9. krasne farby, take jemne, to ja na leto mozem :)) a nadherne nafotene :)

    http://www.ellenya.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Do Hello Kitty som niekedy bola blázon. Ale keď sa tak pozerám na tie obaly, asi budem zas! ♥ Krása :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger