3. června 2016

MOTD | Fialová Linka Trochu Jinak

Krásný pátek vám všem,
jak jsem slíbila, tak plním. Opět se vracím do starých kolejí po vynechání jednoho 'líčícího pátku', ale dnes jsem tu zase a opět s nějakým velmi lehkým a trošku barevným lookem. Víte, že já jsem linková a linky nosím velmi ráda, proto bylo jasné, že něco vymyslím s tekutýma Vivid Brights od NYXu, ale trošku mi došla inspirace na pořádné looky, tak jsem zvolila staré dobré linky. Ale pak mě napadlo, že by nebylo od věci zkusit je nějak ozvláštnit - tak jsem je ještě orámovala černýma linkama. No a výsledek máte zde. :) 


Jak jsem říkala, je to velmi snadný look. Já jsem začla tím, že jsem přes celé víčko dala primer, který jsem pak "usadila" tělovým očním stínem. Abych trošku oko vytvarovala, do ohybu víčka jsem malinko dala světle hnědý stín, který jsem pořádně ztratila a pravděpodobně by si ho ani nikdo nevšiml, kdybych na to neupozornila. Pak už jsem se vrhla na linky - udělala jsem extra tlustou fialovou linku Vivid Brights, a udělala jí skutečně co nejtlustší, aby se snadno poté orámovala. Pak jsem vzala černé linky a začala ocáskem, který jsem orámovala jako první. Poté jsem velmi velmi pomalu postupovala směrem do předu, a to je celé. Žádný rozjasňovač jsem nedávala, protože mi přišlo, že tahle linka je sama o sobě výrazná.



Products used:
TheBalm BalmJovi Palette (Allegro)
NYX Vivid Brights Eyliner  02 Violet 
BHCosmetics Black Liquid Eyeliner
NARS Eyelash Curler
Dizao Organics Mascara

Co říkáte na takovou neobvyklou linku?
Experimentujete takhle s barevnýma linkama?

20 komentářů:

  1. Opravdu povedené :) Já neumím udělat tak tenkou a rovnou černou linku, ale možná že když to párkrát zkusím, tak to bude nositelné i mezi lidi - moc se mi to líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono by to šlo i tak, že uděláš silnou černou linku a fialovou to pak jen vybarvíš, ale se správnýma černýma linkama (nejlépe fixem) to jde v pohodě, stačí jen trénovat a mít trpělivost, i mě to trvalo docela dlouho, než jsem to dovedla k "dokonalosti" a přesto to není úplně dokonalé :)

      Vymazat
  2. Hezké a oči to krásně hned rozzáří :)) Já si na barevné linky zatím moc netroufám, ale v létě je určitě vyzkouším :))

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jdi do nich, určitě si s nima vyhraješ a vždycky budou vypadat stylově :)

      Vymazat
  3. Linka vypadá zajímavě. Sama jsem si modrou zkoušela a i k hnědým očím celkem ujde :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. vypadá to skvěle!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. wow tak toto som este nevidela :) a vyzera to dost zaujimavo .. super tip k pop art liceniu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trošku mě k tomu pop art inspiroval, abych řekla pravdu :D :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger