19. června 2016

Benefit | They're Real! Mascara & Tinted Primer

Krásnou neděli vám všem,
dnes tu mám pro vás připravenou recenzi na řasenku They're Real! od Benefitu, kterou už nějakou tu chvíli testuji a jsem z ní nadšená. Prvně jsem jí používala samostatně, ale nyní jsem k ní přihodila primer (v článku se i o něm zmíním) a myslím, že jsem našla to nejlepší kombo a v životě mi žádná řasenka neudělala tak krásné řasy. Pokud házíte očkem po téhle řasence a pořád si nejste jistí, tak to dnešní článek pro vás jistí! (haha, ještě ze mě bude rapper :D) Tak se na to vrhneme :) 

Proto, že jsem první měla řasenku, než primer, budu mluvit spíše o řasence a dodatečně zmíním primer, protože ten přeci jen tak dlouho nemám ale rozdíl tam nějaký je. Cena je sice trošku vyšší, ale rozhodla jsem se, že už jí nebudu psát do mínusů produktu. Myslím si, že do kvality je člověk vždycky nucen trošku investovat. Je jasné, že to není úplně investice, kterou je ochotný investovat každý, přiznejme si, že za řasenku málokdo je ochotný dát více než 200 Kč, ale zkrátka někdo jako já je ochotný dát tolik peněz za řasenku, protože mi většina nesedne a nedělá tak pěkné řasy. Myslím si, že když občas oželíte nějakou tu party nebo cokoliv oželíte, za chvíli si budete moci koupit tuhle řasenku a vyzkoušet na vlastní řasy. 


Benefit má vždy perfektní design, a stejně je tomu tak i u řasenek. Už od pohledu vypadají zajímavě a luxusně. Balení primeru a řasenky se neliší v designu samotném, ale v barvě - nebo respektivě materiálu. Řasenka je skoro jak zrdcadlo, kdežto primer je takový "matný" kov. To vám ušetří čas, pokud skladujete primer i řasenku v jedné nádobě jako já - nebudou se vám plést. 

Kartáček je velmi zvláštní a byl to skoro jediný důvod, proč jsem si řasenku nekoupila už o několik měsíců dříve. Často mi nevyhovují tyhle krátké štětinky, které nejsou ani moc husté a navíc to je plastový kartáček. Poprvé jsem vlastně vyzkoušela řasenku v Londýně, kde mě velmi překvapilo to, že kartáček je takový pružný, a manipuluje se s ním mnohem snadněji, než jsem očekávala a to není vše, dělá řasy naprosto boží.  Na konci kartáčku je takové zaoblení s štětinkama jako ježek (ha, super přirovnání :D) s kterým se dostanete na všechny místa, do koutků oka nebo s ním můžete rozčesat řasy v místech, kde se vám slepily. 

Nejen, že řasy zahustí, ale také prodlouží a hlavně je udělá vážně jako by byly umělý. Nevím jak to dělá, ale naprosto tenhle efekt miluju. Když používám tuhle řasenku, tak ani nemusím používat kleštičky na řasy, protože je řasenka i mírně natočí, takže to není třeba. Naprostá bomba, kterou jsem nezažila u žádné řasenky, kterou jsem do teď vyzkoušela.


Výdrž je naprotá bomba, já mám delší řasy, takže mívám problém s tím, že konce řas se mi obtiskávají na víčko nebo respektive pod řasy a to se mi s touhle řasenkou neděje. Je pravda, že po 8+ hodinách nošení se začne na víčku dělat takový ten černý náznak toho, že se řasenka obtiskává, ale to se vyřešilo primerem, který zamezí tomuto obtiskávání. 

Co se primeru týče, tak tam musím vypíchnout to, že se dá nosit sám o sobě a působí velmi přirozeně, protože není černý ale hnědý, takže působí jako vaše skutečné řasy. Primer prodlužuje výdrž a pokud máte delší řasy a problém s tím, že se vám obtiskávají pod řasy, tak díky primeru se tohle nestává a žádné obtiskávání se nekoná. Řasy nejsou viditelně nijak extra jiné, možná trošku delší, ale to je minimální rozdíl, kterého si všimnete jen vy sami. 


+
kartáček
výdrž
rychlá aplikace
prodlouží jak blázen
zahustí jak blázen
vhodný i na spodní řasy
-
nic

Hodnocení: 5/5
Řasenku seženete online na parfums.cz za 600 Kč
Z řasenky jsem naprosto nadšená a rozhodně jí doporučuji. Rozhodně nepotřebujete primer, aby jste jí mohli nosit samostatně, protože tahle řasenka si vystačí sama a poradí s každýma řasama - ať už dlouhýma a méně hustýma nebo hustšíma ale kratšíma. Takže pokud vám nevyhovuje většina řasenek, určitě bych investovala a klidně šla do téhle. 

Jaká řasenka vám naposled vyrazila dech - ať už v dobrém nebo špatném?
Máte zkušenost s Benefit řasenkama?

8 komentářů:

  1. Na řasence se mi nelíbí ten kartáček, ale co jsem o ní tak četla, určitě je to bomba o.O


    eL blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten kartáček mi přijde právě na řasence (co se týče vzhledu) nejzajímavější :-D No vidíš, sto lidí sto chutí, takhle se to pozná nejlépe :)

      Vymazat
  2. Skvělý článek a super recenze. Jen bych chtěla podotknout, že ty máš řasy bezva i bez ničeho.. Pochybuji, že na mých řasách bych dosáhla takového efektu. Znovu jsem se utvrdila, že na moje řasy, kvůli konzistence a neslepování, nebude řasenka ideál.. Stejně ji nejspíš časem zkusím, ale bojím se failu. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji!
      Já mám bílé řasy, které bez řasenky nejsou vidět, takže proto je třeba vždy mít řasenku :D :) Já nevím, no, já jí zkoušela v Londýně v Debenhams a poté jsem se rozhodla že si jí pořídim, do té doby jsem také neměla velkou důvěru, že by fungovala... :) Třeba zkus někde vyzkoušet, a uvidíš :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger