22. května 2016

Style Wars | Vlnité Vlasy Pomocí Remington Kulmy

Krásnou neděli vám všem,
před několika měsíci jsem se nechala ostříhat a tudíž jsem si začala i jinak stylovat vlasy. Častokrát je nosím prostě tak, jak se probudím, ale občas také použiju nějaké pomocníky, který mi vytvoří nějaký pěkný účes a dnes bych se tu chtěla věnovat účesu s vlnitýma vlasama. Pokud si doma stylujete nějak vlasy, dnešní článek tu je přesně pro vás. Tak se na to vrhnem ;)

Když se rozhodnu pro vlnité vlasy, sahám po této kónické kulmě zn. Remington. Je to kulma, u které se dá nastavit stupňové rozhraní (max. 210°), kdežto nejméně si můžete nastavit 130°C. Je to super pro ty, kdo mají jak husté vlasy, tak kdo je má řidší. Já kdybych si chtěla natočit vlasy s těma 130°, moc bych si je nenatočila, protože jich mám skutečně moc a nejen že by to trvalo tak 5 hodin, ale ani by nevydržely. Kulma se "rozžhaví" velmi rychle, během minuty už si můžete kulmovat vlasy. Ke kulmě dostanete navíc žáruvzdorné pouzdro, a ačkoliv bych se osobně bála dát tam úplně vařící kulmu, v pohodě tam dáte teplou kulmu a  nic se nestane. Dále dostanete rukavičku, která zabrání tomu, aby jste se spálily při tvoření vln. 



Proto, že je kulma kónická, dělá krásný tvar vlnitých vlasů, které působí tak mnohem přirozeněji, než když jsou utvořené normální kulmou. Záleží samozřejmě na vás, jestli tlustší část dáte k hlavě a tenkou ke konci vlasu, ale oba směry vytvoří přirozený tvar loken. Velkou výhodou je i dlouhý kabel, díky kterému se snadněji manipuluje s kulmou, když chcete vlasy natočit. Samozřejmě pokud chcete docílit co nejdelší výdrže, je nutné na účes použít fixační sprej na vlasy (pokud pro vás kónická kulma úplně není ideální, můžete si od značky Remington vybrat i jiné typy kulem). :)

Co je ale největší výhodou? Kulma se po 60ti minutách automaticky vypne, takže když zapomenete náhodou kulmu vypnout, tak se nemusíte bát, že by se něco doma stalo. Pokud jí nedáte na dřevěný nebo plastový povrch, tak není čeho se bát, protože se sama vypne. 


+
vlny drží celý den
cena
dostanete k tomu rukavici
můžete si zvolit stupňové rozhraní
dělá přirozené vlny
automatické vypnutí po 60ti minutách
-
nic

 Hodnocení: 5/5
K zakoupení zde
Pokud sháníte kulmu, tahle je podle mě ideální volbou. Je levná, a natáčení vlasů s ní je velmi snadné a hlavně rychlé, a vlny vydrží dlouho. Jak říkám, velikou výhodou je i to, že se sama během hodiny vypne, jako pojistka proti zapomnění zaplé kulmy.

Jakou kulmu používáte vy?
Preferujete rovné nebo vlnité vlasy?

5 komentářů:

  1. Vypadá tedy naprosto skvěle, já mám právě takovou klasickou a při jejím použití jsem se téměř vždycky spálila :D Rukavička i pouzdro jsou tedy skvělým dárečkem :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Práve si zháňam nejakú kulmu, a táto vyzerá fakt úžasne :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na tuto kulmu jsme také koukala, kónickou ve sbírce ještě nemám. :D Ale ozkoušenou jí mám. Líbí se mi spíše vlnité vlasy, ale jsem často líná a nechávám je takové jaké jsou a navíc je nechci pořád ničit, chci aby se nejdřív trošku daly do kupy.

    jennytailor

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger