20. května 2016

MOTD | Business On The Top, Party On The Bottom

Krásný pátek, 
dnes tu mám pro vás připravené další líčení a tentokrát to je takové každodenní líčení, dle mého názoru, není ani těžké ani extra barevné a hlavně se hodí pro každou příležitost. Podle názvu si asi říkáte, o co jde, ale hned vysvětlím. O jistém účesu (páču :D) se v angličtině říká "business in the front, party in the back", tak mě napadlo pojmenovat toto líčení stejně, protože prakticky to není nic jiného, než jemné kouřovky s černou linkou, ovšem na spodní lince se odehrává ta party v burgundy odstínu. :D Pokud vás zajímá, jak jsem tohle líčení vykouzlila, čtěte dál. :) 



To, co mám na horním víčku budu říkat jemné kouřovky, protože jsem použila světle hnědou, s kterou jsem zvýraznila ohyb oka a směrem ven tento stín ztratila, ale skutečně velmi jemně. Pak jsem dala do vnitřního koutku rozjasňovač a rovnou přešla k černé lince. Jakmile jsem měla tohle hotové, vzala jsem konturovací tužku na rty značky Flormar, kterou jsem udělala tlustou čáru pod spodníma řasama, a nějakým tvarem nebo ztrácením jsem se nezaobírala. Vzala jsem potom totiž burgundy stín z BalmJovi paletky s názvem Alice Copper, kterým jsem přejela po celé délce konturky a začla pomalu ztrácet směrem dolů. Tímto vrstvením burgundy tužky na rty a stínu jsem vytvořila skutečně pěkně bordó/burgundy linku/stín. Nakonec jsem vzala jen čistý štětec a ještě trošku linku ztratila, aby nikde nebyly ostré okraje. 

Products used:
Sleek Oh So Special Palette (x)
TheBalm Schwing Eyeliner (x)
TheBalm BalmJovi Palette (x)
Flormar Lip Pencil (x)
NARS Eyelash Curler (x)
TheBalm What's Your Type? Mascara (x)

Co říkáte na takovéhle líčení? :) 
Líbí se vám barevné spodní linka? 

7 komentářů:

  1. Myslím, že páčo by ti moc slušelo :) Určitě bych ti ho doporučila víc než bojového Skurut haie :) Jinak odporný líčení, jako vždy no :))

    OdpovědětVymazat
  2. vyzerá to zaujímavo a rozhodne sa mi to páči :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to velice zajímavě a líbí se mi to :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. spodná linka vyzerá veľmi dobre ;) palec hore

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger