13. května 2016

MOTD | Yellow Eyeliner

Krásný pátek vám všem,
pokud sledujete můj instagram nebo snapchat, víte, že jsem minulý týden byla v Praze a tam jsem navštívila i prodejnu NYX, kde jsem si pořídila několik věcí a jednou z těch věcí byly i linky Vivid Brights. A protože to bych nebyla já, kdybych hned nějaké nevyzkoušela. Jako první jsem sáhla po žlutých, které ve mě evokují léto a slunečné a teplé dny. Líčení to není vůbec složité, ale přesto je, podle mého názoru, velmi zajímavé a zábavné. No, ale to už asi vidíte sami:) 



Původně jsem na tohle líčení chtěla natočit video, které jsem také natočila, ale protože 90% by bylo mimo záběr, řekla jsem si, že je to zbytečné vůbec takové nekvalitní video pouštět do světa, takže jsem to smazala. Hooray me! Kdybych řekla, že jsem byla trošku naštvaná, lhala bych. Byla jsem pekelně vytočená, že jsem to líčení natočila úplně špatně...

...každopádně, co se postupu týče, je to velmi jednoduché. Vezmete jakýkoliv světle hnědý stín, kterým uděláte mírné kouřovky, směrem od ohybu oka k obočí, ale nepřehánějte to a udělejte menší kouřovky, než jste zvyklé. Potom tmavě hnědým stínem malinko zdůrazněte ohyb oka, jen aby jste líčení dali trošku hloubku. Teď už jde na řadu highlight, aby jsme si nezkazili potom linky, takže velmi jemně dejte zlatý highlight do vnitřního koutku a kraje highlightu rozblenděte do ztracena. Teď už jsou na řadě konečně linky. Tam jsem vzala žluté linky a udělala tloustou, dlouhou linku, kterou jsem později doplnila černou tenčí linkou. Když děláte barevné linky, myslete na to, že musí být vždy o dost tlustší než běžné linky, pokud plánujete "double eyeliner look" jako je tento. Pak už vezmete jen opět tmavě hnědý stín a aby líčení bylo takové kompletní, tak podél spodních řas do poloviny oka dáte trošku stínu, který poté mírně rozblendíte směrem do stran.  A máme hotovo. :)


Products used:
NYX Vivid Brights Eyeliner
TheBalm BalmJovi Palette
TheBalm Schwing Eyeliner
TheBalm What's Your Type? Mascara
Nars Eyelash Curler

Líbí se vám takovéhle barevné linky?

16 komentářů:

  1. Krapet ti závidím tu přesnou/ý linku/y :) Nádherný odstín žlutý. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to vůbec tak přesná linka, je tam pár nedokonalostí... :) Ale také už mám dost natrénováno, takže je to už v ruce, jsou to jen roky tréninku.. :) Děkuji! Žlutá to je vážně krásná, taková ideální na léto :)

      Vymazat
  2. ako to môžeš spraviť tak presné? ja by som to nevedela ani keby mi ruky dolámali :D vždy niečo pokazím..no ale je to skvelé:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Roky tréninku, ale kolikrát se s tim piplam třeba půl hodinky - stíny mi zaberou 10 minut a potom přijdou linky a je to v háji :D Děkuji moc :)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Jojo, je krásná! Navíc má v sobě pár třpytek :)

      Vymazat
  4. Toto je přesně styl líčení, které preferuji na léto, jednoduchá barevná linka, která dobře drží, a hlavně udělá krásný efekt. Moc pěkné. ;)
    Katarina

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzerá to neskutočne nádherne ♥ Ak v lete pôjdem na fesťák, inšpirujem sa práve týmto líčením :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! :) Jsem ráda, že tě tohle líčení inspirovalo! :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger