15. května 2016

Benefit | Gimme Brow! Gel

Krásnou neděli vám všem,
dnes po dlouhé době mám připravený článek opět na nějaký produkt na obočí, a tím je gel od Benefitu, který určitě všichni znáte. Je to asi beauty bloggerkama nejpoužívaný gel na obočí v historii a také nejvíce probíraný gel. Mě se vždycky zdála cena trošku nářez za takový malý gel, ale táhla mě k němu velká síla přitažlivosti, kdy jsem prostě neodolala nutkání tenhle gel zkusit. Tak pokud vás zajímá, jak tenhle gel dopadl pod mým drobnohledem, čtěte dál! :) 

Balení je podle mě esteticky skvěle spracované, mě se moc líbí ať už krabička od tohoto gelu, tak i samotný obal gelu, což je vlastně relativně malé balení na svou cenu, ale k tomu se ještě dostaneme. Produktu je jen 3 gramy, což je docela málo, když porovnáte tohle balení s (například) Alverde gelem na obočí, které je mnohem větší. Díky téhle velikosti si dovedu představit bezproblémové cestování s tímto gelem, protože se vejde i do té nejmenší kosmetické taštičky. :) 


Musím říct, že ten efekt, přirozeného obočí, který tenhle gel dělá absolutně miluju. Když chci jen mírně upravené obočí, jen aby se nezdálo, že žádné nemám. Každopádně tohle je první gel, kterým na obočí nenanesete tunu produktu, ale jen takové množství, aby vám zafixovalo obočí. Což například u Alverde nefungovalo, na špičce vždycky byla tuna produktu, která mi pak zanechávala hrudky na obočí a musela jsem je vyčesávat. U tohohle gelu se nic takového nekoná, to znamená že je rychlejší aplikace a preciznejší. 

Podle mého názoru i výběr odstínů mi přijde dost fajn, světlejší gel je vážně světlý a vhodný i pro blondýnky, já mam odstín Medium a myslím, že i momentálně pro mě (jako pro blondýnu) je to fajn odstín, který není moc tmavý, ale je vhodný i pro brunetky nebo obecně pro ty s tmavšíma vlasama. Co se týče výdrže, tam bych řekla, že to není nic extra úžasného, řekla bych, že je to běžná výdrž každého gelu, v kontaktu s vodou z obočí mizí. 

Ale teď už k tomu, zda se tento gel vyplatí. Benefit určitě znáte, a pokud ho znáte, víte, že ceny jsou trošku vyšší, a stejně je tomu tak i tohoto gelu. Podle mě, má tento gel spouusty výhod a plusů celkově, ale upřímně, ta cena je velmi důležitý faktor a řekla bych, že vážně je přemrštěná na to, co ten produkt je a hlavně kolik toho je. Koupě nelituji, ale že bych si produkt kupovala znovu... to asi ne. Upřímně, o moc nepřjdete, když si tenhle gel nekoupíte, ale když si ho koupíte, uvidíte, že si gel zamilujete.

+
malinký aplikátorek
fajn produkt na cestování
výběr odstínů
přirozený efekt
výdrž
-
cena





Hodnocení: 5/5
Gel je super, mám ho moc ráda, používám ho teď denně, má skvělý aplikátorek - super kartáček, dělá krásný, přirozený efekt hustého obočí. Plný počet bodů dávám proto, že gel je vážně super, ale kdybych měla brát v úvahu i cenu, byla by to asi trojka. Každopádně gel jsem si vážně oblíbila, a přijde mi super, takže je to jasná pětka. Doporučuji gel těm, kteří by ho chtěli vyzkoušet a těm, kteří se rozhodovali, zda investovat nebo ne - není to nutné, určitě najdete levnější a stejně tak dobrý.

Používáte gel na obočí?
Pokud ano, tak jaký?

8 komentářů:

  1. O svoje obočie sa veľmi rada starám, rovnako rada ho aj upravujem.. vďaka za tip na tento gél, pribudol do môjho wishlistu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Au, pořád si nejsem jistá, zda se mi vyplatí do něj zainvestovat..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak říkám, v porovnání třeba s Alverde dostaneš více produktu za (myslím) 130 Kč a je to prakticky stejný gel, se kterým budeš také spokojená. Pokud tenhle gel vyloženě NECHCEŠ, myslím si, že není nutné ho kupovat.. :)

      Vymazat
  3. Zajímavý výrobek, ale asi by u mě místo nenašel. :-)
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám moc ráda brow gely právě od Alverde a Maybelline.. Ale ani jeden z nich v sobě nemá vlákna pro vyplnění obočí jako Gimme Brow, takže si ho stejně zase budu muset pořídit. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som si teraz nedávno kúpila gél od Essence a som moc spokojná :D
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  6. Produkt vypada dobre, jen ta cena se mi moc nelibi.:-)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger