6. května 2016

MOTD | Každodenní Líčení

Krásný pátek vám všem,
tento týden jsem neměla náladu na nic extra kreativního, takže když už jsem se pořádně namalovala, tak spoře. Ve středu jsem zakončila písemnou část maturit a ačkoliv to byla ta jednodušší polovina, vyčerpala mě jak fyzicky tak psychicky. A to se asi projevilo i na mém líčení, tak trochu. Takže dneska tu uvidíte moje líčení z tohoto týdne, které není ani trochu barevné. No, dyť to vidíte sami. Tak se na to vrhem :) 

Líčení, jako je tohle, asi nevyžaduje ani sepsání postupu...ale jako vždy, pro jistotu ho napíšu. Na celé líčení jsem použila Naked 2, a začla jsem Foxy stínem, který jsem dala přes celé víčko i pod obočí a pod spodní řasy. Je to takový tělový odstín, spíše do žluta, ale to se na pleti neprojeví, takže dělá dobrý "podklad". Dále jsem vzala Tease a od ohybu směrem ven jsem stínovacím štětcem stínovala, dokud nebyl přechod extra jemný a nebylo vidět, kde končí. Dále jsem vzala takovu zastřenou stříbrnou barvičku s názvem Verve, kterou jsem dala přes celé víčko mokrým štětcem, abych ze stínu dostala větší lesk. Pak jsem podél spodních řas ostínem Busted udělala takovou "linku" podél řas a rozjasnila vnitřní koutek stínem Bootycall. Nakonec už jen tenounká linka, která se až v poslední třetině víčkarozšiřuje, řasenka a je hotovo. 



Products used:
Urban Decay Naked 2 Palette (x)
TheBalm What's Your Type? Mascara (x)
BHCosmetics Liquid Eyeliner (x)

Jaké líčení nosíte vy, když jste bez inspirace?
A jaké líčení je vaše "každodenní líčení"? :D 

10 komentářů:

  1. Moje denní líčení vypadá podobně, jenom používám Naked 1 :) Vypadá to moc hezky!
    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat
  2. Takové líčení je prostě klasika, super :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. krásne krásne :) moje každodenné líčenie vyzerá podobne, akurát namiesto tekutej linky si dám ceruzku, ktorú rozmažem :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také super líčení, mě moc tyhle rozmazané linky nejdou, takže je nepraktikuji ale zní to fajn :)

      Vymazat
  4. Krásný líčení, kéž bych takovou linku uměla!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! :) Upřímně, také mám dny, kdy mi to nejde ani za nic, ale postupem času dostaneš ten "grip" do ruky a pak budeš alespoň tak nějak vědět, jak na to :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger