3. února 2016

What's In My Bag? | Travel Edition

Zdravím vás všechny!
V dnešním článku bych vám chtěla ukázat, co si s sebou balím na cesty. Za chvíli mě čeká výlet do Londýna, kam se strašně těším a proto mě napadlo ukázat vám v dnešním článku, co si s sebou beru do kabelky, ale i co najdete v mé kosmetické taštičce. Pokud jste tedy taky osamělí cestovatelé, jako já, třeba vám tento článek malinko pomůže, až budete na cestách vy. :-) 


V mé kabelce najdete tolik věcí, že někdo bude asi otáčet oči v sloup, ale já vám hned vysvětlím, proč všechny věci nutně potřebuji. :-)

iPad je pro mě nejen spolehlivou mapou 24/7, ale i místem, kde jsem na internetu, abych nevybíjela baterii telefonu, dále si v něm vyřizuji všechny emaily, pracovní věci a odepisuji na zprávy.  Krém na ruce je naprostá nutnost, bez krému bych nepřežila ani den,  tak jako balzámek na rty. Tento od Manufaktury jsem si velmi oblíbila, protože na rtech je velmi příjemný a vydrží na rtech dlouho. Antibakteriální gel na ruce značky Bath & Body Works naprosto miluju, protože voní nádherně po kokosu a je super roztomilý. 
Velmi důležitá je pro mě i manikůrka na nehty, abych si mohla kdykoliv zastříhnout záděry nebo zapilníkovat nehty. Rozhodla jsem se pořídit si i hřejivý polštářek, který doufám, že mi při zimních večerech nebo ránech pomůže. V kabelce mám dále obal na brýle a pouzdro na čočky, protože bez nich bych viděla tak metr před sebe. Externí baterie na cestování je k nezaplacení a díky ní se nemusím bát toho, že by se mi nečekaně někde vybil telefon. Láhev je velmi důležitá, kdykoliv si do ní můžete napustit vodu a nemusíte nikde kupovat drahou vodu nebo se tahat s těžkýma lahvema. Peněženka, sluchátka a telefon už je asi naprostá samozřejmost. A nakonec už jen selfie stick, aneb když jede někdo cestovat sám a chce mít také své fotky, tak mu nezbyde nic jiného. :D 

V kosmetické taštičce číslo 1 najdete..
Toto je taková ta nejnutnější kosmetika, kterou prostě používám každý den. Patří tam třeba šampon nebo sprchový gel. Šampon jsem si koupila cestovní balení The Body Shop, které mi na těch pár dní bude stačit, protože už mám kratší vlasy, na které toto množství stačí s přehledem. Dále mám cestovní balení sprcháče také TBS a od Balei. Dále tu mám zubní pastu Apeiron, což je veganská pasta bez fluoridu, kterou si kupuji pravidelně už asi 3 roky. Dále krém od Biodermy, hřeben (DTangler) a suchý šampon Batiste, který se stal mým oblíbencem během posledních měsíců a používám ho pravidelně. 



A v kosmetické taštičce číslo 2? 
Protože bez kosmetiky bych nikam nejela, tak se někomu může zdát tolik kosmetiky zbytečné, ale kdybych to nevyužila, tak to s sebou přece zbytečně neberu.. :-D Paletka Nude Tude se mnou jela i vloni do Anglie, vejde se mi krásně do kosmetické taštičky, obsahuje nádherné odstíny na každý den ale i na večer nebo nějakou akci. .. zkrátka super. Dále linky na oči ve fixu, tyto jsou značky Nars, ale nevím, jestli s nima pojedu, protože už pomalu ale jistě vysychají.. Dále fix na obočí od Catrice, který jsem si velmi, velmi oblíbila a řasenka je samozřejmost. Na obočí ještě fixační gel od bhCosmetics a kit na obočí Makeup Revolution, který jsem bohužel zapomněla přidat na fotku. Rtěnky, jednu výraznější od Lime Crime a spíše nude odstíny od TheBalm a Pupy. Dále už jen primer pod oční stíny, a na pleť korektor Catrice, minerální sypký make up bareMinerals a nejoblíbenější pudr NYC. 


Co si berete do kosmetické taštičky při cestování vy?
Cestujete spíše sami nebo máte nějakého parťáka na cestování?

5 komentářů:

  1. Já cestuji se ségrou a maminkou,užij si to v Londýně ♥ Máš tam skoro všechny věci co nosím i já s balzámem na rty a krémem na ruce jsi to vystihla,ale co rozhodně mi ještě nesmí chybět jsou kapesníky - já jako silný alergik je musím mít u sebe skoro jak srdce :D Externí nabíječka je taky nutnost v týhle době :D Batiste je super!

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Jojo taky jsem alergik, kapesníčky taky mám pořád u sebe, ale nechtěla jsem je dávat na fotky.. :D :)

      Vymazat
  2. ty si nebereš kartáček jo.. tak to nesluší

    OdpovědětVymazat
  3. Uži si Londýn :) Inak pekný článok.

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger