22. listopadu 2015

L'ORÉAL MICELLAR WATER

Přeju vám všem krásnou neděli,
listopad končí, u nás už dnes sněží, a myslím si, že s prvním sněhem končí podzim a začne to nejhorší období pro blogerky. Žádné pořádné světlo, nekvalitní fotky.. Ale to mě neodradí od blogování, a tak vám dneska představím tuhle micelární vodu "3 v 1" od L'Oréalu, která je velmi populární u blogerek, nebo alespoň bývala populární... Já se rozhodla jí koupit až nedávno, takže s několika měsíčním zpožděním, a zjišťuji, že to asi nebyla až taková chyba. Pokud scháníte nějaký produkt na odlíčení nebo čištění pleti, nebo oboje, čtěte dál. 


Balení se mi líbí, přijde mi takové klasické, dobře se s ním pracuje - tím mám na mysli to, že se dá snadno regulovat kolik produktu vylijete třeba na tamponek. Narozdíl od Garnier micelárky je tady mnohem snažší právě tohle regulování, protože u té od Garnieru prostě občas vyteklo příliš moc produktu, ale tady je to jakoby "zadržené" a nikdy nevyjde ven více micelárky než tolik, kolik chcete. 

Ale k tomu se váže i největší mínus téhle micelárky. STRAŠNĚ ale opravdu strašně rychle ubývá. Micelárku používám měsíc, a to ani ne každý den, a už mám sotva půlku (viz fotka) a prostě to mi přijde strašně na nic, i když to cenově není tak hrozné, když to porovnám s Garnier micelárkou, opět se utvrzuji v tom, že byla nejlepší micelární vodou, kterou jsem kdy vyzkoušela. Tohle je největší mínus a podle mě je to důvod, proč bych si micelárku znovu nekoupila.

Ale teď tedy nějaké pozitivní věci. Líčení, make up, voděodolnou řasenku....se vším si poradí, víceméně bravurně, ovšem na voděodolný make up si musíte vyhradit více času, protože to trošku trvá, ale i přesto odlíčí prostě perfektně. V tomhle ohledu je vážně skvělá, protože narozdíl od Nivea micelárky, odlíčí cokoliv, a ta Niveácká neodlíčila téměř žádný make up, natož pak řasenku. 

Pleť i relativně dobře vyčistí, řekla bych, že v tomhle ohledu je to zkrátka klasická micelárka, která umí splnit to, co slíbí. Nemůžu na ní říct v tomhle ohledu jediné špatné slovo. Dle mého názoru, pleť nevyléčí, ale zkrátka ji udržuje čistou, a třeba se vám bude i zdát, stejně jako mě, že vám zbydou takové ty černé tečky, nebo menší nedokonalosti, třeba mě na nose viditelně několik černých teček zmizelo. Naopak na pupínky nepůsobí vůbec, neléčí je, ani se jich nijak nezbaví, ale upřímně, na to jsou jiné produkty a určitě bych nepoužívala micelárku na zbavení se pupínků. 

 Hodnocení: 4/5
K zakoupení na parfums.cz
Tuhle micelární vodu bych vám určitě moc doporučila, je super, ovšem jak jsem říkala, má svoje mínusy, které nejsou mínusy v tom směru, že by micelárka byla k ničemu. Ale zkrátka je prostě hrozně na nic to, že prostě během měsíce se tak rychle vypotřebuje. Jinak je naprosto perfektní, vážně super, ale prostě nemůžu zkousnout to, jak rychle mizí. Dávám 4/5, protože ne všem by tohle mohlo vadit. Znovu bych si jí už nekoupila, ale vážně jen z toho jednoho důvodu, že rychle ubývá. 

Jakou micelárku používáte rády vy?
Zkoušely jste tuhle micelárku?

7 komentářů:

  1. Niky, já jsem kdysi tuhle micelárku taky používala. Dokonce jsem měla hned dvě balení. Jedno mi vydrželo asi půl roku, takže mi přišlo, že zase tak moc neubývá :D Já jsem s ní neměla problém, byla příjemná, můj každodenní make-up bez problémů odlíčila. Akorát mi vadilo, že mi po ní trochu lepil obličej :) Ale kdybych měla možnost, tak bych si ji koupila znovu, akorát zrovna teď mám zelenou od Biodermy :)

    Astor Perfect Stay 24H & Catrice Camouflage Cream

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, tak to fakt nechápu, s micelárkama většinou šetřím, a navíc jsem jí vážně nepoužívala ani každý den, a vidíš kolik ubylo.. :D Docela zvláštní.. ale možná to je vážně jen můj problém :) Tu zelenou od Biodermy mám na wishlistu, snad jí přinese Ježíšek.. :) :D

      Vymazat
  2. Tuhle bych rada vyzkousela.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Momentálně používám micelárku od Dermacolu, ale mám v poslední dobou nějak citlivé oči a každá micelárka mi je dráždí. Tahle nedráždí oči?

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedráždí oči vůbec, a u mě to je co říct, protože mám velmi citlivé oči... je vážně super, ale vážně jediné mínus je to jak ubývá. Třeba zkus tu od Garnieru, ta byla naprosto perfektní. :)

      Vymazat
  4. Kdysi jsem jí měla a vím, že jsem byla spokojená, ale také si myslím, že jsem jí spotřebovala velmi rychle :D. Teď jsem si pořídila micelárku Garnier, tak jsem zvědavá :).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger