27. listopadu 2015

VÁNOCE: TIPY NA KOSMETICKÉ DÁRKY

Přeji vám všem krásný pátek,
Vánoce se neúprosně blíží, a s nima i shánění dárků, a hlavně ta nejtěžší část - vymýšlení dárků. Proto jsem vám tu dnes přichystala velmi oddychový článek, který by vám mohl ulehčit brainstorming a vybírání dárků vašim známým. Pokud sháníte tedy inspiraci, mrkněte na článek, a třeba vám i pomůže a splní svůj účel - bude užitečný. 

Znáte Happy Jackson? (vlevo nahoře)
Happy Jackson je značka, která vyrábí geniální věci jako třeba vtipné termohrnky, penály, kosmetické taštičky, manikůrky a spoustu dalších BEZVA věcí, a určitě by každého potěšil takový dárek, pokud HJ neznáte, určitě na internetu vyhledejte pár věcí, myslím, že všem se tohle bude líbit. 
Cena se pohybuje u každé věci kolem 300 - 400 Kč.

TheBalm přišli na trh s novinkou a tou je paletka rozjasňovačů Mary, Cindy a Betty Lou Manizer.
Tahle paletka je naprostá bomba, a upřímně, nemít Mary doma, tak do ní stoprocentně jdu, protože každý by měl mít ve své kosmetické sbírce pár rozjasňovačů, a ty od TheBalm jsou naprosto úžasný. Pokud vám nevadí malinko zainvestovat do dárku, rozhodně bych vám doporučila tenhle
Cena cca 700 Kč.

Nars a Andy Warhol sada lesků na rty
Po x letech jsem opět začla propadat trendu lesků na rty, aneb vracím se do svých mladých let, kdy jsem nenosila nic jiného. Tahle sada lesků z kolekce Andy Warhol je naprostá pecka, je to 5 lesků, naprosto nádherných odstínů, a myslím si, že by tenhle kousek potěšil úplně každou slečnu a kosmetickou nadšenkyni.
Cena 600 Kč.

OPI laky na nehty
Každá z nás by doma měla mít jeden (nebo klidně dva :D) OPI laky, protože to je prostě záležitost milovníků kvalitní manikůry, navíc kolekce OPI laků bývají naprosto perfektní a myslím si, že by byl perfektní dárek vybrat někomu laky ve Vánočních barvičkách. To už je na každém z vás, jestli vsadíte na vkus nebo na období, já bych vybrala klidně červený a zelený lak vhodný na Vánoce. :)
Cena cca 300 Kč.

Victoria's Secret tělové spreje
Můj nejoblíbenější dárek pro kamarády, rodinu a vlastně i sebe. Tělové spreje VS je pro mě naprostý zlatý grál a asi je nikdy nepřestanu používat, protože jsou podle mě opravdu must-have. Pokud čtete můj blog už delší dobu nebo sledujete můj instagram, víte, že miluji tyhle spreje a nedám na ně dopustit, proto si myslím, že jsou ideální dárek. 
Cena cca 250 Kč.

Batiste suchý šampon s třešňovou vůní
Nedávno jsem si koupila i já Batiste suchý šampon s třešničkovou vůní (aahh, ta vůně!) a musím říct, že jsem velmi spokojená. V neděli čekejte podrobnější recenzi, ale to, že to nabízím jako nápad na dárek k Vánocům, o tom asi dost říká. 
Cena cca 150 Kč.

Lush sada Best Wishes
Lush vždycky na Vánoce přijde se skvělýma sadama jako dárky, a myslím si, že pro vaše veganské i neveganské kamarády je tohle nejlepší dárek. Lush věci jsou perfektní, není možné šlápnout vedle, a podle mě je to vážně skvělý dárek obzvláště pro ty, kteří mají rádi voňavé věci. Lush nabízí samozřejmě i pánskou kosmetiku, takže pro chlapy můžete vybrat něco z této sekce, každopádně Lush je opravdu jistota, i když opět, je třeba trošku zainvestovat.
Cena 725 Kč.

Tohle jsou moje tipy na dárky. Vánoce jsou pro mě nejvíc stresové období, nemám ráda vybírání ani balení dárků, a zkrátka bych je nejradši neslavila. Vánoce ztrácejí smysl, pokud je netrávíte s těmi, které milujete a máte rádi, a pokud jsou jen o dárkách. Pro mě to je hlavně o atmosféře, kterou si užívám. (A taky o pohádkách a cukroví :D)

Máte už vymyšlené Vánoční dárky?
Baví vás balení dárků? 

9 komentářů:

  1. Ta manikúra by se 100% líbila ségře. VS kosmetika by zase potěšila mě. :D
    Naštěstí letos jsem se sháněním dárků neměla problém. Už je mám i skoro všechny zabalené.

    JENNYTAILOR

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti závidím, já mám sotva polovinu :D Ale je pravda že letos tápu po dárcích méně než třeba loni. :)

      Vymazat
  2. Článek na mě měl naprosto opačný účinek. Místo toho, abych vybírala dárky někomu jinému, tak jsem si na můj vanoční seznam přihodila další :D To mi nemůžeš dělat, Niki! :D

    beachismyhappyplace.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  3. Super tipy. :) Já už sice vymyšleno mám, ale podle mě nikdy není dárků dost, takže se jistě ještě inspiruju. :)) Nicméně se mi většina z těch věcí líbí pro sebe, takže možná, že je naopak přiřadím do svého dopisu Ježíškovi. :D
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D :D Ono je dobré inspirovat i sám sebe co si koupit..... :D

      Vymazat
  4. No kdybych koupila takové dárky pro někoho, tak bych se fakt musela přemlouvat, abych se dotyčnému dala, protože bych měla nutkání si je nechat :D :D

    November Favourites

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger