18. července 2015

HAWAIIAN TROPIC PROTECTIVE DRY SPRAY OIL

Krásnou slunečnou sobotu vám všem,
když je teď opět zase krásně a slunečno, nebo někteří z vás míří k moři, nebo bazénu.. je jedno kam, pokud tam bude sluníčko. Možná vám tedy bude tahle recenze trochu užitečná, protože jsem ve čtyřiceti stupňovém horku testovala Hawaiian Tropic oleje, s ochranným faktorem 20 a 10. Mám oleje mnohem radši než krémy, protože nejsem pak bílá, nemám bílé fleky na plavkách a oleje zároveň hydratují pleť, takže zabraňují loupání více, než krémy. 


Obaly těchto Hawaiian Tropic produktů se mi moc líbí, přijdou mi extrémně fotogenické, a přijdou mi celkově "přitažlivé". Mimo to, na instagramu jsem si všimla, že většina blogerek používá právě tyhle oleje, takže to byl jeden z důvodů, proč jsem je taky chtěla vyzkoušet. Ale k samotnému obalu.. To, že to je sprej, je trošku nepraktické, když máte mastnou ruku, protože vám kloužou prsty, a vlastně vám může vyklouznout z rukou do písku, což není žádné potěšení, věřte mi.. :D

Co se týče ochranného faktoru.. v Egyptě jsem se mazala pouze timahle dvěma oleji, první týden olejem s faktorem 20 a zbytek pobytu 10, a sloupala jsem se jen na místech, kde jsem se nemazala. Což dokazuje to, že díky oleji, se mi výjmečně neloupala ramena, ani pupek ani nohy, které se mi většinou vždy loupou.  


Vůně těchto olejů je naprosto božská. Voní po kokosech, a pokud mě znáte, možná víte, že kokosové vůně - to je moje. Vlastně to nemusí být ani  kosmetika s vůní kokosu, i na jídle s kokosem si velmi pochutnávám :D. Možná jsem si právě i díky téhle vůni tyhle spreje zamilovala, protože opravdu jsem celý den byla cítit po kokosu, což byl skvělý pocit. Navíc, spreje jsou voděodolné, proto jsem se nemusela starat o to, že se musím po každém koupání znovu sprejovat, protože sprej držel opravdu i přes to, že jsem byla zrovna v moři.

Hodnocení: 5/5
Cena je trošku vyšší, pohybuje se kolem 180 Kč, a seženete tyhle spreje v drogeriích Teta, nebo v Albertu.

Čím se v létě mažete ty?

5 komentářů:

  1. Ja som zatiaľ prišla na chuť iba čistému kokosovému oleju. Opaľujem sa veľmi výnimočne a keď už idem, beriem si so sebou olej. Krásne rovnomerne som sa opálila, pokožka vôbec nebola podráždená a ani kúsok pokožky sa mi nezošúpal :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O kokosovém oleji jako opalovacím oleji jsem dost slyšela, a musím ho taky zkusit, zatím s ním jen vařím a je mi líto ho použít jako kosmetiku, ale koukám, že je vážně multifunkční :) Super, děkuji za tip!

      Vymazat
  2. I absolutely love this stuff. Hawaiian Tropic is my favourite in the summer months.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Indeed! After this experience I totally adore HT stuff!

      Vymazat
  3. Tyhle spreje jsem zatím nikde neviděla, ale nevypadají špatně, i když kokosovou vůni tolik nemusím :-) Jinak já aktuálně používám mléko ve spreji od SunDance s SPF 15 a jsem spokojená, zatím jsem se nespálila :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger