15. července 2015

YVES ROCHER | Malinový Ocet

Krásnou středu vám všem,
dnes tu mám pro vás kratší článek na můj velmi, velmi oblíbený produkt a tím je malinový ocet od Yves Rocher.  Určitě víte, že já měla černé vlasy ještě nedávno ale v listopadu jsem se rozhodla vrátit se k světlým vlasům. Musím zaťukat *ťuk ťuk* že vlasy mám dost silné, a málokterý proces (žehlení, foukání, barvení..) mi je zničí. Od téhle doby mám vlasy trošku zničené, sice ne, tak jako dřív, za svých blond časů, ale po dlouhé době mám prostě slabší vlasy, a toto je vidět obzvlášť na roztřepených konečcích. Proto jsem se rozhodla vrátit se k malinovému octu, který jsem používala před x lety, a naprosto jsem si ho zamilovala. 
Balení je klasická malá lahvička, s uzávěrem, který se musí šroubovat. Tohle mi přijde trošku zbytečné, a raději bych viděla spíše normální "vyklápěcí" víčko, ale to už je jen moje osobní preference, a myslím si, že na tom nezáleží. Lahvička je pouze 150 ml a musím říct, že mě trošku štve, že nedělají třeba 300 ml nebo i více, protože mě osobně tato lahvička vystačí tak na 2 měsíce maximálně. 


Účinky.. no, než se projeví, člověk by si mohl myslet, že ocet nemá žádné účinky, kromě toho, že nádherně provoní vlasy. Není to však pravda, vlasy se cca po 4 použití pomalu ale jistě začínají lesknout "jako nové". :D Jako první, největší rozdíl, je podle mě jemnost vlasů, která se projeví již brzy po používání, myslím, že tak po druhém použití. Občas mívám problémy s rozčesáváním, a vlastně díky tomuhle krasavcovi, se mi vlasy rozčesávají mnohem lépe. Další z benefitů jsou již zmíněné rozzářené vlasy, a to je vlastně hlavní důvod, proč si ocet kupuji. Mám po něm vlasy na první pohled velmi zdravé a opravdu se krásně lesknou, což je přesně to, co mé vlasy postrádají. 

Neočekávejte spravené roztřepené konečky, takové účinky ocet nemá, ale očekávejte opravdu krásné vlasy hned na první pohled. 

Hodnocení: 5/5
K zakoupení jak na internetu, tak v kamenném obchodě, za cenu cca 150 Kč

Pokud malinový ocet neznáte, určitě ho musíte zkusit. Mě už je opravdu několik let věrným kamarádem, který mi vždy vlasy rozzáří, a myslím si, že já nebudu jediná spokojená zákaznice. Kdybych si měla vybrat jeden produkt YR, z celého sortimentu, byl by to právě tenhle ocet, protože na mých vlasech si opravdu pohraje s jejich kvalitou, a způsobí viditelný rozdíl. Za mě je to opravdu vynikající pomocník, a nehodlám přestat s jeho neustálým nakupováním. 

Používáte nějaký produkt na vlasy, který je krásně rozzáří?
Bez jakého pomocníka se ve vlasové péči neobejdete?

5 komentářů:

  1. Tak to musím zkusit!! Vypadá to úžasně! :)

    OdpovědětVymazat
  2. já na vlasy používám kokosový olej a nemůžu si ho vynachválit :)

    Blond LADY

    OdpovědětVymazat
  3. Konečně vidím recenzi na tento produkt, už několikrát jsem na něj v Rocher koukala, ale neodvážila jsem se ho vyzkoušet :D Je to výrobek s zeleným bodem?


    Gold Tattoos

    OdpovědětVymazat
  4. Já se na něj taky nedávno dívala...snad neobsahuje silikony, chtěla bych ho právě jako náhradu těch přípravků s nehezkým složením. Díky recenzi.

    OdpovědětVymazat
  5. já jsem si koupila rovnou už větší lahvičku ve které je 400ml cca za 370,- nevim přesně...a tenhle ocet si nejde vynachválit je to úžasná věc a potom co jsem ho začala používat jsem zjistila ze po dobu vo jsem ho nepoužívala jsem si vlasy umývala obden nebo po třech dnech a teď třeba až po 5-6 dnech

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger