5. dubna 2015

WELCOME TO CAMDEN LOCK

Krásnou neděli vám všem,
dnes bych vám tu chtěla ukázat ještě nějaké fotky z Londýna, a to prostě proto, že Londýn je naprosto úžasný, a proto, že jsem se do něj naprosto zamilovala, a nejradši bych se hned vrátila. Skoro neustále si prohlížím fotky, a jsem na pokraji slz, protože mi Londýn chybí. Opravdu hrozně moc. Doufám, že se tam ještě letos podívám, už teď plánuji další trip, a musím říct, že se opravdu strašně těším na Londýnskou atmosféru, která mi v Čechách chybí asi nejvíce. Ale teď už tedy k fotkám..


Valet do Camden Townu byl velmi spontánní a já musím říct, že jsem nečekala, že se mi tam bude tak moc líbit. Trochu mě mrzí, že byl už večer a my se tam nezdržely tak dlouho, ráda bych tedy tohle místo prošla celé skrz na skrz při příští návštěvě, protože mi to přijde jako velmi zajímavé místo.

Trafalgar Square
Noční Londýn je určitě něco, co by měli vidět všichni, kteří ho jedou navštívit. Nikdy jsem nezažila nic tak pěkného, a myslím si, že v létě, kdy už není taková brutální zima, jako byla teď, bych si ten výhled užila mnohem více. No co, byl to krásný pohled ať už v zimě nebo v létě. 


kdo nagged Tower Bridge do 10 sekund, dostane dva bludišťáky
 No a u Big Bena je velmi zajímavý most, obzvlášť když svítí slunko...


Při hledání McDonalda jsme šly okolo Monument to the Great Fire of London, který jsem podle fotek čekala mnohem větší. 


Natural History Museum. Nádherná budova..



Wembley Park, aneb místo, kde jsme strávily 20.3., protože se tam konal koncert. Další moc pěkná část Londýna, a pokud nevíte kam, určitě se tam dojeďte podívat.


čekání před arénou
 Když jsme další den šly na Oxford Street, rozhodly jsme se, že se mrknem do Victoria's Secret. Myslím, že v Londýně rozhodně tenhle obchod už nikdy nenavštívím. Těch lidí, proboha, těch lidí! Neuvěřitelné, kolik lidí se narve do takové prodejny. Sháněla jsem plavky, které jsem, bohužel, nesehnala, protože prodírat se tím davem - na to jsme neměly koule, obzvlášť po té tlačenici na koncertě.

ale výlohu měli krásnou, to se musí nechat
 Hyde Park je nádherné místo, které bych asi ocenila více v létě. Ale už teď tam krásně kvetly narcisky, a celkově to bylo moc klidné, krásné místo. Úplně se vidím, jak tam trávím nějaký čas tím, že čtu knížku. 



 
Pak jsme šly znovu okolo Bena, tentokrát ale jsme měly zataženo, takže fotky nevypadají nejlíp...


A poslední den, aneb smutný den kdy jsme se musely rozloučit s Londýnem.. 


Doufám, že se vám fotky líbí. Mám pro vás navíc překvapení - natočila jsem video, které ve středu zveřejním, takže se určitě koukněte na blog, pokud ho chcete vidět. Mějte se krásně a užijte si Velikonoce!

11 komentářů:

  1. Krásne fotky z Londýna čo sa týka s ľudmi vo Victoria Secret musím súhlasiť. Niečo neuveriteľné ! Naštastie som s kamoškou objavila jednu predajnu vo Westfielde tak VS chodíme nakupovať iba tam !:D
    Hyde park je taktiež krásne miesto a už sa neviem dočkať kedy ho navštíbim v lete a strávim tam minimálne celý deň !:)

    WWW.LINDATAYLLOR.COM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tip, až budu v Londýně zase, určitě se tam mrknu, protože tohle byl fakt masakr, to jsem opravdu nečekala.. :D Taky tě láká strávit v Hyde Parku celý den?! Já měla úplně chuť přivolat léto, vzít si nějakou deku a rozvalit se tam, protože je to opravdu nádherné místo a s parkama v ČR (nebo alespoň s těma, v kterých jsem byla) se nedá srovnávat. Obzvlášť díky tomu, jaký tam je klid :)

      Vymazat
  2. Skvelé fotky, Londýn je úplná nádhera. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, Londýn je nádherný, a ani fotky nevystihnou jeho krásu na 100%! :)

      Vymazat
  3. Krasne fotky :-) A ten most me docela pobavil :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybys viděla ty pohledy lidí, co tudy procházeli :DD Všichni si na to ukazovali a smáli se jak praštěný :DD (já mezi nima, samozřejmě :DD)

      Vymazat
  4. Máš moc krásný fotky... Obzvlášť ta s tím mostem je vážně povedená xDD

    OdpovědětVymazat
  5. Jo Londýn, tam je super :) Mně se strašně líbí China Town.. no nádhera

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tam jsme bohužel nebyly, tak snad příště! :)

      Vymazat
  6. Londyn je krasny :)
    www.donnaiveh.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger