24. ledna 2015

MAKEUP REVOLUTION EYEBROW KIT

Krásnou sobotu vám všem přeji,
hned na začátku, bych se vám hrozně chtěla omluvit za neaktivita za poslední měsíc. Bohužel, škola mě zdržovala dál od blogu a já musela se věnovat alespoň poslední měsíc pololetí vylepšování známek. Musím říct, že mi blogování velmi chybělo, a už jsem si předepsala i několik článků, ale potom se mi udělala na obličeji vyrážka z převitaminování vitaminem C, takže jsem si řekla, že si od kosmetiky musím dát pauzu. Tenhle problém se mě držel až do minulého týdne, ale dnes už je to mnohem lepší a mohu mnohem lépe fungovat. Takže opět zahájíme pomalu sérii několika recenzí v týdnu. Dnes bych vám tu chtěla říct něco málo o mém novém kitu na obočí, který jsem si musela koupit, protože mi v autě někam zapadla moje Bourjois tužka na obočí, a nic jiného mi nezbývalo :-D Byla to navíc i výmluva, proč zkusit právě tenhle kit od Make Up Revolution, což je momentálně hodně probíraná kosmetika. No, ale teď už tedy k té recenzi. :)

Balení je podle mě moc super. Nosím ho celkem často v tašce, protože mám strach že v práci se mi obočí smaže, ale na balení není vidět ani jeden škrábanec a vše je jako nové. Ani zrcátko není prasklé, prostě musím říct, že takovéhle balení se mi moc líbí. Nejlepší na tom je, že s ním v klidu můžu cestovat, což je třeba oproti tužce výhoda, protože u ní jsem měla strach, že se zlomí nebo něco podobného. U téhle paletky opravdu strach nemám. Paletka je rozdělená na 3 stíny a vosk, a má krásné zrcátko, podle kterého se dá klidně namalovat. Musím říct, že ze začátku jsem měla trochu strach z toho aplikátorku, doma totiž mám jen jeden štětec na obočí ale s ním to jde dost blbě - takže jsem se spoléhala právě na aplikátor z téhle paletky a musím říct, že to vůbec není tak zlé. Teda, nedokážu si představit se s ním malovat celou dobu co budu mít paletku, už teď si sháním nějaký štěteček na obočí, ale prostě právě na cestování je podle mě super. V balení navíc byla i minipinzetka, která je podle docela k ničemu, ale pokud má člověk šikovné ruce asi se s ní naučí pracovat.

Pokud neznáte Makeup Revolution značku, zde máte několik informací :
MAKEUP REVOLUTION je novou londýnskou značkou dekorativní kosmetiky, která vznikla v březnu roku  2014. Přinášíme širokou škálu výrobků, od základní řady za 45 Kč po highendové paletky 18ti, 32, 36 a 100 očních stínů či čistících antibakteriálních přípravků. Našimi nejznámějšími a nejprodávanějšími výrobky jsou paletky očních stínů, včetně ikonických Iconic 1, Iconic 2 a Iconic 3, dále například rozjasňovače, rtěnky, paletky tvářenek a korektorů nebo srdcové tvářenky sesterské značky I♥MAKEUP. Každý měsíc na trh uvádíme nové výrobky, které reflektují nové trendy v dekorativní kosmetice, stejně tak vyvíjíme množství nových, zatím nepředstavených konceptů. Aktuálně nabízíme přes 600 kosmetických výrobků.
Výrobky netestujeme na zvířatech, a to ani prostřednictvím zastupující firmy.


Odstíny v téhle paletce by podle mě nevyhovovaly tmavším typům. Musím říct, že já na mé poměrně světlé vlasy (upozorňuji že už dlouho nemám černé vlasy!) jsem vybrala odstín přesně takový, jaký se k ním hodí. Odstín mám Medium Dark, což by podle názvu měly být poměrně tmavé odstíny ale opak je pravdou. Horní dva stíny jsou poměrně dost světlý a ten dolní je jediný, který se dá považovat za tmavý a který používám nejvíce. Bojím se, že první stín (ten nejsvětlejší) nikdy nevypoužívám, protože je opravdu příliš světlý. Napadlo mě, používat ho jako stín na oči, ale vzhledem k tomu že je takový tuhý, bylo by velmi obtížné stín aplikovat na oči.

"Tato sada je vhodná pro snědší typy, obsahuje totiž 3 pudry v odstínech středně až tmavě hnědé a jeden voskový krém. Sada je tedy vhodná, pokud se dobře opaluješ a jsi přirozeně snědý typ. Součástí balení je i speciální štěteček určený k nanášení pudru a vosku a pinzeta pro úpravu nerovností obočí. Mysli také na své obočí a věř, že se bez této sady neobejdeš!"




Co se týče pigmentace, ta se může zdát na první pohled dost slabá. Když jsem se snažila swatchnout jednotlivé stíny, dalo mi to dost zabrat, protože na prst nějakým záhadným důvodem nechce prostě chytit. Ale když naberu stín na aplikátor nebo štětec, tak tam prostě krásně v plný palbě chytne, a na obočí tudíž také krásně chytá. Nechápu to, ale je to dost zajímavé, protože mi přijde, že by to mělo jít i naopak. Každopádně tedy, pigmentace je super, ale kit využití jako stíny na oči asi nedá. Myslím si, že by musely stíny musely být mnohem více pigmentovanější, aby se to dalo využít i takhle. Každopádně si myslím, že je to dost super pigmentace, na to, kolik kit stál. Mimochodem, na swatchích ten rozdíl odstínů je opravdu málo vidět, ale ve skutečnosti je mnohem více evidentní a je více vidět. Swatche jdou od nejsvětlejšího k nejtmavšímu. 

Hodnocení : 5/5
Musím říct, že mě stíny nezklamaly ale ani nenadchly. Čekala jsem, že budou fajn a opravdu fajn jsou. Není to žádný "bože, TENHLE KIT JE DOKONALÝ!". Kit je super, koupila bych si ho znovu, a všem ho moc doporučuji. Myslím si, že značka Makeup Revolution by si zasloužila mnohem více fanoušků a také si myslím, že by si zasloužila větší pozornost u všech lidí. Mě se moc líbí výběr kosmetiky, který tato značka nabízí. Navíc, pokud holdujete levné ale i kvalitní kosmetice, myslím si, že tohle je prostě super značka. Já se dále chystám na několik paletek, které si myslím, že tahle značka nabízí opravdu opravdu zajímavé. Pokud jste tedy tuhle značku ještě pořádně neprozkoumaly, určitě to napravte a nějaký ten produkt vyzkoušejte.

K zakoupení na parfums.cz

Preferujete stíny na obočí nebo tužky?
Máte zkušenost s Makeup Revolution?

5 komentářů:

  1. Chystam se na objednavku od MUR a tyhle stiny na oboci chci taky vyzkouset :)

    OdpovědětVymazat
  2. Makeup Revolution mám moc ráda a i tato paletka na obočí se mi moc líbí a kdybych neměla takové paletky aktuálně dvě. tak bych si ji hned pořídila....i když možná si ji pořídím i přesto :)

    Avene a La Roche Posay aneb.... na skok v lékárně

    OdpovědětVymazat
  3. super članok ! tuto paletku si v blízkej dobe určite kupim :)
    ešrte dns sa možte zapojit do našej giveaway :) http://my-cosmetics-w0rld.blogspot.sk/2015/01/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. tužky nemám na obočí ráda vůbec.. buď mám stíny a nebo gel :)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger