25. ledna 2015

GARNIER PURE GEL

Přeji  vám krásnou neděli,
hned na začátku, bych ráda připomněla (nebo oznámila, pokud o tom ještě nevíte) že na mém blogu probíhá giveaway o náušničky, a byla bych ráda, kdyby jste se zapojili :) Odkaz na giveaway zde. Ještě k organizaci blogu v následujících dnech / týdnech... Nevím, zda se hned vrátím k rutině 3 články týdně, ale spíš ne, protože jsem za poslední měsíc moc kosmetiky nevyzkoušela a spíše se soustředila na moje kožní problémy.. Takže bych ráda dávala články alespoň dva, jeden v pátek a druhý v neděli, ale ovšem ani to neslibuji. V neděli článek bude 100%, v ten pátek se ještě uvidí.. No každopádně, teď už ale k recenzi. Dnešní článek bude zaměřený na skin care, a to na tenhle čistící gel od Garnieru, který je velmi známý, řekla bych, a který jste určitě mohly vidět ve vaší drogerii. Já jsem s tímhle gelem bojovala s vyrážkou a nedávnými problémy s pletí, které se u mě vyskytly, a dneska bych vám ráda pověděla jaký tento produkt teda je. Já vím, že jsem říkala, že produkty testované omezuji, ale upozorňuji na to, že bydlím absolutně mimo Prahu a sehnat tady netestovanou pleťovou kosmetiku je nemožné. Proto doufám, že se do mě nikdo v komentářích kvůli tomu nepustí..

Začnu klasicky balením. Určitě znáte gely od Garnieru, všechny jsou prakticky stejné - mají pumpičku a klasické balení, které se liší pouze barvou. No musím říct, že mě tyhle pumpičky vůbec nepřesvědčily a moc mi nevyhovují, přijde mi, že je mnohem lepší produkt mít v nějaké "tubě" než takhle, ale to je asi věc vkusu. Pumpička se otáčí, na jednu stranu je "zavřeno" a na druhou "otevřeno". To je sice fajn patent na cestování, že se takhle otáčí, ale myslím si, že prostě v tubě by produkt byl lepší. Já si jednou chtěla tenhle gel vzít do kabelky, a že si k večeru vyčistím pleť, protože jsem nebyla doma, a když jsem viděla co se mi v kabelce stalo, byla jsem dost naštvaná. Pumpička mi totiž vypadla a už nešla nasadit, a nešlo ani vyšroubovat víko ani zbytek pumpičky, takže jsem do té lahvičky musela udělat díru a produkt "vylít" vedle, a dát si ho do jiné lahvičky.. Nevím, kde se stal problém, ale docela mě to naštvalo a teď až si koupím produkt který bude mít pumpičku, prostě hned přeleju produkt do lepší lahvičky nebo jiné dózy.

Trošku mě mrzí, že jsem nevyfotila před a po fotku s účinkama. Během dvou týdnů, se mi jakékoliv zarudnutí, pupínky a póry vyčistily a zmizely a rozdíl byl opravdu evidentní už od pohledu. Vzhledem k tomu, že se mi mastí T zóna, jsem aplikovala produkt jen na tyto místa a musím říct, že opravdu cítím rozdíl, že se mi pleť v těchto místech mnohem méně mastí, a navíc tam nejsou ani žádné pupínky. Na nose mi dokonce zmizela většina černých teček, a to jsem opravdu nečekala. Navíc když jsem produkt později používala i na vyrážku, která se mi na obličeji objevila, musím opravdu uznat že mi moc tenhle gel pomohl. A to opravdu hodně, hlavně na bradě. Možná to je právě tima antibakteriálníma účinkama, ale vyrážka mi "zplaskla" a zmenšila se. Neříkám, že mi to vyrážku vyléčilo, to vůbec ne. Ale díky tomuhle gelu se mi vyrážka neroznesla na víc míst a mohla jsem vyjít na ulici.

Všimla jsem si i toho, že tam kde jsem měla flíčky po pupínkách - takové ty červené potvory, kterých se člověk zbavuje velmi těžko - tak ty flíčky buď zmizely hned nebo postupně hezky se ztrácely. Tenhle účinek se mi zdál jako jeden z nejlepších, protože mi zmizely ty flíčky, kterých jsem se nemohla zbavit. Gelem jsem si pleť čistila každý den, vždy k večeru nebo ráno, a už po týdnu byly vidět opravdu tyhle výsledky. Musím říct, že jsem byla hodně překvapená ale zároveň moc ráda, že jsem našla takovýhle produkt. 

Jediné, co mě asi hodně vadilo je to, že produkt mě občas dost pálil. Když jsem měla pupínky, tak ne, ale poté co jsem měla vyrážku a gel dala na ní, tak mě produkt prostě trošku nepříjemně pálil. Myslím si, že to není nic nenormálního, ale bylo to celkem nepříjemné.


,,Mimořádně účinný čistící gel Garnier Pure bojuje proti tvorbě nedokonalostí pleti. Gel Garnier Pure je vhodný pro čištění smíšení až mastné pleti, která má tendenci se lesknout. Dokonale odstraňuje přebytečný kožní maz a make-up, uvolňuje póry a rozjasňuje pleť. Peelingová složka hloubkově čistí póry a rozjasňuje pleť. Výsledkem je dokonale čistá pleť bez známek černých teček nebo akné. 

Účinky:


hloubkově čistí pleť
odstraňuje přebytečný kožní maz
uvolňuje póry
rozjasňuje pleť
působí preventivně proti vzniku akné
zanechává pleť hladkou na dotek
Složení:
peelingové mikročástice – uvolňují a čistí póry do hloubky, rozjasňující účinky"


Hodnocení : 4/5
Tento čistící gel bych vám všem velmi velmi doporučovala, myslím si, že je to skvělý produkt, který vám může pomoci od kožních problémů, stejně jako mě. Upřímně, jsem vůbec nečekala, že by nějaký produkt mohl "vyléčit" starší pupínky nebo tak, ale poté, co jsem viděla výsledky po tomhle gelu, jsem opravdu nadšená. Myslím si, že by tenhle gel mohl pomoci hlavně lidem, kteří trpí na akné nebo se jim prostě občas udělají pupínky, vzhledem k ceně tohohle produktu by možná nebylo od věci, mít neustále produkt po ruce, v případě potřeby. Jeden bod strhávám za to balení, které bohužel mi opravdu hrozně nevyhovuje. Pokud máte tedy problémy s pletí, nebo trpíte na pupínky nebo prostě jenom chcete mít opravdu vyčištěnou pleť, doporučiji vám koupit někde právě tenhle produkt, který by vám mohl pomoci více, než jste si mysleli nebo očekávali..

K zakoupení na parfums.cz


Jakým produktem bojujete proti pupínkům?

9 komentářů:

  1. Celou dobu jsem hledala recenze na různé produkty na pupínky, začervenání a teď si jen tak najedu, že máš na blogu nový článek a co nevidím :o Po tomto produktu se budu muset rozhodně podívat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na tenhle gel jsem vcera koukala tak ted nevim jestli si koupit tento gel nebo takovy ten u ktereho je i kartacek na cisteni :) Jinak jsem si jeste poridila krem ktery by mel zmatnit lesklou plet, mam taky mastnou T-zonu s akne a cernymi teckami na nose a brade tak jsem zvedava jak to pomuze :)

    OdpovědětVymazat
  3. Teda vypada opravdu dobre.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. Čistiaci gél som mala len od Balei ale dobabral mi pleť, takže skúsim tento :)

    OdpovědětVymazat
  5. Přesne tohle potrebuju. Mam velke problémy s akné, tečkami a mastnou pleti. Kouknu se pak po drogeriích az zaberu výplatu :) díky za recenzi, Nikolko :-*

    OdpovědětVymazat
  6. je super používam ho už roky A KED náhodou ho sem tam vystriedam aj tak sa k nemu nakoniec vrátim :)

    OdpovědětVymazat
  7. Od Garnieru bych chtěla něco vyzkoušet na problematickou pleť, ale momentálně jsem dala přednost kosmetice Yves Rocher :)

    http://life-by-mrsjagr.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger