19. října 2014

Veganská kosmetika | MADE IN ITALY

Ahoj,
přeji vám krásnou neděli. Dneska tu mám pro vás recenzi na kosmetiku z Itálie, kterou jsem si moc oblíbila a musím uznat, že dokonce předčila mé očekávání, a vůbec jsem nečekala, že budu až tak moc spokojená. Pro bio kosmetiku mám slabost, právě díky takovým produktům, do kterých se zamiluju a jen tak mezi námi - po tom, co jsem vyzkoušela například tuhle masku, dost silně pochybuji, že ještě někdy budu tak moc spokojená s nějakou jinou maskou na vlasy. 

První vezmu tuhle skvělou Arganovou masku na vlasy.
Tahle maska nakopala s prominutím prdel, všem ostatním maskám co jsem kdy vyzkoušela. Fakt že jo. Tahle maska je naprostá pecka a musím uznat,  že jsem vůbec nečekala, že bude až tak dobrá. Navíc - tahle maska má certifikát bunnyho, což znamená že je vhodná pro vegany, v jiných slovech, žádné zvířátko kvůli téhle masce netrpělo. A hned je milejší, masku používat, než s vědomím, že to co si právě dávám na vlasy způsobilo bolest.. 

Obal je klasický, prakticky každá maska má tento typ obalu, takže jsem už zvyklá. Je to ten typ obalu, který nenadchne ale ani nezklame. Líbí se mi, že i když je obal opatlaný od masky, tak mezi prstama nijak neprokluzuje, což se mi stává u strašně moc masek.  Maska docela zvláštně voní, teda.. nemůžu se rozhodnout jestli mi voní nebo smrdí, každopádně je to zajímavá vůně na kterou nejsem vůbec zvyklá. Ale tahle vůně se po umytí začne pomalu ztrácet, takže vás nemusí trápit to, že pokud vám maska nevoní, tak prostě po umytí vlasů se vůně začne ztrácet.


Maska se má nechat působit 15 minut. Já jí na vlasech nechávala vždycky alespoň 20 minut a řekla bych, že čím déle to necháte působit tím lépe. Jednou jsem jí na vlasech měla dokonce hodinu, a vlasy jsem měla druhý den TAK MOC JEMNÉ, že se mi zdálo, že jsou mastné. Ale na pohled se zdály hladší a jemnější než jindy, takže bych řekla, že čas od času není zlé nechat masku působit o trochu déle. Občas může být nuda, mít na hlavě 15 minut masku a pak si to jít opláchnout.. je to trochu zdlouhavé, ale stojí to za to. 


Maska mi udělala naprosto úžasný efekt vlasů a to takový, že jsem je měla jemné a nemusela se ani česat. Já se normálně moc nečešu, a potom si stěžuju, jak mám zacuchané vlasy, ale když jsem používala tuhle masku, tak jsem vlasy neměla prakticky vůbec zacuchané a hrozně jsem z toho byla nadšená. Dokonce i na dotek vlasy byly tak úžasně jemné, že se zdálo, jako bych si je nikdy nebarvila a neměla je vůbec zničené. 

Hodnocení : 5/5

Na řadě je tělové mléko.
Tohle tělové mléko je naprostá pecka, musím uznat, že jsem byla hodně překvapená, když se mi kůže na nohou přestala loupat, protože do teď jsem si nohy mazala krémem od Garnieru a i přesto jsem měla nohy hodně suché. Takže jsem ani nečekala, že by se mi po tomhle krému pleť zlepšila, takže jsem opravdu zírala s otevřenou pusou, když po třetím použití se mi přestaly loupat. Nečekala jsem to a musím říct, že jsem od té doby viděla jen a jen benefity, které tohle mléko přineslo s jeho používáním. 


Jediné mínus  je, že krém se brutááálně ale fakt brutálně pomalu vpíjí. Minimálně hodinu a to je podle mě trochu moc, mám na tělových mlécích ráda, když se rychle zapijí a já pak můžu normálně fungovat, ale zjistila jsem, že u tohohle mléka musím dávat pozor alespoň hodinu, abych se neotřela do nějakýho oblečení nebo tak. Proto je lepší, když se krém používá na noc, protože pak nemusíte každou chvíli kontrolovat, jestli se už můžete obléct.


Konzistence krému je taková celkem tekutá. Krém se musí aplikovat v menším množství, protože jinak se do kůže nemá šanci vpít, 

Hodnocení : 4/5
k zakoupení zde

Dermio krém
Tenhle krém je podle mě dobrý hlavně pro ty, které se věnují nějaké tělesné aktivitě. Já jsem tento krém používala hodně když jsem cvičila a posilovala, a přišlo mi, že díky tomuhle krému se mi výsledky zdály viditelnější dříve než kdy jindy. Krém se mi zdál jako skvělý pomocník při zpevňování stehen, kdy jsem viděla největší výsledky, když jsem dělala butt & thigh challenge. Určitě se mi tenhle efekt nezdál jako placebo, protože normálně na takovéhle "zázraky" nevěřím. Ale řekla bych, že se krém musí využívat minimálně měsíc než budou malé výsledky vidět.


Jako velikánské plus je, že krém neobsahuje žádné parabeny, silikony atd. Musím říct, že krém mi hodně vyhovoval, ale občas jsem zpozorovala že mi po krému naskákaly na některých místech jako jsou stehna menší červené fleky. Nevím, jestli je to proto, že mi krém nesedl, nebo právě těma "vibracema" ale něco na tomhle krému mi nesedlo a mě se nepodařilo zjistit co.


Tady je na fotce vidět, jak celý krém prakticky funguje. Ta tečka uprostřed - tudy vytéká krém, a tím tlačítkem na boku se aktivuje masážní "mód", takže vlastně vibrování.  Krém se má roztírat krouživými pohyby, doprovázenými vibracemi, které napomáhají tomu aby se krém lépe a rychleji do pokožky vstřebal. Jedno mínus je to, že se musí často mění baterka. A ačkoliv se mi prvně zdálo, že je to zdlouhavý proces, teď už baterku vyměním během minuty. Ale i přesto si myslím, že je to docela k zoufaní, protože baterka se musí měnit prakticky každý týden, někdy každých 14 dní a to je podle mě trošku protivné. Avšak si myslím, že pokud někdo tento produkt opravdu využije, člověk přežije i tenhle menší nedostatek.

Hodnocení : 5/5

Všechny tyto úžasné produkty seženete na webu Nonsolero

Máte nějaké zkušenosti s touto značkou? 

3 komentáře:

  1. Arganová maska mě hodně láká! Ani jeden produkt jsem dosud neznala, tak díky za zajímavé tipy!

    http://pragueinstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Arganové produkty zachránili život aj mojim vlasom, je to fakt zázrak :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavé produkty, slyšela jsem o nich poprvé. Ta arganová maska vypadá zajímavě.

    janebeauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger