15. října 2014

Essence | Nejhorší Lak Drogerie Colour & Go

Přeji vám všem krásnou středu.
Dneska tu mám pro vás takový kratší článek, který jsem odkládala už tak 2 měsíce. Opravdu. Nerada dávám na blog nějaké špatné produkty, protože mi přijde, že se neumím pořádně vyjádřit tak, abych vám přiblížila vady produktu. Takže prakticky - umím jen mluvit o produktech hezky a ty co mě nějak zklamaly, posílám dál prakticky hned co zjistím, že mi nesedly a tak nemám ani čas na pořádné vyzkoušení. Ale říkám si, že i špatné zkušenosti by se měly posílat dál, stejně tak jako dobré, a tak jsem prostě sepsala tento článek, kde budu kritizovat tenhle "bílý" lak. Už podle názvu článku možná pochopíte, že tohle nebude článek o oblíbeném produktu..


Essence produkty mě už dlouho neberou. Jejich limitky jsou snad jediná věc, co mě docela baví, ale jinak? Přijde mi, že každý si myslí, že Essence je bůhví jaká kvalita, za ty prachy. Ale upřímně, myslím si, že produkty Essence jsou zpravidla na nic, a je jen pár výjmek, takže kvalitních produktů od téhle značky je opravdu pár. 

Lak je hodně řídký a barevně je takový bílý, hodně "zředěně" bílý. A s třpytkama. To by bylo super, kdyby lak vypadal na nehtech tak, jako takhle, ne?


Jednou jsem šla totiž do práce a tam se mi odloupl kus bílého laku, a tak jsem utíkala do drogerii kousek od mé práce, a hledala nějaký bílý lak. Jediný, co měly byl tenhle a nějaký myslím Astor za 200 Kč. Bylo jasné, že Essence mi moc vyhovovat nebude, že nebude tolik krýt, ale zároveň jsem nechtěla dávat 200 Kč za bílý lak, který doma už mám. Takže jsem vzala tenhle a utíkala nalakovat si nehty, protože jsem po práci běžela něco vyřizovat a chtěla jsem mít aspoň nějak normálně vypadající nehty. No, takže přijdu ke stolu, sednu si, otevřu lak a že si teda nalakuju ten nehet. Přejedu nehet jednou - nic. Čekám asi 3 hodiny než mi zaschne první vrstva. Pak dám druhou - nic. Čekám další dobu, která vypadá jako 100 let a pak dám teda tu třetí, ale to taky není prakticky nic na nehtu vidět! Sakra, tak děláte si srandu? Co to je za lak když nebarví? A navíc, třetí vrstva mi nechtěla zaboha uschnout. Laku jsem dala pak ještě jednu šanci, asi za měsíc, ale málem jsem si utrhla hlavu nervama, že lak který nelakuje se vůbec někde prodává..

Tady je na fotce vidět, jak vypadá lak na nehtu. Nijak. Lak není prostě vidět. Ani ve dvou vrstvách. Ani ve třech. A čtyři vrstvy v životě nezaschnou. Prostě pecka..  Jsem z tohohle laku opravdu strašně zklamaná, protože jsem doufala, že alespoň malá vrstva bílého laku na nehtech bude ale bohužel. Takže až budete v drogerii, vyhněte se odstínu 152!

Hodnocení : 0/5


Jaký je váš nejhorší produkt z drogerie?
Co vás naposled z kosmetiky zklamalo?

9 komentářů:

  1. Ta barvička vypadá teda velmi pěkně :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. hrůůza :(
    já bílý lak beru do Gabrielly Salvete, v odsínu 148 - krásně krycí už v první vrstvě :)
    ale úplně chápu tvé rozhořčení, já bych ho vyhodila z okna :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky normálně používám Gabriellu, ale byla jsem v nouzi a potřebovala jsem rychle nějaký lak :)

      Vymazat
  3. Wow, ještě, že jsem si tuhle recenzi přečetla. Chystala jsem se zaútočit právě na tento "bílý" lak a jak to tak vypadá koupím si ho zase u Miss sporty. Díky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda, že recenze k něčemu je :) určitě si kup jiný, tenhle je fakt... příšerný.. :D

      Vymazat
  4. taky se tomu teď s odstupem času směju, ale v tu chvíli jsem měla chuť zabít všechny kdo pracujou pro Essence :D :D

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem se nechala napálit :D Nejlepší bílý je rimmel :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger