5. září 2014

ASTOR COLOR PROOF EYELINER

Zdravím vás takhle při pátku.
Dneska vám píšu z postele, unavená, a hlavně nemocná. Myslím že umřu na rýmu, každou chvíli smrkám a mám pocit, že už smrkám i mozek. A hlavně, nechce se mi nic dělat - nejradši bych jen ležela a chvílema brečela a čekala na smrt. Ale teď už k dnešní - kratší recenzi. Astor a jeho produkty jsem už tak trošku pomluvila v článku, kde píšu o tom krásném růžovém stínu s nulovou pigmentací, který mě opravdu mrzel. Od té doby mám takovou nedůvěru k Astoru, že se doslova bojím cokoliv vyzkoušet, i když to je jen třeba řasenka.


Balení je klasika, nic extra. Kombinace černé a stříbrné není nic neobvyklého a tudíž se touto kombinací barev nedá nic zkazit. Černo stříbrná kombinace je velmi častá a myslím, že většina výrobců zvolí právě tuhle kombinaci proto, že tím není možné něco zkazit. A obal bude vypadat prostě dobře. Mě už ale tenhle stereotyp nudí, a uvítala bych i více bláznivé obaly, ale to už je individuální věc. Každopádně obal prostě není nic extra, nic, co by mě ohromilo. Víko drží dobře, když se zacvakne tak opravdu zacvaklé je a neotevře se vám v kabelce, což je fakt. Líbí se mi, že je tužka vysunovací a tudíž není třeba žádné ořezávátko. Ale tohle opět nese svoje mínusy - linka nikdy nebude tenká tak, jako kdyby jste použily ořezanou tužku. No, ale to je vlastně taky věc vkusu...

Odlíčit se dá velmi snadno, a prakticky čímkoliv. Micelárkou, odličovacíma ubrouskama, prostě čímkoliv. A od toho se prakticky odvíjí i to, že moc nevydrží. Na waterline vydrží maximálně půl hodiny, na kůži normálně tak 8 hodin.. Což je podle mě slabý výkon, vzhledem k tomu že tužky od Rimmelu mi vždy vždy vždy na waterline držely krásně a to nebyly ani voděodolné!


A teď k té pigmentaci. Na ruce je vidět, že to není žádná sláva. Nebo spíš takhle, pigmentace ujde, ale není možné s ní nakreslit nějaké rovnoměrné linky nebo linku tak aby nebyla flekatá. Jelikož tahle tužka nemá prostě "černočernou" barvu, nikdy na oku nebude vypadat tak jak by jste chtěly, ať se snažíte jakkoliv. Což mě dost vadí - za tužku jsem dala podle mě docela dost peněz a přijde mi, že poměr cena/kvalita je hodně nevyrovnaný. Cena vysoká, kvalita tužky je mizerná. Musím říct, že tahle tužka kvalitou je spíše jako Essence nebo Miss Sporty, jejich tužky jsou taky takové "nerovnoměrně černé" na oku, což opravdu netvoří hezký efekt. I přesto, že tuhle tužku používám především na waterline, i tam je vidět že flekatí.

Hodnocení : 2/5
Tohle a stíny od Astoru jsou asi nejhorší produkty na téhle stránce doposud co jsem napsala :D Trošku mě mrzí, že zrovna Astor schytal takhle ošklivé recenze ale co se dá dělat. Takže abych to shrnula - tužka na nic. Rozhodně bych jí nikomu nedoporučila, leda že by se chtěl člověk sám přesvědčit jak funguje. Je samozřejmě možné, že VÁM by zrovna sedla, ale mě nesedla vůbec a prostě to sdílím dál, tak doufám, že mi zase nepřijde email kde někdo píše jak jsem zbytečně pošpinila nějaký produkt a že vám sedl. Znovu připomínám, každému sedí něco jiného a je možné že tahle tužka vám sedne a mě ne. 

Jaký je váš největší propadák v kosmetice?

1 komentář:

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger