3. dubna 2014

NEW IN

Krásný čtvrtek vám všem.
Dnes tu mám opět po měsíci článek o novinkách za uplynulý měsíc. Tentokrát jsem opět podlehla lakové mánii a koupila si spouuustu laků. Jsem prostě lakofyl. Ach bože.. Každopádně jsem tento měsíc vůbec nešetřila, a i když bylo v plánu koupit si co nejméně věcí, tak mi to bohužel nevyšlo..

Nový make up, tolik rozebíraný Imperial od Dermacolu. V DM stojí jen 100 Kč a tak jsem se ho rozhodla vyzkoušet. Nehledě na to, že už nemám žádný pořádný make up.. Rtěnka od Avonu v barvě mých rtů, jen trošku hezčí.. A maska na vlasy od Toni&Guy, kterou jsem chtěla vyzkoušet už strašně dlouho!


Začneme tedy těmi laky. Pořídila jsem si jich 9. Ano, opakuji, 9. Jsem opravdu strašná! Ale koukněte na to. Konečně jsem sehnala matný top coat a to v Tetě, za 90 Kč a značka Flormar. Dále magnetické laky, Miss Sporty z akce v Tetě, dva Gabriella Salvete - novinka Sugar je naprosto dokonalá, pokud jste tuhle edici už viděli, tak určitě víte jak roztomilá je. Chci každýý lak z téhle edice! A další je Rimmel a z kolekce Rita Ora - fialový lak. Nádherná barva! 




Konečně jsem si taky po téměř ročním šetření pořídila zrcadlovku. Je to Canon EOS 600D a je zatím super! 

A teď už novinky z Paříže. Koupila jsem si tam málo věcí, ale přece jenom něco.. samozřejmě všechno bylo nutné, třeba brýle... Ty jsou nádherné a teď na jaře nezbytné!

 Boty... <3 k těm nic říkat nebudu, miluju je, jsou dokonalý..


Košile úplně ideální na jaro/léto, je vzdušná, trošku oversized, modrá, a prostě skvělá. A za cenu 9 € jsem jí tam nemohla nechat!


Čím jste si udělali tenhle měsíc radost vy? 

10 komentářů:

  1. Já si říkám, že máš poslední dobou až moc hezké fotky! :O :D
    Jinak opravdu jsi nešetřila, takový nákup! Ale krásné věci, hlavně botičky :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D až moc hezké fotky prej.. tak děkuji :) no já si na zrcadlovku šetřím už strašně dlouho, ale nikdy jsem se neodhodlala a před paříží se mi rozbil foťák tak jsem musela jednat... :)

      Vymazat
  2. Fíha, až 9 lakov...to je teda poriadna zbierka! :-) Krásne topánky a košeľa.
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to kdybys viděla sbírku všech mých laků před vyřazovačkou těch vyschlých... O:-) děkuji :)

      Vymazat
  3. Ooo bože ty boty jsou nádherný! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné věcičky!! :) Košile je boží, na laky bohužel nejsem- podlení půl rok kvůli brigádě :(.. A co říkáš na masku Tony and Guy?? Dnes jsem si poprvé pořídila šampon a kondicionér, tak jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger