5. dubna 2014

MEOW

Hezkou sobotu vám přeju,
dnes není tak hezké počasí, tak ležím v posteli, peču štrůdl a píšu tenhle článek. Určitě jste o punčocháčích ala kočky slyšely. Jsou teď celkem moderní a hlavně roztomilé. A mimoto i oblíbené. A já nemohla být pozadu, tak jsem si je z eshopu www.postovnezdarma.cz pořídila.


Hned co jsem prvně viděla na netu kolovat obrázky japonek s roztomilými zvířecími motivy těchhle silonek, líbily se mi a chtěla jsem si je pořídit. Jenže jediný zdroj zvířecích silonek byl eBay a já nemám Paypal. Takže jsem se rozhodla čekat, než se tyhle silonky začnou prodávat i u nás nebo alespoň nějaké podobné silonky.

A i když jsem čekala, že mi přijdou trošku jiné silonky, tak i tyhle jsou roztomilé a zbožňuji je! Rozhodně bych si pořídila třeba ještě medvědí.. dají se nosit k černé sukni a celý outfit oživí!


sežene je na www.postovnezdarma.cz v několika zvířecích provedeních 
jen za 190 Kč! 

Co říkáte na tyhle zvířecí silonky?

4 komentáře:

  1. ježííš, jsou boží! :D já mám taky kočičí, ale trošku jiné :)) v nejbližších dnech je plánuju vzít na první procházku! :D
    btw: máš na nich taky ocásek? :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou krásné, taky jsem se na ně dívala, ale mně by nevydžely víc než jedno vzití. :D Jinak dávat za ně 190,- bych vážně nechtěla...ale každý nemá paypal no.. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ty jsou božské :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou kouzelné a šíleně roztomilé, chápu že jsi neodolala :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/zpevnujici-telovy-olej-pece-na-dekolt.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger