6. dubna 2014

LONGLASTING

Hezkou neděli vám všem.
O rtěnkách Dermacol Longlasting jste už určitě slyšeli, jsou docela profláklé nejen na beauty blozích ale i všude jinde. Mají je v každé drogerii a vlastně je má i hodně lidí doma. Samozřejmě že i já nesmím bejt po zadu a musela jsem si koupit jednu, když je měli v Tetě v akci a jedna vyšla jen na 70 Kč. 

Tyhle rtěnky prošly už nějakým tím vývojem. Tohle je jejich původní vzhled. Dnes je v drogeriích najdete v bílo-zlatém obalu, ale najdete tam i tenhle obal. Což moc nechápu, protože jestli akorát tyhle rtěnky "přebalily", proč se pořád dál prodávají tyhle? No, samozřejmě to je jedno, jen to moc nechápu. Liší se rtěnky vůbec něčím? 

Každopádně, mě se obaly těchhle rtěnek vůbec nelíbí. Klikací způsob otevření jsem si opravdu neoblíbila z jednoho prostého důvodu - zkuste rtěnku hodit do kabelky. Otevře se vám tam, a rtěnka je na vyhození a kabelka na vyprání. Tohle je za mě jedno velké mínus. Zajímalo  by mě, zda klikací systém někomu vyhovuje? Protože podle mě je opravdu hrozně nepraktický. Třeba ho stačí jen i větší silou položit a rtěnka se rozklikne. Vzhledově je tento obal taky nic extra. Bílo zlaté provedení je mi mnohem sympatičtejší.


Co pigmentace? Ta je super. Rtěnka je matná, stačí jednou přejet po rtech a to stačí. Já mám odstín 06, což je krásná barva, která odpovídá téměř odstínu mých rtů jen je trošku tmavší a samozřejmě hezčí. Rtěnku používám téměř denně, mám jí už 3 měsíce a pořád tam ještě tak na měsíc mám. Vůbec nezalézá do vrásek ve rtu, jako se to na fotce zdá. Na rtech vytvoří jednotný odstín což se mi moc líbí protože většina rtěnek vypadá tmavší u krajů rtů a tahle rtěnka to nedělá. Což je super. Rty sice malinko vysušuje, ale pak stačí jen přejet leskem nebo balzámem.



Ačkoliv je rtěnka longlasting, tak vůbec longlasting není. Vydrží na rtech tak 1-2 hodiny, když budete pít ze skleničky a tak. Pokud ne, tak asi vydrží kolem 3 hodin.  Podle mě to není špatné, vzhledem k ceně. Poměr cena/výkon odpovídá, a proto to neberu za mínus. Samozřejmě by bylo super, kdyby rtěnka vydržela dýl..


Hodnocení :  4/5
kvůli výdrži a klikacímu systému
K zakoupení na parfums.cz

11 komentářů:

  1. Škoda, že nevydrží o něco déle. Každopádně tento odstín je nádherný!!! :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/zpevnujici-telovy-olej-pece-na-dekolt.html

    OdpovědětVymazat
  2. Možno je to už len dopredaj toho balenia, preto aj tá akcia . Vybrala si si krásny odtieň :)
    Inak máš úžasný dizajn :3

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný odstín :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ta barva se mi moc líbí. A těch 70 Kč? Super. Musím taky někdy narazit na tak pěknou barvu, za tak krásnou cenu. Snad se mi poštěstí! :D

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sleduj akce v Tetě, hodně často tam mají takovéhle akce. :) Hodně štěstí!

      Vymazat
  5. tento rúž sa nevypredáva, majú 3 rady rúžov, každá je niečim iná, tá prvá červená rada je najmenej pigmentová a najmenej vydrží, druhá modrá rada je perfektná a tá tretia biela rada sa vyznačuje tým že je to matná rada a je najviac pigmentovaná, rúže dermacol sú veľmi kvalitné hlavne tá posledná a aj tá druhá rada, prefláknutý je v prvom rade tvoj článok, keď ideš niečo recenzovať a vieš o tom akurát niečo na základe jedného rúžu kúpeného z výpredaja, ....inač klikací systém mne veľmi vyhovuje.................týmto tvojím názorom si robíš akurát hanbu, kto čo prebalil, akým vývojom, aký pôvodný vzhľad?, to nemyslíš vážne, tento odstavec radšej zmaž, je to totálna ale totálna blbosť "Tyhle rtěnky prošly už nějakým tím vývojem. Tohle je jejich původní vzhled. Dnes je v drogeriích najdete v bílo-zlatém obalu, ale najdete tam i tenhle obal. Což moc nechápu, protože jestli akorát tyhle rtěnky "přebalily", proč se pořád dál prodávají tyhle? No, samozřejmě to je jedno, jen to moc nechápu. Liší se rtěnky vůbec něčím? "................................každa rada je stále v ponuke a každá rada je iná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za informace, nevěděla jsem, že to jsou "řady" rtěnek. Rtěnka nebyla ve výprodeji ale ve slevě, což je rozdíl :) Co můžu vědět o rtěnkách ? Mám studovat jejich složení, mám vykoupit všechny druhy rtěnek a porovnávat? Nevím, proč bych si měla dělat ostudu svým názorem. To si jí můžeš dělat i ty, každý má názor a nikdo se za něj přece nemá stydět. Stejně jako ty, stejně jako já, stejně jako kdokoliv jiný. A omlouvám se, že jsem se špatně vyjádřila. Myslela jsem tím, že rtěnka "Longlasting" má 3 druhy, tudíž ta rtěnka se vyvíjela až do 3 druhu.

      Každopádně děkuji za názor, samozřejmě kvůli tvému názoru článek MAZAT NEBUDU. :) Ale díky za radu ;)

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. žiadna rtenka sa nevyvýjala do troch druhov, vyvýjať by si sa mala predovšetkým ty, aby si napísala takéto, prepáč, hlúpe recenzie, ako môžeš napísať niečo také " Mám studovat jejich složení, mám vykoupit všechny druhy rtěnek a porovnávat? ", vieš o čom je vlastne blogovanie, recezovanie produktov, ..ano v prvom rade ak idem niečo recenzovať a zároveň niečo porovnávať, musím niečo o daných produktoch vedieť, aby si si neurobila hanbu takou recenziou ako je táto........inač hanbu si robí jedine ten kto píše blbosti ešte sa tým chváli

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger