7. dubna 2014

ROSES DE CHLOÉ

Ahoj všem.
Dnes tu máme (teda aspoň u nás) krásný sluneční den, a tak píšu recenzi při opalování se na terase. Dnešní recenze bude krátká, spíše to bude teda TIP na parfém. Já většinou nepoužívám jen jeden parfém, ale střídám je. Ale i přesto se ráda vracím k jednomu, a to je Gucci Rush 2. Ale za poslední dobu jsem vyzkoušela tolik skvělých parfémů, že pomalu na Gucciho zapomínám .. Dnešní článek je tedy o parfému Roses De Chloé, nádherné květinové vůni.

Rovnou říkám, že květinové vůně to je moje. Tahle vůně mě překvapila, čekala jsem, že bude taková těžká a bude to typická vůně růží, ale přijde mi, že je taková svěží, že se hodí přesně pro mladé slečny teď na jaro. Vůně je taková hodně svěží a proto si jí spojuju s jarem a létem, a rozkvetlýma loukama. Několik lidí se mě ptalo, jaká vůně to je. A když jsem řekla, že Roses De Chloé tak mi nevěřili, že Chloé vyrábí tak příjemně vonící vůně. I já osobně čekala mnohem těžší vůni, a proto mě tak mile překvapilo, že tenhle parfém je přesný opak.

,, Osvěžující bergamotové noty se dokonale propojují se samotný srdcem vůně, ve kterém se ukrývají vzácné esence z jedinečné damašské růže spolu se svůdnými akordy rozkvetlé magnólie. Závěr vůně je tvořený smyslným drahocenným pižmem a živočišnými tóny ambry. Tento nezaměnitelný a elegantní dámský parfém značky Chloé se skvěle hodí pro denní nošení. Vůně Chloé Roses se ukrývá v okouzlujícím skleněném flakónu, který je ozdoben překrásnou růžovou stuhou vyjadřující delikátnost a půvab parfému. "

Vůně se popisuje ze všeho nejhůř, protože každý má trošku jinak přestavy třeba o rozkvetlé louce. Podle mě je tato vůně příjemně jemná ale i přesto hodně hodně vydrží. Není to taková ta těžká vůně, co si nastříkáte a bolí vás z ní hlava. Já například ještě po 5ti hodinách cítila ze svého trička vůni jako bych se nastříkala před chvilkou.




Máte zkušenost s parfémy Chloé?

5 komentářů:

  1. Mě se ta vůně moc líbí, ale nedokážu jí mít na sobě, už po hodině mi pak vadila. Ale na pokud jí má na sobě druhá osoba, tak mi to nevadí ani po několika hodinách.

    OdpovědětVymazat
  2. Musím potvrdit, že voní opravdu nádherně. Plánuji si ji koupit, protože je opravdu božská :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/zpevnujici-telovy-olej-pece-na-dekolt.html

    OdpovědětVymazat
  3. Strašně dlouho ji chci :)
    http://xoxolucyfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. tuhle vůni jsem měla a privela mi jí chválili jak ženy tak muži =)
    btw máš moc pěkný blog nechceš dát navzájem follow ?

    OdpovědětVymazat
  5. Nemám s týmto ešte skúsenosti ale chcela by som ho :)

    http://fashionnicki.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger