16. dubna 2014

LIQUID METAL

Hezkou středu vám všem :-)
Dnes tu mám recenzi na oční stíny, které jsme tu dlouho neměli. Catrice stíny určitě znáte. Jsou hodně oblíbené svojí pigmentací, za skvělou cenu. I já jsem musela a pořídila si jeden z několika barevných variant. Mezi stíny v kolekci Liquid metal najdete jemné, ale i tmavší odstíny, a nebo něco mezitím - fialový odstín, který mám já. 



Balení je super, jen mi trošku vadí to, že po častějším používání se už víko tak dobře nezavírá a vlastně nedomyká. Tohle je důvod, proč podle mě tyhle mono stíny nejsou ideální na cestování, protože by se v tašce mohly rozevřít a rozbít. Jinak obal je moc pěkný, vzhledově není vůbec přeplácaný a působí celkem elegantně. Povrch stínu je udělán do takových vln, u kterých ještě více vynikne metalický povrch. A i když tenhle povrch stínů vypadá, že háže odlesky a že je takový metalický, ale jako u většiny drogerkových stínů, povrch je pravděpodobně přestříkán tak, aby to tvořilo tenhle efekt. Ale zajímavé je, že i když si drápnete pro stín do hloubky, je i tam stejně metalický, i když to tak už nevypadá. 


Pigmentace je skvělá, na fotce můžete vidět swatche, kdy při prvním jsem jenom trošku přejela prstem po povrchu stínu a druhý když jsem silněji a pořádně nabrala stín. Jak vidíte, moc velký rozdíl to není a proto bych řekla, že stíny jsou na svojí cenu skvěle pigmentované. Na fotce není vidět, jak hezky na světle vypadají, protože jsou trošku do stříbrna a působi opravdu metalicky. Navíc, pokud člověk chce opravdu hodně metalický vzhled, stačí do nich dát kapku vody (nebo očních kapek) a vlhký stín na oko "naťupkat" tak, že to bude vypadat že opravdu je povrch lesklý a kovový.


Výdrž je celkem dobrá, s bází dá se mnou takových 8 hodin. Stíny se nerozmazávají, neopadávají moc pod oko, dobře se s nima dá udělat kouřové líčení, které mimochodem vypadá skvěle ve fialovém provedení. Stíny na oku hážou trošku stříbrné/modré odlesky, což vypadá moc zajímavě a pěkně.

Hodnocení : 5/5

K zakoupení ve vybraných drogeriích Rossmann, kde mají Catrice stojan. Cena cca 100 Kč

 Máte zkušenost s Catrice stíny?
Líbí se vám u stínů metalický vzhled?

9 komentářů:

  1. Zatím nemám žádný z nich, ale co tak všude čtu, tak na ně holky pějí chválu :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/spotrebovano-brezen-2013.html

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna tenhle odstín se mi moc líbí! a určitě brzo bude zabírat místo v mé kosmetické taštičce :)

    OdpovědětVymazat
  3. Fajnový stín :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Stíny od Catrice se mi líbí moc, ale doma ještě žádné nemám.
    chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. to jsem neměla vidět :( chci ho už strašně dlouho a pokud ho budu chtít pořád musím si ho objednat z internetu :(

    OdpovědětVymazat
  6. nejlepší stíny na světě! mám je ve třech barvách a určitě ještě sbírku rozšířím! :D :))

    OdpovědětVymazat
  7. S tím víčkem máš pravdu...děsná nevýhoda mono stínů! Ale jinak tyhle vypadají super, asi se po nich kouknu, přesně stejný odstín hledám na závody :))

    OdpovědětVymazat
  8. Metalický efekt mám moc ráda, třeba stíny od Essence s tímhle efektem mi vyhovují. A tento stín mám taky, ale nevím čím to je, ale dost blbě se mi s ním pracuje. Možná ho zkusím příště nanášet pěnovým aplikátorem, věřím, že by mi to mohlo pomoct :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger