13. dubna 2014

DOWNTOWN

Krásnou neděli.
Každá neděle je pro mě stejná, takový dokonalý "lazy day" kdy píšu články, chvilku se učím a občas si přečtu nějakou knihu. Navíc když jsou neděle jako dnes, venku je zima a zataženo a chvilkama prší, je to den jako stvořený na to ležet v posteli. Ale to je trošku mimo, dneska bych vám chtěla představit další BOŽÍ parfém. A když říkám boží, tak opravdu boží. Je to hodně známý a hodně oblíbený Downtown od Calvina Kleina.
Downtown určitě znáte, a když ne, tak aspoň víte že parfémy od Calvina Kleina jsou hodně oblíbené a většinou každé slečně projde pod rukou aspoň jedenkrát. A já si myslím, že hlavní důvod je, že Calvin umí stvořit parfémy takové, co se hodí přesně pro ženy jakéhokoliv věku. Což se o většině vůních nedá říct, většinou jsou vůně stvořené pro mladší/starší ženy, ale zrovna tahle vůně je ideální pro všechny.


Prvně jsem měla jen vzorek. Ale dala jsem mamce čichnout a ta se do téhle vůně také zamilovala a překvapila mě tím, že mi koupila vůni v plném balení. Tohle je jedna z těch vůní, která se dá nosit celý rok. A jak jsem už několikrát říkala, vůně se špatně popisuje, ale tohle bych popsala jako květinovou jemňounkou vůni, která vlastně člověka nenavoní tak silně, že si toho každý všimne hned co vleze do místnosti, ale když u vás člověk stojí, bude si říkat "sakra, ta ženská krásně voní!" (vlastní zkušenosti) 

Zařadila bych jí mezi ty sladké vůně, které jsou ale zároveň svěží. Ze začátku hodně cítím květiny ale po delší době se vůně rozloží tak, že nejde určit, z čeho se vůně skládá ale jediné co víte je, že voní krásně. Jak jsem už řekla vůně je jemná - od nastříkání až do konce, rozhodně nehrozí to, že by vás z toho bolela hlava.


,,Podmanivá dámská vůně Calvin Klein Downtown symbolizuje intimní svět každé ženy, který neobsahuje žádná pravidla. Tento velice originální parfém se skládá z okouzlujících květinových a dřevitých akordů, které skvěle podtrhnou vaše sebevědomí a dají vyniknout vaší individualitě. V úvodu vůně Calvin Klein Downtown vás dokonale osvěží šťavnaté citrusové a ovocné akordy, které jsou posléze doplněny vůní čerstvě natrhaných květin a protikladného koření. Hřejivý závěr vůně se skládá z tajuplných dřevěných not a smyslného pižma. Světle růžový flakon parfému Downtown vyniká svým jednoduchým a zároveň velice ženským designem. Výrazný stříbrný uzávěr vůně s fuchsiovým odleskem dodává celému flakonu úchvatný a velice moderní ráz. Kruhový tvar parfému vyjadřuje jedinečnost každé ženy."
Co se výdrže týče, nepatří mezi ty celodenní držáky. Se mnou dá tak 6 hodin, a pak už se necítím. Ale to pro mě není zase tak důležité, nějakou vůni u sebe nosím pořád, takže když už cítím, teda spíš necítím že parfém už není tak intenzivní jako nazačátku, prostě se navoním znova. Já si tento parfém opravdu hodně oblíbila, a určitě si ho jednou - až vypotřebuji ten, co mám, pořídím zase. 

Hodnocení : 4/5 
za výdrž

Koupit tenhle parfém můžete na parfums.cz

Vlastníte nějaký parfém od CK?
Máte nějaký typ na květinovou vůni, která vydrží opravdu celý den?

4 komentáře:

  1. joooooooooooj odkedy mám vzorku veeeeľmi ho chcem ! :-) nie je nejak výnimočný ale presne mi sadol, krásna jemná vôňa sladká :)

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně tuto Calvinku vlastním od Vánoc, co jsem ji dostala a zamilovala jsem se natolik, že už snad nechci jinou a předběhla i dosud můj oblíbený parfém, který jsem nosila tak 3-5 let :)
    Tahle je opravdu .. božská, jinak to nemůžu popsat a budu ji kupovat znovu a znovu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný flakonek :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. tu vůni miluju!
    http://www.youtube.com/watch?v=MAWYmxVsNLM.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger