27. dubna 2014

FASHIONISTA FLAWLESS PRIMER

Hezkou neděli vám všem, 
tenhle týden tu toho opět moc nepřibylo a moc se omlouvám, ale momentálně nemám vůbec nápady, a hlavně nebylo počasí na to, abych si produkty alespoň nafotila. Buď pršelo, nebo příliš svítilo.. Problémy blogerů :-D Každopádně dnes tu pro vás mám s "menším" spožděním recenzi na primer, který byl v záříjovém Ladyboxu. O téhle značce jsem nikdy neslyšela a teď jsem teprve zjistila, že vyrábí opravdu spoustu druhů kosmetiky.  Ale teď už k primeru..

Mimo to, že je primer doslova narvaný silikony, je celkem fajn. Musím říct, že jsem docela překvapená, že do Ladyboxu vůbec takovýhle produkt daly, protože většina, co v LB je, jsou k ničemu.. No, začneme tedy obalem. Je to tuba, celkem velká, má 35ml. Možná se zdá, že to není moc, ale vzhledem k tomu že při každém použití použijete malinké množství, myslím že tenhle objem vydrží tak půl roku. Teda aspoň mě, protože já ho denně nepoužívám. Design obalu je takový normální, stříbrný s černými nápisy. Nenadchne ale ani neurazí.


Konzistence je klasická jako u všech primerů - hustá a průhledná. Po ruce neteče, nekape ani nestéká, takže za mě je tohle fajn věc. Na obličej se díky téhle konzistenci skvěle natírá, pleť je po něm vyhlazená ale mě se ten efekt silikonové pleti moc nelíbí, takže ho používám minimálně. Nevím, jestli to je správně ale můj primer trošku smrdí, ale jen ze začátku když ho vykydnu na ruku, pak se pach nějak ztratí.

Výdrž je tak 10hodin, a to jen když se člověk nijak extra nepotí. Pak se jakoby ztratí z pleti a make up teče jako by jste primer vůbec nepoužily. Každopádně se mi moc líbí (a to je za mě velikáánské plus) že když aplikuji tenhle primer a přes něj make up, vrstva make upu působí sjednoceně, neflekatě a zdá se mi, že make up i lépe kryje, ale je možné že to se mi jen zdá. Abych to shrnula, primer není vůbec špatný, jen bych uvítala složení s méně silikony. Svou práci plní dobře, ale já přece jen od primeru očekávám lepší výdrž při "zátěži" (pocení).. 

Když jsem hledala pro vás odkaz, kde můžete tenhle primer koupit, doslova jsem čuměla s otevřenou hubou že normální cena je celkem vysoká, na to, že je FashionistA celkem neznámá značka. Momentálně můžete primer koupit ve slevě:)


Hodnocení : 3,5/5
K zakoupení na českém e-shopu MUA

Znáte značku FashionistA nebo je to pro vás také novinka?
Jaký primer používáte nejraději?

3 komentáře:

  1. Taky mám od nich bázi z ladyboxu a je suprová :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Nikdy jsem o téhle značce taky neslyšela a LB jsem už dlouho neobjednávala :)
    no a s těma silikonama máš pravdu i když mám primer pod oční stíny a vyhovuje mi :-D ta struktura :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj nominovala jsem tě na Tag budu ráda když se zapojíš najdeš ho u mě na blogu:)

    Jinak značku neznám, ale vypadá to zajímavě, rozhodně se podívám a pokud to bude v přijatelné ceně třeba si ho zakoupím :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger