30. dubna 2014

VEGAN SHOWER GEL

Hezkou středu,
zdravím vás z postele, kde se momentálně léčím s nemoci, která mě skolila. Bohužel, sotva koukám, sotva dýchám a celé dny spím, a proto momentálně články moc nepřibývají ale to doufám brzy napravím, protože antibiotika už pomalu ale jistě začínají působit. Dnes tu mám pro vás článek o nejlepším sprchovém gelu. Víte proč je nejlepší? Žádná zvířátka kvůli němu netrpěla. Ano, je to veganský sprcháč od značky Organic Source, kterou najdete v každé DM drogerii.


Sprcháče, který voní. Sprcháče, který voní po ovoci. Joo, to je moje. Tohle je jahodový sprcháč a voní opravdu neuvěřitelně. Jestli máte rádi hodně voňavé sprchové gely, určitě aspon očichejte jeden z mnoha druhů Original Source sprcháčů, protože všechny mají skvělou vůni a jsou moc příjemné. Na kůži jsou cítit ještě dlouho po umytí, což mi přijde jako fajn věc, protože spousty sprcháčů voní jen ve sprše.

složení..

Opět začnu obalem. Obal je takový nijak zvláštní, je pěkný, ale nic co by mě dostalo do kolen. Přijde mi takový jednoduchý ale i tak pěkný. Gel je takový žvýkačkově růžový, a působí díky tomu roztomile. 

Líbí se mi ta myšlenka, dostat veganské/netestované sprcháče i k nám do drogerek, protože..a teď narovinu, kolik značek v našich drogeriích je cruelty free nebo vegan? Podle mě je to krok vpřed a já doufám, že se  k nám na trh dostane víc značek jako Original Source, Alverde, Freemann atd.. Abych řekla pravdu, do těchto sprcháčů jsem se opravdu zamilovala, nejen protože jsou vegan ale taky proto, že opravdu krásně voní a cítím, že mám mnohem jemnější pokožku.

hezká zprávička na obale... ^^
Hodnocení : 5/5
Za dnešní fotky se omlouvám, foceny byly mobilem, protože se mi ztratila paměťovka do zrcadlovky.. :D
K zakoupení v drogeriích DM, tuším že za 50 Kč.

Znáte sprchové gely Organic Source?
Jaké sprcháče vám voní nejvíce?

5 komentářů:

  1. Taky jsme zrovna tento vyzkoušela a byl suprový. Ještě mám v záloze jeden a to citron s tee tree :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já vyzkoušela všechny, a všechny jsou super!! :) ale tenhle mi sedl vůní nejlépe :)

      Vymazat
  2. Miluju všechny sprcháče týhle značky !! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Už dlouho uvažuju o jeho pořízení, hlavně o tomto jahodovém a musím říct, že jsi mě definitivně přesvědčila, že ho musím mít :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/new-in-april-2014.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger