31. března 2014

PARIS DIARY III.

Zdravím vás všechny!
Dnes je tu další, a už tentokrát poslední, díl Pařížského fotodeníku, a tentokrát, konečně už slibované obchody a Pařížská Sephora. V ulici u Champs Elysées, kde jsme mířili k Vítěznému oblouku jsme koukli do spousty obchodů, jako je výše zmíněná Sephora, MAC, H&M ale třeba i Disney. Z něj jsem byla naprosto unešená! Ale to uvidíte v článku. Jinak v Paříži jsem se pohybovala většinou mimo tyto "drahé ulice", takže tyhle jsou jen ty, co jsem potkala a že jich moc neni. 

Swarovski. Nádherné šperky, nádherně zdobený obchod.. Koukněte na ty schody. Wow. 



A teď už ta Sephora. Jak jsem říkala, úplně mi vyrazila dech. Asi se ptáte teď jako proč, dyť Sephora je i u nás... Ale bože. Takováhle ne. Takováhle rozhodně NE. Nejen že při vstupu na nás hlásali novinky z kolekce Marc Jacobs kosmetiky.. málem jsem omdlela při pohledu dovnitř.


Nevím jak to je vidět na fotkách, ale ta prodejna byla dlouhá snad celej kilometr! A nejen, že byla natřískaná drahou kosmetikou, novinkama, ale i obsluha byla milá a nečuměla pořád za zády, jestli něco nekradu. Swatchla jsem si Naked 3 a rozhodla se, že si jí časem musím pořídit. A taky tvářenky Nars mě dostaly do kolen, nebo třeba limitované kolekce stínů MAC.. Prostě. Páni. Bylo to jako být v ráji..


Nádherná prodejna MAC


Zara, v které mě nic nezaujalo.. 


Samozřejmě jsme uvididěli i tenhle obchod, na kterej je radost koukat... no koukněte sami do těch oken, na ty kamínkový "mříže".


Navštívili jsme místní obchod se vším, kde měli i laky Essie a OPI. Žádný jsem si sice nekoupila, ale roztékala jsem se nad nima..




A obchod, z kterého jsem byla hotová byl Disney.. :D Možná vám připadám jako malý dítě, ale Disneyovské pohádky jsou moje nejoblíbenější, a miluju takovéhle dětské věci. Samozřejmě jsem si nic nekoupila, nejen proto, že bylo všechno dost drahý, ale na kouknutí to bylo boží a doteď jsem z toho obchodu úplně hotová. Škoda, že není u nás! :D





milujete taky někdo pohádku Lilo a Stitch? Protože já jo a ten hrneček jsem si chtěla hrozně koupit!



lustr


polštáře<3 
A nějaké ty designerské obchody.. Nina Ricci mě zaujala svýma šatama asi nejvíce.


Dior se svojí wild výlohou.. :D





dětský Dior... how cute is that?!



Líbí se vám Disney prodejna? :-)

10 komentářů:

  1. obdivuju tě, já zatím v Paříži ještě nebyla, ale přestavuju si, že kdybych šla po takové ulici zírala bych hypnotizovaně do výloh, chudáci Francouzi by do mě vráželi a tramvaji (nebo čím se tam jezdí) bych ještě zjistila, že jsem si úplně poslintala šátek :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D :D :D já to tak mám všude, nejen v Paříži :) Taky civím do výloh jak blázen, až je mi to hloupé koukat třeba do Louis Vuittona, jednou jsem tak civěla a na druhé straně stál ten hlídač/securiťák a bylo mi úplně trapně.. koukal na mě jak na socku :D

      Vymazat
  2. Krásné fotky, Paříž je opravdu krásná! a nakupovaní tam je skutečný ráj!

    OdpovědětVymazat
  3. Velice pěkné fotky :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné fotky , milujem taketo posty <3

    Miriam
    www.miriamsefcikova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. nadherne fotky! strašně bych se tam chtěla podívat <3
    ady.

    OdpovědětVymazat
  6. Wow. Tak tam by som išla s radosťou :O

    OdpovědětVymazat
  7. Ach, těch laků! Chybí mi Paříž, máš krásný fotky!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger