1. dubna 2014

ENJA FIRMING

Ahoj!
Dnes je sice úterý a i když není zvykem psát článek v tento den, tak vzhledem k tomu, že se mi všechny články nějak divně posunuly, dnes je tu článek, který jsem měla připravený na neděli. Jedná se o značku Dermacol a její řadu Enja, která má zpevňovat. Celkově jsou mi tyhle přípravdy jednou velkou záhadou a nikdy jsem je pořádně nezkoušela, a proto jsem teď opravdu ráda, že nejsem pozadu a už mám zkušenost s právě Enja řadou.


Začneme Firming Body Oil..
Od pohledu docela zvláštní produkt. Vzhledově mi moc přitažlivý nepřijde, ale to jen do té doby, než si přičichnete. Páni, oba přípravky skvěle voní ale tohle je pecka. Balení je skvělé vzhledem k tomu, že má pumpičku. Můžete si dávkovat menší dávky, ne tak jako by to byl jen uzávěr a vy si lili do ruky olej. Další skvělá věc je, že olej se nejen postará o zpevnění ale taky slušně hydratuje a pleť je po něm mnohem jemnější. Jediné, co mi trošku vadí, je že celkem dlouho trvá než se vsákne ale vzhledem k tomu že se mažu večer, tak si počkám :-)


Co se týká účinků, tak ty samozřejmě nejsou vidět samy od sebe. Nestačí si namazat na tělo krém proti celulitýdě a čekat, že krém sám se o všechno postará.. S určitým pohybem přicházejí i změny. Ale bez něj ani ťuk. Tenhle olej akorát pomáhá rychlejšímu efektu. Pokud by jste se snažili například měsíc o výsledky bez tohohle oleje, tak s tímhle olejem uvidíte výsledky mnohem dříve.


Hodnocení : 4/5
kvůli vstřebávání

Další je Push Up Cream.
Krémy mám mnohem radši než oleje a tenhle není výjmka. Krém dokonale voní, opravdu dokonale. Je to nejlépe vonící krém co doma mám. Obal mi ani tady nepřijde nijak extra, každopádně důležitější je to, co krém dokáže než to, jak vypadá.. :) Krém je celkem hutný a skvěle se roztírá. Stačí ho kapka a ta se dokonale rozetře. Nejlepší na tom je, že během chviličky uschne, takže se můžete obléct teoreticky téměř po namazání. Pleť je po něm provoněná ještě několik hodin, bez ohledu na to, jestli je krém vsáklý úplně nebo ne.


Výsledky sice nebyly znát tak, jako u oleje, ale myslím že po delším používání se výsledky dostaví. Vadilo mi vždycky, že jsem měla takový visací krk, nebo jak to říct, a ted už ho mam hezky zpevněný. První výsledky jsem viděla asi po 2 týdnech denního používání, a to ráno a večer. Myslím si, že je to docela slušný výkon na tak levný krém, i když to nemám s čím porovnat.


Hodnocení : 5/5

Zakoupit Firming Oil můžete na krasa.cz
Zakoupit Push Up Cream můžete zde

Používáte takovéhle produkty?
Máte zkušenost s Dermacol Enja řadou?

3 komentáře:

  1. Měla jsem ten push-up a byl super a hlavně fungoval překvapivě, prsa jsem měla plnější a pevnější. Ale pak jsem přešla na jinej a ten už účinek nulovej. Ted mám od Lirene a dokonce přítel sám řekl, že mám plnější a pevnější, takže fungovat asi budou :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Mám tuhle sadu také doma k recenzi, která bude do konce tohoto týdne. Musím říct, že tělový olej je vážně super a jsem s ním spokojená. A celkově mám tuto řadu moc ráda. Úžasný je jejich noční gel proti celulitidě, ten je fantastický :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/super-vonavy-super-playboy.html

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/super-vonavy-super-playboy.html

    OdpovědětVymazat
  3. Tak s touhle řadou zkušenosti nemám, ale zajímala by mě ta vůně :3

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger