31. ledna 2014

TIP NA NÁKUP

Přeji krásný páteční podvečer.
Dneska tu pro vás mám tip na nákup, a ne jen tak ledajaký. Tip na nákup kabelky! Jedná se o úžasný eshop, ze kterého mám svou novou nádhernou,úžasnou a dokonalou kabelku, kterou jste mohli vidět v new in článku.

www.krasne-kabelky.cz

Tento eshop nabízí nepřeberné množství nádherných kabelek. Nejen společenské, ale i třeba na normální nošení. Psaníčka, velké tašky nebo malé - to vše seženete na jednom eshopu. Nebo snad hledáte peněženku? Nebo obal na notebook? Vše na jednom místě. Pokud opravdu hledáte eshop, kde najdete spousty variant zboží, zamiřte sem. Myslím si, že na tomto eshopu vy vůbec nebylo špatné najít nějaký dárek třeba k narozeninám. Co jsem tak projela celý web - našla jsem několik klenotů, ano doslova klenotů, které bych pořídila někomu třeba k narozeninám


Dodání je bezchybné - během 4 pracovních dnů bude svou kabelku mít doma. Já jsem kabelku objednala v neděli večer a ve čtvrtek jsem jí už měla hezky doma. Komunikace je skvělá. Pro objednávku si musíte založit účet, na který můžete sbírat body (za nákupy které na tomto eshopu uděláte) a poté získat nejrůznější slevy. Eshop vypadá moc pěkně i vzhledově, jen mi trošku vadilo vybírání si mezi tolika rubrikami v menu, ale pokud máte určitý cíl - nebude problém na stránce se něčemu dohledat. Ceny jsou opravdu super, některé kabelky jsou opravdu dokonalé a ještě ke všemu za skvělou cenu. 

Co se týče mojí kabelky - je opravdu úžasná. Dá se nosit jako cross body nebo pouze přes rameno nebo dokonce jako psaníčko. Svým vzhledem a hlavně "šňůrkou" mi trošku připomíná Chanel 2.55 . Kvalita je také velmi dobrá, kabelka je pevná a prostorná. Dá se do ní dát vše, co potřebuji. Je to ideální kabelka na každodenní nošení, oživí outfit, a v neposlední řadě se dá nosit i třeba na party a klidně i ples. Je to neuvěřitelně univerzální kabelka a hlavně nádherná! Černou kabelku se zlatými detaily jsem hledala taaak dlouho a konečně tu pravou mám.

/krasne-kabelky.cz/belona.cz/
Zaujal vás eshop? :)

9 komentářů:

  1. Fajnový :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Vážně krásná taška! na e-shop se určitě mrknu. :)
    Klara's Candle

    OdpovědětVymazat
  3. Such a pretty and chic bag!! Thank you for stopping by!

    Come back soon to visit me on The Notebook of a Fashion Lover

    Evi xoxo

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherná kabelka:) Na e-shop se určitě podívám :)

    OdpovědětVymazat
  5. ten obchod znam a je super :D

    OdpovědětVymazat
  6. Podobnoé kabelky už delší dobu pozoruju v H&M. Nikdy se ale nemůžu rozhodnout, jestli si ji koupit nebo ne :-)
    Tahle je moc pěkná :-)

    poli-sirotina.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger