28. října 2013

Kleště na řasy

V rámci spolupráce s postovnezdarma.cz jsem dostala kleštičky na řasy, o kterých vám tu teď povím.
Vybrala jsem si zelené kleštičky. Jelikož kleštičky na řasy byly pro mě novinka a zkusit to na vlastní řasy bylo skvělé. 

Teď k samotnému eshopu - je to skvělý eshop, určitě tam najdete spousty zajímavých věcí. aww koukejte na tuhle spací masku!! <3 Najdete tam spousty fitness pomůcek, kosmetických pomůcek a různých vychytávek.  Na eshopu často probíhají akce, proto se dá koupit plno bezva věcí za bezva cenu. Sortiment bych tedy ohodnotila 1. Přehlednost webu je také velmi dobrá. Jediná věc, která je o něco horší, je rychlost dodání. Eshop dodává do 15-25 dnů, což je docela změna od jiných obchodů. Ale to je asi jediná věc co by se dala vytknout.





Kleštičky - plno žen to pokládá za důležitou část kosmetického vybavení. Mě to zas tak důležité nepřijde. Myslím si, že kleštičky se vyplatí pouze pokud máte opravdu dlouhé řasy - což není můj případ. Řasy mi sice úžasně natočí, ale to všechno se zničí řasenkou. :-/ Možná jen používám špatné a těžké řasenky.. Každopádně kleštičky jsou samy o sobě úžasné. Řasy jsou krásně natočené. Bohužel jen ne ty moje.

krásně natočené řasy!
 Tady je viditelně zdokumentováno, jak s řasenkou není vidět rozdíl..




Vlastníte nějaké kleštičky? 
Jste spokojené?

19 komentářů:

  1. ja som ešte nikdy nepoužila žiadne kliešte na riasy hadam sa niekedy odhodlam:))

    OdpovědětVymazat
  2. Už dlouho nad pořízením uvažuji, ale stále si nejsem jistá:)

    OdpovědětVymazat
  3. Kleštičky znám a dovedu si představit jak je používám, ale jejich pořízení zatím neplánuji, protože myslím, že je to až jedna z posledních věcí, kterou bych využila tak často, aby se mi investice vyplatila. Ty zelené kleštičky vypadají zajímavě (pro mě asi hlavně barvou) a pěknýčlánek. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kleštičky jsem nikdy nepoužila, přijde mi to zbytečné. Řasy mám dlouhé a stačí mi bohatě řasenka:)
    TheHugeLover

    OdpovědětVymazat
  5. Ja presne tieto klieštiky mám ale nie z tohto e-shopu a sú úžasné :D a tú masku si MUSIM objednať :D

    http://fashionnicki.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Nepoužívám, přijde mi že jsou stejnak k ničemu :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Kleštičky na řasy jsem zkoušela, ale už si to vůbec nepamatuju. Bylo mi málo.. takže vůbec nevím, jestli to mělo nějaký vliv na řasy. Momentálně tedy kleštičky nepoužívám a ani mě to nějak neláká. Sice bych chtěla vyzkoušet zda to má nějaký vliv na mé řasy, ale že bych to potřebovala až tak nutně.. to se říci nedá :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ja som rozmýšľala o kúpe ale keď si povedala, že sa to pokazí riasenkou, tak som si to hneď rozmyslela. Aspoň ušetrím, vdaka :)

    just-followyourdreams.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Ja mam jedny uz hooodne dlouho a pouzivam je opravdu vyjimecne, protoze jak rikas, tak kdyz si namaluju rasy rasenkou, tak neni videt rozdil a efektivnejsi mi prijde zatoceny kartacek u rasenky ;)

    OdpovědětVymazat
  10. toto som nikdy nepoužívala, na mňa to pôsobí strašidelne :D ze di odtrhnem všetky riasy :D

    OdpovědětVymazat
  11. Hi dear, you have such a lovely blog! Maybe we can follow each other on GFC and on the other social networks?! Let me know, i’ll following u back with pleasure :) ♥

    My Blog ♥
    Instagram
    Youtube
    Facebook
    Twitter

    OdpovědětVymazat
  12. Máš hezké řasy i bez toho mučícího nástroje :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  13. žádné kleštičky nemám.. Ale nějaké bych si chtěla pořídit:) ty je myslím ale používat ani nemusíš, máš krásné dlouhé řasy i tak:)

    OdpovědětVymazat
  14. hi dear!!!! thanks for stopping by my blog, of course i'd love to follow u back but i can't find your subscribe... maybe is a gfc bug :( can u retry please?! thank u very much! big kisses

    OdpovědětVymazat
  15. také žádné nemám... uvažovala jsem nad nimi, ale pořád se nemůžu dokopat k tomu si nějaké pořídit:)
    perko101.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. women-lifestyle.blog.cz31. října 2013 v 22:29

    jak klesticky nemam..nepotrebuju, protoze mam prirozene rasy dost natocene ... jednou jsem to chtela jen tak vyzkouset a malem jsem si je vsechny vytrhala, takze nikdy vic :D :D

    OdpovědětVymazat
  17. Já si je čas od času půjčuju od mamky, ale moc rozdíl nevidim :D
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
  18. ze začátku co jsem kleštičky začala používat jsem si říkala co to je ta blbost,pak jsem se je naučila používat a jsem maximálně spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Já mám kleštičky ,používala jsem je pořád ale od té doby co sem si trochu "přicvakla oko" :D Je už skoro vůbec nepoužívám :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger