26. srpna 2013

La Chévre - zpevňující tělové mléko

Když jsem si přečetla, že tohle tělové mléko by mělo zpevňovat a vyživovat pokožku, říkala jsem jsi, jestli to je další 'klamná' informace. A určitě nejsem první ani poslední kdo si to myslel. A taky nejsem první, ani poslední, koho tohle tělové mléko mile překvapilo
Ale teď už k ohodnocení.. Obal je velmi pěkný a určitě vás zaujme na první pohled. Je to menší lahvička a vejde se do kabelky, takže je to i praktické balení pro ty, kteří nosí krémy u sebe. 
Vůně mléka je zajímavá,a pro mě úžasná. Nikdy dříve jsem podobnou vůni necítila, je to taková sladká velmi,VELMI příjemná vůně, a vydrží až několik hodin. Chápu že asi ne každému sedne, protože je docela intenzivní, ale podle mě je taková svěží.

Na zadní straně balení je vysvětlení názvu La Chévre, což bylo pro mě velice milé a zajímavé a je to na všech produktech. Pod tímto seznámením se se značkou jsou informace o samotném produktu, což je důležité snad pro každého. Můžete se dočíst, jaké aktivní látky produkt obsahuje, jaké má účinky atd. Tohle mi přišlo velmi užitečné, takže pokud se rozhodnete koupit něco od této značky, určitě si to pořádně pročtěte.
Na další straně balení je gramáž, zelená linka a to nejzajímavější - samotný tip od výrobců. Tohle je taky velmi milé, protože ne každý na internetu vyhledává samotné užitky např.tělových mlék a proto je to užitečné a hlavně si toho člověk hned všimne.
A teď samotné mléko. Nikoho nepřekvapí asi, že jsem z něj unešená. Zpevňující účinky sice nemůžu vidět, jelikož cvičím a kůži mam zpevněnou i bez toho, ale hydratace vydrží dlouho a to je nejdůležitější. Pleť po používání "září", je jemná a už od pohledu mnohem zdravější, než když jste mléko nepoužívali. Mléko je nemastné což může znamenat pro plno lidí velkou výhodu. Krásně se roztírá i přesto, že konzistence je spíše řidčí. Stačí malinko a rozetřete si i přesto mléko na velkou 'plochu'.

Hodnocení : 10/10

11 komentářů:

  1. Tak to ho asi vyzkouším :) kolik stálo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já ho nekupovala, ale na internetu píšou okolo 200-250 Kč :)

      Vymazat
  2. Ráda zkouším nová tělová mléka. A pokud je tedy opravdu vyživující, tak se po něm podívám, až mi dojde to moje! :-) skvělá recenze, děkuji za tip :-)

    OdpovědětVymazat
  3. tak to určite skúsim :)

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Koza, hehe :-) Mně natírání mlékem vůbec nebaví :-( Momentálně mám tělový olej, ten je aspoň rychle hotový :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle značku vůbec neznám, ale vypadá to skvěle. :-)
    PS. Tvůj blog jsem si moc oblíbila, jsi mi moc sympatická, a proto jsem Tě nominovala u mě na blogu na cenu Liebster blog award zde- http://blondiever.blogspot.cz/2013/08/liebster-blog-award.html#more

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné balení má :) Ještě jsem od téhle značky nic nevyzkoušela :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. tak to vypadá hodně dobře, vyzkoušela bych:)

    OdpovědětVymazat
  8. Panečku, tak tohle mléko mě docela zaujalo:-), něco podobného bych doma určitě uvítala. Děkuji za super doporučení♥.
    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat
  9. to může bejt hodně dobrý :)) vyzkoušela bych hned :D kde si ho vubec koupila ?:))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger