23. března 2018

MOTD | Rychlé Třpytivé Linky Pro Každou Příležitost

Krásný pátek vám všem,
v návaznosti na pondělní článek tu dnes mám jedno líčení, které patří k mým oblíbeným a často opakovaným líčícím kreacím, které pokaždé nějak ozvláštním. V dnešním článku vám ale ukážu základní verzi třpytivé ombré linky, s kterou zvládne pracovat kdokoliv a každý si jí může adaptovat dle svých potřeb a tužeb (a schopností). Já miluji modré třpytky a proto byly mou volbou, navíc k modrým očím vypadá takováto linka moc hezky. Pokud vás zajímá postup, nebo jaké produkty jsem použila, čtěte dál. 


 A jak toto líčení vytvoříte? Jako první si uděláte stínový podklad, což v mém případě byly jemné kouřovky vytvořené pomocí Urban Decay paletky Naked 2 (odstín Bootycall přes celé víčko, Tease do ohybu a ztmavení Busted) a ještě jsem přidala rovnou můj nový rozjasňovač Anastasia Beverly Hills Amrezy do vnitřního koutku, aby mi později nenarušil linku. Nyní ta nejtěžší část - černá linka - já používám stále Tattoo Liner od Kat Von D, kterýma je aplikace velmi rychlá a snadná. Doporučuji nějaké voděodolné stíny, neboť by se jinak následnou aplikací třpytek mohla linka rozmazat. Následovala aplikace tmavších linek Urban Decay Heavy Metal v odstínu Spandex do vnější poloviny linky. Poté jsem je doplnila ve vnitřní polovině světle modrýma třpytkama od NYX Liquid Crystal Aqua v odstínu 09 Crystal Aqua. Nakonec jsem dala už jen řasenku a je hotovo.

Pokud vás zajímají třpytky a neviděli jste pondělní článek, tak se mrkněte zde, neboť v něm mluvím právě o těchto třpytkách a možná vám dám i nějaké rady a tipy. 

Products used:
Kat Von D Tattoo Liner
Urban Decay Naked 2 Palette
Urban Decay Heavy Metal Spandex Eyliner
NYX Liquid Crystal Eyeliner 09 Crystal Aqua
Gosh Rebel Eyes Mascara
Anastasia Beverly Hills Amrezy Highlighter


Je na vás třpytivá linka na každodenní líčení moc odvážná?
Nosíte raději matná líčení, nebo líčení á la čím třpytivější, tím lepší? 

6 komentářů:

  1. it has some really good products. thnks for shearing :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Yeah I love the products mentioned! No problem, thanks for your comment :)

      Vymazat
  2. Tohle je mega nádherné :) Ta linka tomu dodala ten správný efekt. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se hrozně líbí třpytivé líčení a tato linka je nádherná. Líčení se ti povedlo, jako vždy, máš ho i moc hezky nafocené a klidně bych tohle líčení zařadila mezi každodenní. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Ty linky jsou krásný, já se moc nelíčím, jen řasenku a někdy hnědé stíny když stíhám, ale tohle by bylo skvělý na večer nebo na rande :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger