15. dubna 2016

MOTD | Blue Eyeshadow with Pink Highlighter

Krásný pátek všem,
někteří jste si možná zvykly na to, že v pátek přidávám "Makeup Of The Day" články, takže ani dnes nebude výjmkou. Jediná výjmka jsou mé rudé oči a špatné osvětlení kvůli dešti. Každopádně, dnes jsem si pro vás připravila takové trošku barevné líčení, kde jsem opět sáhla do své oblíbené Acid paletky a Galaxy Chic paletky, které jsou moje nejoblíbenější, když se rozhodnu nalíčit se barevně, tak sahám právě po nich. No a tohle líčení je právě ukázka líčení kombinací těchto dvou paletek .:)

Pokud se ptáte jak na to, odpověď je velmi krátká. Modrý stín, který ztratíte hnědým stínem a ve vnitřním koutku "rozjasníte" růžovým/fialovým stínem. Samozřejmě takhle to zní velmi snadno, v praxi to je trošku složitější. 

Já si jako první produkt vzala primer, protože výrazné líčení musí držet celý den, takže můj oblíbený TheBalm primer mi udělal tuhle službu. Pak jsem vzala světle hnědý stín z BalmJovi paletky, kterým naznačila jemně celý tvar líčení, je to vlastně takový obrys líčení. Pak jsem vzala tmavší stín a malinko ztmavila záhyb oka, jen trošku, protože se k tomuto kroku ještě vrátíme. Pak jsem vzala modrý třpytivý stín z Acid paletky (Sleek) a dala ho přes 2/3 víčka, kdežto tu první třetinu jsem nechala volnou, protože tam přijde rozjasňovač. Pak jsem si vzala ztrácecí štětec a bez stínů jsem ztrácela okraje modrého stínu aby tam nebyly žádné ostré přechody. Když jsem okraje ztratila, na štětec jsem nabrala trochu tmavě hnědé a opět začala ztmavovat záhyb oka a stínem směrovala z oka ven. Poté jsem tmavě hnědý stín stáhla i na spodní víčko, kde jsem ho ztratila a podél linek ho nanesla zkoseným štětcem, abych z něj vytáhla tu tmavost. Nakonec už jen přišel do vnitřního koutku jen fialovo-růžový rozjasňovač z paletky Galaxy Chic a linky a violá!, jsme hotový. :)


Products used:
TheBalm Put A Lid On It Primer (x)
TheBalm BalmJovi Palette (x)
Sleek Acid Palette (x)
BHCosmetics Galaxy Chic Palette (x)
BHCosmetics Eyeliner (x)
TheBalm What's Your Type? Mascara (x)

Líbí se vám kombinace modrá a růžová?
Jakou paletku máte na barevné líčení rádi vy?

14 komentářů:

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger