18. prosince 2017

Real Techniques | Limitovaná Sada Duhových Štětců

Krásné pondělí vám všem,
dnes tu pro vás mám opět jeden článek, který by mohl posloužit jako Vánoční inspirace na dárek pro kosmetického nadšence. Ať už jste ten nadšenec vy sami, či někdo z vašich nejbližších, tak tuto sadu Real Techniques štětců na oči i tvář, by ocenil určitě kdokoli. Nejen, že štětce vypadají neobvykle, ale je to i kombinace skvělých štětců, které vždy upotřebíte. Ale více na toto téma až v článku.


Sada celkem obsahuje pět štětců a dvě houbičky, jednu větší - na makeup, jednu menší - na nedokonalosti. Mezi štětci na tvář najdete mimo dvou houbiček štětec na bronzer, na konturování a rozjasňování, z těch očních třeba klasický plochý štětec na oční stíny, jeden vhodnější na blendění, a jeden menší na rozmazávání oční linky.  

Co se týče schopností jednotlivých štětců, tak zde se malinko rozepíšu, kromě houbičky na makeup, o které jsem na blogu již v minulosti mluvila v tomto článku

Štětec na bronzer

- velký, jemný a hustý
- není moc precizní, kvůli své velikosti, tudíž na bronzer není úplně ideální, avšak na pudr je naprosto vynikající
- je celkem tlustý, a proto se mi jako jediný drží trošku hůř

Štetec na konturování a rozjasňování

- menší, precizní, hustý a jemný
- výborný na rozjasňovač, jakýkoliv produkt nabere ve velkým množství a produkt opadává úplně minimálně, lze s ním vykouzlit výbornou pigmentaci (a pořádně šajnit :D) 
- lze ho schopnostma srovnávat se setting brush od RT 

Větší plochý štětec na oční stíny

- pro určitá líčení je moc velký
- skvěle nabírá produkt, což urychluje aplikaci
- ideální na matné stíny, třpytivé z něj mírně opadávají a kvůli tomu se buduje intenzita trošku pomaleji

Štětec na blendění

-  malý, výborný například na halo looky, blendění s ním trvá moc dlouho, jen pod spodníma řasama se s ním snadno manipuluje a tudíž je tam i jednodušší blendění
- výborný na třpytky
- hodně precizní a je to takový univerzál, s kterým budete moci vytvořit jakékoliv líčení

Štětec na rozmazání očních linek

- velmi precizní, rychlá aplikace, vhodný především na blendění stínů pod spodníma řasama
- lze ho používat i na rozjasnění pod obočím a vnitřního koutku
- je celkem tvrdý, protože má krátké štětinky, tudíž je třeba s ním manipulovat opatrně, pokud operujete s černými/hodně tmavými odstíny 

real techniques sada štětců na tvář a oči recenze

Nyní se konečně zaměřím na samotný design. Já se musím přiznat, že jsem si štětce objednala právě proto, že se mi velmi líbilo jejich barevné provedení, avšak si jsem vědoma toho, že většina lidí preferuje minimalistické, jednobarevné obaly. Tyto mají oranžovo-fialovo-červený kov po celé délce, pouze konce mají pogumované šedě, za což by se štětce měly držet. Bohužel to občas nevyjde a hmátněte na kovovou část, čehož brzy budete litovat, vzhledem k tomu, že každý otisk prstu je na rukojeti viditelný, obzvlášť, pokud máte třeba na prstech zbytek makeupu či korektoru. 

Pokud vás obsah této sady tolik nebere, tak máte možnost pořídit (si) také trošku jinou sadu se stejným duhovým designem, kterou najdete zde

real techniques limitovaná sada štětců na tvář a oči recenze
Co je na všech štětcích Real Techniques to nejhlavnější je to, že jsou extrémně jemné, hebké a huňaté tak, že aplikace s nimi je velmi snadná a rychlá. Rychlost aplikace je podmíněna samozřejmě tím, jaké produkty používáte, protože můžete mít sebelepší štětce, ale z levných a nekvalitních stínů neuděláte zázračně krásné líčení. Velkým plusem je to, že štětce nejsou žádní chcípáčci a štětinky jsou husté, takže se produkty vždy nabírají snadno a opadávají minimálně. 

Mytí všech štětců je v pohodě, jelikož žádné chlupy ze štětců nevypadávají a obecně je velmi snadné (a rychlé) je umýt, pouze některé štětce déle schnou kvůli tomu, že jsou tak husté, ovšem stačí vzít suchý ručník, štětec do něj "vyždímat" a zkrátíte si tuto dobu na poloviční. Po praktické stránce na těchto štětcích není jediná vada, která by nějak znepříjemňovala aplikaci s těmito štětcemi. 

real techniques limitovaná sada štětců na tvář a oči recenze
+
povedený design
jemné a husté štětinky
jsou syntetické (veganské)
chlupy při mytí nevypadávají
-
rychle se opatlávají

real techniques limitovaná sada štětců na tvář a oči recenze
Hodnocení: 5/5
Zakoupíte na Notino.cz
Já osobně štětce Real Techniques miluji a doma mám už pěknou sbírku, a všímám si toho, že po RT štětcích sahám nejčastěji právě ze dvou důvodů: i když je myjete často, štětinky nevypadávají; jsou vážně jemné a husté, takže je aplikace rychlá a "něžná". :D Tato sada je podle mě velmi povedená, protože obsahuje všechny štětce, které byste do své základní sady štětců měli zařadit, navíc výborné houbičky se ve vaší sbírce štětců neztratí nikdy. 

Jakou značku štětců máte nejraději?
Líbí se vám minimalistické designy, nebo takto barevné?

6 komentářů:

  1. Tento článkom mi pomohol!! Tieto štetce som si priala na Vianoce tak dúfam že si ich pod tým stromčekom nájdem.:3
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  2. :) Real Techniques, ale Zoeva, to je srdcovka!♥

    OdpovědětVymazat
  3. Jo na těchto štětcích mě také dost štve, že cokoliv se opatlá na rukojeť, ale to setřu vždy ubrouskem a je to pryč. :) Tyto vypadají velmi hezky svým designem. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Panebože tak tie sú nádherné! V poslednej dobe som si túto značku štetcov veľmi obľúbila a tieto sa mi veľmi páčia najmä dizajnovo:)

    Saja Frey Blog

    OdpovědětVymazat
  5. Tie štetce vyzerajú naprosto úžasne! A na svojom wishliste do budúce roka ich mám zapísané :D
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  6. Štětce jsou fakt dokonalé. Real Techniques je umí :) Taky přemýšlím o koupi.

    Krásné Vánoce!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger