6. října 2017

Netopýří křídla jako linky + Vyhlášení soutěže | Halloween Edice

Krásný pátek všem,
dnes tu pro vás mám jedno velmi neobvyklé líčení, které je trošku tématické, protože tu máme říjen a s ním i slavný Halloween, který se u nás sice ještě tolik nerozmohl, ale pro mě to je jeden z nejsympatičtějších svátků v roce. Proto jsem se rozhodla, že vytvořím nějaké líčení, které nebude úplně složité a nebudete na něj potřebovat tisíc věcí, ale jen dva produkty, kterým jsou linky a stíny, a ty linky ozvláštníme netopýřími křídly, které udělají parádu na nějakou Halloweenskou party. 


 A jak na to? Nebudete mi věřit, jak snadné je vytvořit takovéhle líčení.
Přes celé víčko dáte nějaký podzimní odstín, já dala takovýto měděný, který jsem poté ztratila a jen do vnitřního koutku dala nějaký ten rozjasňovač, v tomto případě moje oblíbená kamarádka Mary-Lou. Teď přichází ta maličko složitější část - linky. Začněte tím, že si nad řasama vytvoříte linku, ale ještě nedělejte ocásek a prvně se soustřeďte na vnitřní koutek, kde uděláte menší zobáček. Až budete mít víceméně tuto část hotovou, teprve je čas přesunout se k ocásku. Tam doporučuji začít neobvyklou cestou - zhora. Nakreslete si část linky a až budete mít hrubý náčrt horní části, můžeme se přesunout dolu. Tam začnete tím, že si uděláte taková obrácená U a postupně je začnete napojovat na sebe, poté je napojíte na linku, kterou už máte nad řasama a nakonec samotný ocásek. 

Vybarvujte ocásek vždy až na konec, protože tím to budete mít jistější, že jste nic nepokazili a nebudete muset použít třicet uchošťourů. Ještě k tomu křídlu, pamatujte na to, že nemusí být perfektní. Ani to moje není, ale nikdo se na tyto drobné nedostatky nebude zaměřovat, takže je hlavní to, aby se to alespoň trošku podobalo křídlu, ale nemusí to být perfektní kresba. 


Products used:
Kat Von D Tattoo Liner
Urban Decay Naked Heat Palette
Benefit They're Real! Mascara


Výherci soutěže o suché šampony Batiste ve spolupráci s kupkosmetiku.cz se stávají:
Michaela, s jejím příběhem o ovesné kaši, který mě moc pobavil :D
Lucy V., s její story o backpackingu
a poslední Nela Procházková s její dovčou v Tunisku :) 
Výhercům gratuluji, během dnešního dne očekávejte ode mě email. :)

Pro vás, kdo jste nevyhráli mám otázku, o co byste si chtěli zasoutěžit příště? Dekorativku, nebo pečující? Rtěnky, laky, nebo třeba sheet masky? Jakékoliv návrhy mi pište do komentářů a já se budu snažit do konce roku ještě jednu soutěž uspořádat. :) 

Jak se vám líčení líbí?
Slavíte Halloween?

4 komentáře:

  1. Zajímavý halloweenský detail, který bych tedy za sebe vytáhla klidně i přes den. Super nápad! :)
    Katarina

    OdpovědětVymazat
  2. wau, tak to je super :) originálny halloweensky nápad :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle je hodně luxusní nápad. To se mi moc líbí. Já se na halloween nijak speciálně nelíčím ani ho neslavím.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger