25. září 2017

Dermacol Odorless | Odlakovač, který nesmrdí

Krásné první podzimní pondělí!
Minulý týden jsem vám dávala tipy na podzimní laky, které v tomto období miluju, a abych navázala na tento článek, tak bych vám dnes ukážu objev z drogerie, který jsem si v poslední době zamilovala. Pokud si často lakujete nehty, tak možná i pro vás je ta část odlakování otravná a smrad odlakovačů tento proces nijak nezpříjemňují. Co kdybych vám ale řekla, že existuje odlakovač, který nemá žádný zápach a jde s ním odlakovávat jedna báseň? Už jste slyšeli o tomto Dermacol Odorless odlakovači bez zápachu? Dnes vám o něm něco málo povím, protože já se zamilovala!

Na odlakovač Dermacol za pár korun jsem už kdysi dávno na blogu psala recenzi, a ačkoliv ho stále mám moc ráda a budu občas kupovat, myslím, že tento krasavec ho trumfnul a je o něco lepší. Já sice od odlakovače neočekávám žádné divy nebo zázraky, jediné, co požaduji je to, aby dobře odlakoval a nejlépe za co nejkratší čas, takže když splňuje tyto dvě kritéria, tak mi to stačí, ale proč je tenhle teda tak super? Co má navíc? 

Balení je stejné, jako u předchozího odlakovače - má cca 1cm otvor, který je fajn, ačkoliv bych uvítala spíše menší, protože u tohoto se hůře reguluje kolik produktu vám z něj vyteče. Esteticky na tom není nijak zvláštně, vypadá fajn, nic zajímavého na něm není a kombinací růžové + semi transparentní lahvičky nic nezkazíte, takže já myslím, že tu není moc co řešit. Lak má 120 ml, což je fajn a je ho celkem dost a při mé matematice by vám při odlakování 2x týdně měla jedna lahvička vystačit tak na 2 měsíce, záleží na tom, jaké laky používáte a jak často lakujete, takže tuto informaci berte s nadhledem. 

Nejdůležitější je zřejmě to, že odlakovává naprosto skvěle, stejně jako jeho výše zmíněný bráška, poradí si s každým lakem, který v sobě nemá třpytky. Stačí vatový tamponek přiložit k nehtu, chvíli nechat působit a pak dvouma tahama setřít a lak je dole. Kromě červených laků ani nenechává na prstech a nehtech žádné zbarvení, já nevím proč ale u všech červených laků mám pak kůži i nehty po odlakování zbarvené pár dní, dokud se mi to z nich nedostane. U žádných jiných, ani černých laků tento problém nemám... :D Jak jsem říkala, tak s třpytkama si moc neumí poradit a jediný způsob jak je dostat dolů je použít alobalovou metodu

Dalším plusem tohoto laku je to, že nehty nijak nevysušuje a pokud je máte stejně jako já oslabené se sklonem k třepení, tak se nemusíte bát, že by vám nehty zničil ještě víc. Je samozřejmé, že po odlakování byste měli packy pořádně hydratovat, protože to přece jenom není zázrak a vysušuje jako každý odlakovač, ale není to vůbec nijak hrozné a hydratací jen navrátíte kůži i nehtům to, co jste z ní setřeli. 

Co je na něm ale nejzvláštěnější a nejlepší? Vůbec nijak nevoní ani nesmrdí. Je to jako odlakovávat si nehty vodou, absolutně bez jakéhokoliv zápachu, prostě nijaká vůně a pro mě to byl velký šok, čekala jsem alespoň malinkatou parfemaci čehokoliv, ale je to vážně zvláštní a nezvyklé. Výhodou tedy je to, že nehty můžete odlakovávat kdykoliv a kdekoliv, aniž by za vámi byl ten typický smrad, který mě osobně teda celkem znepříjemňuje tento proces a proto si nehty vždy odlakovávám venku. Takže za mě velký palec nahoru! 


Abych to tak shrnula, myslím si, že je to úžasný odlakovač, který se vyplatí pořídit, především pokud si nepotrpíte na nějaké "fancy" značky a stačí vám. Stejně jako již spousta odlakovačů neobsahuje aceton, takže pokud máte slabší nehty, tak se vám po odlakování nebudou tak třepit (aceton způsobuje třepení a lámavost nehtů), aceton totiž vysušuje nehty i kůžičku kolem a vy máte pak s manikúrou větší trápení.
+
nesmrdí
bez acetonu
rychle odlakuje
snadno dostupný
poměr cena/kvalita
-
neporadí si se třpytkama

Hodnocení: 4/5
Zakoupíte třeba zde
Odlakovač bych vám určitě doporučila, protože si myslím, že svou práci udělá naprosto perfektně a neoslabuje vám zbytečně nehty, takže ani pokud je máte stejně slabé jako já, tak se vám nebudou přehnaně třepit. To, že je odlakování bez zápachu je pro mě největším plusem a upřímně i jediným důvodem, proč jsem si odlakovač koupila, takže pokud i vy máte dost těch smradlavých odlakovačů, které vám vypálí čich pokaždé, když odlakováváte, tak tohle je ideální volba, protože zápach žádný nemá.

Zkoušeli jste už tento odlakovač?
Vadí vám odlakovače s klasickým zápachem?

3 komentáře:

  1. Kupuji si od nich ten fialový a jsem s ním moc spokojená.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. No to koukám, že někdo vytvořil odlakovač co nesmrdí, palec nahoru a díky za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja si odlakujem nechty raz za rok, ale nieco co by tak strasne nesmrdelo by som isto brala :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger