7. dubna 2017

BIORYTHME | Česká Přírodní Kosmetika - Deodorant + Pleťový Krém

Krásnou středu vám všem,
dlouho tu nebyla recenze na nějakou skin care a ani nepamatuju, kdy se tu objevil nějaký ten deodorant. Ještě vloni jsem si před Vánoci objednala bio pleťový krém a bio deodorant a čekala jsem, jak se prokážou. Upřímně, čím jsem starší, tím si moje pleť žádá specifičtější produkty a občas se mi pomstí (ve formě pupínků, vyrážky etc.) za to, že jí neposlouchám. Posledních pár let jsem měla problém najít vhodný krém, proto jsem si řekla, že když vyzkouším český bio produkt, který je kvalitní, což by mi to mohlo jen a jen prospět.. Takže v dnešním článku najdete recenzi na tři produkty od české bio značky Biorythme

Biorythme je, jak jsem řekla, česká samo-konzervační bio kosmetika, která je ručně vyráběná a neobsahuje žádné parafíny, živočišné tuky nebo palmový olej, dokonce ani vazelínu. Je 100% veganská (neobsahuje živočišné složky) a je netestovaná. To bylo tak na úvod, abych vás trošku nalákala na to vyzkoušet tuto značku, protože například mě právě tohle přitáhlo, když jsem hledala veganský krém na obličej. 

K vaší objednávce dostanete tahák (naprosto úžasný a originální nápad, který si vážně cením!), na kterém najdete všechny složky, kterým byste se měli při výběru pleťové kosmetiky vyhnout. Já si taháček vystřihla a nosím ho teď v peněžence, protože kdybych si kupovala nějaká krémík, tak na to mám pomocníka. Kromě taháku najdete v balíčku i miniaturku nějakého jiného produktu, já dostala krém na mastnou pleť, a musím říct, že na těch pár použití, co mi tohle minibalení vydrželo, mě velmi zaujal a asi to bude můj následující produkt, který si pořídím. 


Přírodní pleťový krém - proti pupínkům
Prvně bych vám ráda pověděla něco o tom, jakou mám pleť.  Po vysazení HA se mi pleť dost zhoršila, v určitou dobu v měsíci jsem měla vždy plné čelo pupínků, ale poté se tohle už stalo i mým permanentním problémem a pár let jsem s tímhle bojovala. Vloni se to konečně zlepšilo a to především díky Biodermě a i Benefit Tripple Performing krému, což bylo kombo, které mi dalo pleť víceméně dohromady. Teprve nedávno jsem začala používat i růžovou vodu, která mi pleť skutečně  viditelně zlepšila a to především v kombinaci s tímhle krémem. 

Musím uznat, že konzistence je taková (mě osobně) nesympatická. Působí spíš mastně - což pokud máte mastnou pleť není úplně ideál - ale nesmíte se nechat odradit. Ačkoliv já mám mastné čelo, nos a bradu, tak na těchto místech mi krém působil úplně stejně, jako na sušších místech, takže ať máte jakoukoliv pleť, tohle vám sedne, i když se to zpočátku bude tvářit velmi nevěrohodně. 

Já si krém kupovala s tím očekáváním, že mi zmizí pupínky a budu mít zase pleť jako dříve. A ačkoliv mě ještě sem tam nějaký pupínek trápí, tak musím říct, že o 95% se mi pleť zlepšila a to i dlouhodobě, protože když jsem krém na pár dní přestala používat, pupínky nevylezly. Musím říct, že tohle pro mě byl velký úspěch a já doporučuji všem, koho pupínky trápí, aby vyzkoušel tento krém, který vám pleť dá do pořádku a to dokonce za relativně rychlou dobu (mě osobně 3-4 týdny). 

Vůně je velmi specifická, taková bylinková a mě velmi příjemná, určitě vás zaujme. Možná někomu ale bude vadit, že je relativně silná a tudíž zpočátku si nebude moci zvyknout na to, že obličej ještě hodinu po namazání voní.. Mimochodem, krém mazat jedině na noc, protože jak jsem říkala, vypadá na tváři mastně a to předpokládám není look, po kterém byste toužili. :D 
 Hodnocení: 5/5

100% přírodní deodorant - růžová zahrada
Jako druhý produkt, o kterém vám něco povím je tento přírodní deodorant, který je naprosto nemožně dobrý. Nejen, že voní jako růže, velmi svěže, příjemně a hlavně jemně, ale také je velmi příjemný na kůži. 

Já měla problém s deodorantama ten, že se mi po něm dělaly v podpaží pupínky, nebo takové červené fleky - proto jsem do nedávna deodoranty nepoužívala až tak často, jako například teď. Musím říct, že mě absolutně baví to, že tenhle deo (mám ten menší) se vejde do jakékoliv kabelky, je skladný a je možné ho kdykoliv reaplikovat, protože nezanechává žádné skvrny - je průhledný. 

Největším plusem je to, že vážně dlouho vydrží vonět a v kombinaci s tělovým sprejem od Victoria's Secret tvoří super duo na "běžné dny", když nechcete plýtvat dražší parfémy. Já musím říct, že u žádného deodorantu jsem dosud nezaznamenala tak dlouhou výdrž, co se vůně týče a za to mu dávám jedničku s hvězdičkou. 

Abych to tak shrnula, tak výdrž vůně je naprosto super (půl dne vydrží určitě, pak je nutné reaplikovat),  nedělá skvrny, takže nemusíte přizpůsobovat oblečení vašemu deodorantu a hlavně neirituje nijak kůži, takže pokud máte citlivé podpaží, tak tohle je něco pro vás. 
Hodnocení: 5/5


Produkty zakoupíte všechny na biorythme.cz a doporučuji sledovat i blog, kde najdete spoustu zajímavých článků, které si rozhodně stojí za to přečíst.

Pokud máte problémy s pletí, nebo máte jen rádi českou, přírodní bio kosmetiku, neváhejte omrknout tuhle značku, kterou jsem určitě nezkoušela ani já naposled. :) Abych to ještě tak trošku shrnula, pleťový krém mě opravdu neuvěřitelně nadchl a já jsem si ho absolutně zamilovala a věřte mi, že určitě budu kupovat další balení, protože konečně po několika letech mám pleť v dobrém stavu! Deodorant také není určitě můj poslední, tenhle je naprosto handbag friendly a nádherně voní, a to po dlouhou dobu.

Mějte krásný pátek! 

6 komentářů:

  1. Biorythme je fakt skvelá značka! Obe produkty som mala možnosť vyskúšať aj na vlastnej koži, a s krémom som bola nadmieru spokojná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já tuto značku neznám, ale začíná se mi líbit, hlavně má velmi povedené obaly :)

    OdpovědětVymazat
  3. Koukám na produkty na internetu a určitě si něco zakoupím. Značku sice neznám ale deodorant mě zajímá :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  4. Náš český skvost.. je skvělé, že tak úžasné značky máme :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Značku neznám, po přečtení článku se mi zalíbila. Moc se mi líbí jejich obaly a hlavně to, že je česká :) Na ten krém se musím podívat, protože mám problematickou pleť a s pupínky stále bojuji.

    OdpovědětVymazat
  6. Invest in Ripple on eToro the World’s Best Social Trading Network!!!

    Join 1,000,000's who have already discovered better methods for investing in Ripple.

    Learn from profitable eToro traders or copy their positions automatically.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger