24. února 2017

MOTD | Jednoduché Klasické Zlaté Kouřovky

Krásný pátek vám všem,
jak jsem vám slíbila, tak plním. Opět se budu snažit plnit páteční líčící články a v tom dnešním bych vám chtěla ukázat líčení, které vykouzlíte za pět minut a přitom vypadá pěkně a nikdy se neomrzí - jsou to zlaté kouřovky. Já poslední dobou moc netvořím barevné líčení, ani nevím proč, snad je to tím, že ráno pravidelně nestíhám, takže sáhám po klasice, která zabere pár minut - v tomto případě je to třpytivé zlaté líčení. 


 Začneme tím, že si v ohybu oka vybuduteje tu požadovanou hloubku kouřovek - to znamená, že začnete světle hnědou, kterou načrtnete líčení. V tomto případě doporučuji protáhnout tento světle hnedý odstín pomalu až k obočí, protože tím dáte větší možnost vyniknout zlaté. Nezapomeňte tuto hnědou stáhnout po celé délce pod spodníma řasama. Dalším krokem je přidávání tmavých odstínů, které pomaličku budete blendit, až do požadované tmavosti. Nakonec vyberte jen ten nejtřpytivější a nejlesklejší zlatý odstín, v mém případě Rich Bitch z Beautykiller paletky od Jeffreeho a dejte přes celé pohyblivé víčko a trošku i pod spodní řasy. Do koutku dejte světlý, matný odstín, který se nebude s tím na víčku bít a máte hotovo.

Products used:
Jeffree Star Cosmetics Beautykiller Palette in Rich Bitch
TheBalm Meet Matt(e) Trimony - mix of all the brown shades
Benefit They're Real! Mascara and Tinted Primer


PS Ano, mám růžové vlasy, dejte mi do komentářů vědět, jestli byste chtěli článek, ve kterém bych vám o tom něco pověděla.  :) 

Užijte si pátek!

8 komentářů:

  1. Určitě napiš článek o tvých růžových vlasech :) jinak nádherné líčení :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem pro aby jsi napsala článek na růžové vlasy :) Ale téda to líčení se ti opět povedlo. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je to vážně nádherné :) Ale jestli mohu poradit, jak zvýšit sledovanost blogu, protože to za to vážně stojí, tak změň záhlaví blogu. Myslím, že to vypadá trošku lacině, co dát do záhlaví nějaké jednoduché logo, či jednu dvě fotky tvé práce? Kvalitní fotky, myslím, že jak jich máš v záhlaví hodně, příliš to nezaujme.

    OdpovědětVymazat
  4. Líčení je nádherné! :) A o růžových vlasech nám něco určitě pověz, vypadají božsky! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. To je tak krásný líčení!
    A ty tvé modré oči ♡
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger