3. února 2017

Lush | Fialový Šampon Daddy-O

Krásný pátek všem,
vím, že jsem slibovala konečně líčící článek a věřte mi, že jsem se skutečně snažila nějaké líčení nafotit, ale momentálně procházím absolutní krizí, kdy nemám vůbec nápad na nějaké líčení, které není úplně něco běžného. Bohužel jsem tedy opět nic nevytvořila, ale snad brzy tahle krize zase odejde a já vám sem budu servírovat pořádné, líčící články. Ale abych vás nenechala bez článku, tak jsem se rozhodla dát sem recenzi na šampon Daddy-O, který už doma nějakou tu dobu mám, ale k sepsání recenze jsem se dostala až teď. Takže se na to rovnou vrhneme.  

Balení Lush všichni známe, jsou to pěkné lahvičky, které se prodávají ve třech velikostech - 500 ml, 250 ml a nejmenší 100 ml. Já kupuji vždy střední velikost, protože mě vydrží 250 ml balení zhruba čtyři-pět měsíců, za předpokladu, že si vlasy budu mýt 2x týdně, což mě osobně vyhovuje. Výhodou Lush šamponů je, že perfektně pění a stačí skutečně málo na to, abyste si umyli celou hlavu. 

Vůně je naprosto fenomenální. Tenhle šampon, co se vůně týče, trumfnul všechny šampony co jsem kdy vyzkoušela - je to taková zajímavá, neotřelá vůně, která se v lahvičce může zdát dost silná a až taková nepříjemná, ale jakmile se s šamponem umyjete vlasy, stane se z ní taková svěží, trošku těžší ale přesto sladká vůně.. velmi těžké jí popsat, ale je to skutečně zajímavá a příjemná změna, protože žádný šampon, který jsem vyzkoušela, takhle nevoněl. Navíc se hrozně dlouho drží vlasů, až tři dny, což pro mě je do dalšího umytí a musím uznat, že si k vlasům vždycky čuchám víc, než je normální.. :D 

V čem je tenhle šampon jiný, než ty, které běžně používáme? Tak za prvé, je fialový. Tyto typy šamponů jsou především vhodné pro nás blondýnky, protože tyto šampony udrží blond studenou - to znamená, že vlasy by neměly být žluté jako sláma. Za druhé, dělá vlasy neuvěřitelně lesklé. Nevím, jestli to jsem jenom já, ale vždy po umytí vlasů mám druhý den tak zdravě lesklé vlasy, že i kondicionéry jsou oproti tomu slabý odvar.

To, že je šampon fialový, je jak jsem říkala, na udržení studené blond. Čím déle necháte šampon působit, tím více budou mít vlasy nádech do fialova.. To mě vede k prvnímu mínusu. Když jsem šampon poprvé nechala působit delší dobu, druhý den jsem měla divně flekaté vlasy, a taky jsem měla růžové kolečko na temeni, což působilo velmi.. ehm, komicky. Nevím, jak to udělat, aby "obarvení" bylo alespoň rovnoměrné, když už chci nechat šampon působit déle. Já ho raději nechávám max 10min, kdy se vlasy nemají šanci obarvit, ale pouze chytnou ten jemný fialový nádech, což mě bohatě stačí. Proto blondýnkám doporučuji buď za a) vychytat to tak, aby jste neměli ve vlasech růžové fleky, nebo za b) nenechat šampon působit příliš dlouho.

Stejně jako u Rehab šamponu, i tenhle dělá rozčesávání méně bolestivým a rychlejším. Šampon udělá vlasy jemnější, takže se pak snadno rozčesávají, ale zároveň udělá i takový přirozený objem vlasů, což velmi oceňuji, protože některé šampony mají spíš tendenci vlasy zatěžovat - tenhle ne, krásně je nadzvedne a vypadají pak objemnější a hustší. Zkrátka, tenhle šampon je fajn, je to lepší nadprůměr a já jsem ráda, že jsem ho vyzkoušela, ale znovu ho kupovat nebudu, protože úplně nesplnil má očekávání - i když svou službu plní relativně dobře, já jsem spíše doufala v to, že šampon bude mít rovnoměrný, studený nádech, ale akorát si musím dávat pozor na fleky a i ten nádech není úplně dokonalý. 

omlouvám se, že je to německy.. :D kupovala jsem ho ve Vídni.
+
vůně
přidá vlasům objem
zjemní vlasy a lépe se rozčesávají
vlasy provoněné do dalšího umytí
stačí málo produktu na celou hlavu
vlasy se po něm krásně lesknou
-
může nechávat růžové nerovnoměrné fleky


Hodnocení: 3,5/5
Upřímně jsem očekávala mnohem lepší výkon, vzhledem k tomu, že na tenhle šampon pěje každý ódy a vychvaluje ho až do nebe. Mě osobně vyhovoval jen v některých ohledech, proto pro mě stále vede jeho bráška Rehab (recenze zde), který mi vyhovuje ve všech směrech a nemám mu co vytknout. Tenhle šampon je fajn, takový lepší nadprůměr. Pokud skutečně sháníte šampon pro blond vlasy, který je cruelty free, tak ho zkuste, ale doporučuji vzít to nejmenší balení, ať nedáte zbytečně docela dost peněz za něco, co vám ani nesedí. 

Otázka pro vás: Mám tu ještě produkty od Lush z jejich Vánoční a Halloweenské kolekce, mám na ně sepsat recenzi? Ty produkty seženete zase až v období před Vánocema a Halloweenem, tak nevím, jestli nemám počkat na recenzi do té doby, nebo jí mám ještě sepsat teď. Dejte mi do komentářů vědět, kdy mám recenzi dát na blog! :) 

12 komentářů:

  1. Zajímavý šampon, takovouhle barvu u šamponu neznám, Lush se barev rozhodně nebojí. Na tmavé vlasy by mohl být docela fajn :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lush je přesně pro nás, kdo máme rádi barvičky :D :) Na tmavých vlasech by mohl vytvořit bezva lesk! :)

      Vymazat
  2. Taky už jsem o nějakém tom fialovém šamponu přemýšlela, ale asi na poprvé sáhnu po nějaké levnější variantě :)
    Přijde mi takové zbytečné dávat teď recenze na halloweenské a vánoční věci.. když už tak, tak bych si je napsala a vydala je zas před Halloweenem a Vánocema :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě najdeš levnější varianty, jen nevím, jestli bude fungovat.... :) Přesně tak to udělám, článek vydám před Halloweenem, jen mě zajímalo, jestli ho někdo bude chtít už teď... :D

      Vymazat
  3. Lush chci dlouho vyzkoušet, ale tento šampon mě nechává chladnou možná to právě bude tím že je fialový :D Jinak k otázce klidně to sepsat můžeš ráda si to přečtu :) Lush mě dlouho láká. :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč tě odrazuje zrovna barva? :D Pokud necílíš k tomu, aby ti snížil žluté tóny ve vlasech, tak ho můžeš použít na klasické mytí a je to prostě klasický šampon :)

      Vymazat
  4. Páni, no to ho musím opravdu konečně zkusit!! Já používám uř roky Loreal, nebo pak masku Redken Blonde Idol, maska funguje perfektně, ani vlasy nevysušuje, ale poměr k ceně a množství fialové masky a také množství, které potřebuji na jednu aplikaci, si ho kupuji jen občas. Takže teď mám další tip, co pořídit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus, třeba ti sedne a bude to pro tebe objev! :) Ten od Lorealu mě taky dost zaujal, ale já preferuji spíš netestované, takže pro mě byla jasná volba Lush.. :) Vlasy ani tenhle šampon nevysušuje, takže další plus... :) jestli si ho někdy pořídíš, těším se na recenzi - jsem zvědavá, jestli ti sedne :)

      Vymazat
  5. Tak ten šampón ti vydrží ozaj dlho! Ako to robíš? :D Mne vydrží maximáne mesiac :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myju si vlasy 2x týdně :DD Moc se mi nemastí, takže není třeba si je mýt častěji.. :D :)

      Vymazat
  6. Kde objednat sampon hladam a v cr som nasla jednu stranku a bol vypredany dikk

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý večer, zajímalo by mě kde a za jakou cenu ho seženu

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger