19. srpna 2016

MOTD | Snadný Black & White Look

Krásný pátek vám všem,
dnes tu mám opět jedno líčení pro vás, tentokrát to ale není žádná divočina, žádné barvičky se nekonají, pouze to je kombinace dvou linek - bílé a černé. Tohle líčení mě poslední dobou velmi baví, a už jsem ho na očích tolikrát a dostala jsem na něj spoustu komplimentů, takže asi nevypadá tak zle! :)  Kombinací černé a bílé nikdy nic nezkazíte, ať už u oblečení, tak i v líčení - a to se tady přesně potvrdilo. Tak a teď už se na to vrhnem. :) 



Postup asi není třeba, jsou to krátka linky. Přes celé víčko hoďte tělový stín, můžete i ohyb oka trošku ztmavit, já tam dala světlounce hnědou, která není na první pohled ani vidět, ale trošku dá hloubku celému líčení. Pak hoďte do vnitřního koutku rozjasňovač - já dala Mary Lou jako vždycky, protože stříbrný rozjasňovač se mi k tomuhle líčení moc nelíbil. Pak už je na řadě linkovací proces. Doporučuji izolepu dát tam, kde chcete ocásek linky, usnadní to dost práce a navíc vznikne ostrý okraj, který je žádoucí, protože černá linka nezasahuje až do úplného konce bílé linky. 

TIP: Pokud používáte NYX Jumbo tužku, pozor, ta má tendenci se obtiskávat, proto je důležité jí bílým stínem (nebo postačí i pudr) pořádně zafixovat. Já na tento krok používám zkosený štětec na obočí a do bílé linky zkrátka vťupkávám ten stín co nejvíce, aby bílá linka držela celý den. 


Líbí se vám takovéhle líčení?
Nosíte barevné dvojlinky? 

PS. Stále jsem nenašla novou maminku nepoužitému, úplně novému rozjasňovači The Balm Cindy Lou-Manizer.. Kdo by měl zájem o více informací, napište mi na facebookovou stránku - zde

8 komentářů:

  1. Krásna linka, musím to vyskúšať :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych si asi ani na kombinaci černé a bílé linky netroufla, takže pro mě to je celkem divočina, ale společně barvy vypadají skvěle! :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. To je opravdu moc pěkné a tuším, že jsem něco takového kdysi zkoušela, ale já jsem takový patlal, že to nejspíš nedopadlo moc dobře :D. Ty to máš opravdu moc pěkné! :)

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Jednoduchý a krásný look! Zajímavý, že mě ti ještě nenapadlo.. jen u černé linky na konci, tak pod ní :)

    OdpovědětVymazat
  5. veľmi jednoduché a pekné, máš super tvar oka a viečko na linku :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger