10. července 2016

Ardell | Demi Wispies Nalepovací Řasy a DUO Lepidlo

Krásnou neděli vám všem,
dnes tu mám premiéru, článek nebo teda respektive recenzi, která se tu ještě nikdy neobjevila, a to jsou nalepovací řasy a také zmíním skvělé lepidlo. Já jsem absolutně antitalent na řasy a nikdy jsem je nenosila, neholdovala jim a asi nikdy nebudu "řasová", ale rozhodla jsem se nějaké zkusit, pro případy, že občas líčení zkrátka vyžaduje něco výraznějšího, takovou tu třešničku na dortu, kterou často tedy bývají umělé řasy. Tak se na to rovnou vrhneme. 

Jako první recenzi tu mám právě ty řasy, které jsou hvězdou dnešního článku. Jsou to samolepící Demi Wispies... 

Jak jsem již říkala, vše, co se týče řas jde absolutně mimo mě, takže když jsem se rozhodovala, jaké si pořídím, rozhodla jsem se pro Demi Wispies a samolepící proto, že to ušetří polovinu práce a Demi Wispies proto, že vypadají na očích velmi přirozeně a dodají líčení "šmrnc". 

Samolepící konec - nebo hrana (nebo jak jinak to nazvat) je super, ale pouze na první použití a i přesto doporučuji, pokud chcete aby řasy držely déle než hodinu, aby jste dali trošku lepidla na konce, to pak drží celý večer a neodlepují se na žádných místech. Abych řekla pravdu, tak na jednu stranu vám tenhle samolepící konec usnadní dost práce, ale na druhou stranu nedrží tak, aby to za to stálo, takže určitě pokud hledáte řasy, které drží, tyhle samolepící bych nevolila.

Co oceňuji především je to, že se dá z řas sundat a můžete ho vyměnit za náhradní, který k řasám dostanete. Ačkoliv je tohle plus, tak se může stát ze snímatelného konce i noční můra. Pokud aplikujete řasy pinzetou (a že asi jo) tak se může stát, že se vám tenhle konec nalepí na pinzetu a odthne se od řas, tak, že máte půlku řas s lepícím koncem a druhou půlku odlepenou, přilepenou na pinzetě..  Tohle je velká nevýhoda, ale musíte zkrátka počítat s tím, že musíte dávat extra pozor a řasy chytat skutečně za malinká místečka. 

+
přirozené
krásný efekt
snadná manipulace
náhradní samolepící konec
-
samolepící konec


Teď se vrhneme na DUO Eyelash Adhesive lepidlo. Tohle lepidlo je moje druhé lepidlo, které jsem kdy vyzkoušela a musím říct, že je super. I přesto, že tolik zkušeností s lepením řas nemám, člověk prostě pozná, jestli řasy drží nebo ne a tohle lepidlo je na očích prostě udrží celý večer, aniž by jste měly strach o to, že vám řasy upadnou třeba do jídla. 

Největší výhoda lepidla je to, že schne extrémně rychle. Když dáte tenkou vrstvičku, tak jí máte zaschlou do 3 minut na oku, což je podle mě super, protože lepidlo z drogerie mi schlo 10 minut a přesto jsem neměla pocit, že by řasy extra držely a přitom to byla stejná cenová relace. To mě přivádí na druhé plus, a tím je cena. Podle mě, je cena velmi fajn, přitom, kolik produktu spotřebujete a jak dobře drží.  Musím říct, že v malém množství není ani vidět takový ten nános kolem řas, takže to, že neschne úplně do "průhledna" nevadí, protože to poté přetáhnete linkama a je to neviditelné. 

Co mě ale trošku vadí, je parfemace. Nevím, zda jsem jediná, ale mě tohle lepidlo prostě smrdí a asi si nikdy nezvyknu. Nevím, k čemu to přirovnat, je to taková divná parfemace, která dělá z té aplikace peklo, ale jakmile lepidlo zaschne, už není nic cítit.. Možná jsem divná jen já, možná to je jen můj produkt, ale přesto jsem to chtěla zmínit. 

+
rychle schne
cena
téměř neviditelný
stačí malé množství
-
divná parfemace

Hodnocení: 4,5/5
Hodnocení lepidla: 4/5
K zakoupení na parfums.cz
Musím říct, že jsem si tyhle řasy skutečně zamilovala a určitě je někdy uvidíte opět v akci (prve jste je mohli vidět "napůl" v akci v tomhle MOTD článku) na nějakém líčení. Ačkoliv řasy určitě nezačnu nosit více, než doposud, musím uznat, že mě tyhle řasy hodně baví a rozhodně to nejsou tak extrémní kartáče, že bych se je bála vzít mezi lidi. Pokud tedy sháníte něco přirozeného, co vaše líčení ozvláštní ale není tak výrazné, tyhle řasy jsou to pravé a rozhodně bych šla do nich.

Nosíte umělé řasy?

10 komentářů:

  1. Umělé řasy nosím a docela velmi často :-)
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  2. Umele rasy jsem nikdy nezkousela a na denni noseni bych je asi ani nenosila, ale urcite si chci nejake poridit, protoze me hrozne zajima, jak v nich budu vypadat a jestli to bude nejaka vyrazna zmena :-D
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  3. Umele rasy jsem nikdy nezkousela a na denni noseni bych je asi ani nenosila, ale urcite si chci nejake poridit, protoze me hrozne zajima, jak v nich budu vypadat a jestli to bude nejaka vyrazna zmena :-D
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  4. Také jsem si je nadávno pořídila a úplně ty stejné a i stejné lepidlo :) Občas ještě s tím nalepováním zápasím :D Ze začátku to asi opravdu chce pevnější nervy :D
    Gabrieless

    OdpovědětVymazat
  5. Umelé riasy som na sebe nikdy nemala, a tak skoro zrejme ani mať nebudem, ale tieto vyzerajú celkom fajn :)

    Na mojom blogu práve prebieha letná Giveaway, budem veľmi rada, ak sa zapojíš! :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  6. Umělé řasy jsem měla jenom jednou na svém maturáku, ale byly super :3

    eLblogGIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  7. Mňa umelé riasy vždy fascinovaly :D Od Ardellu chcem niečo vyskúšať už dlho, asi to pri najbližšej príležitosti využijem :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty jo, mě nikdy nenapadlo, že ten lepící proužek je na to, aby se to reálně nalepilo bez lepidla :-D Nikdy jsem to nezkoušela, řasy ardell i DUO lepidlo jsou moje nej. Většinou řasy nezvládnu použít víckrát, takže dražší nemají smysl a tyhle mi moc vyhovují. Jinak já zase řasová jsem, na párty bez řas bych už nešla. Běžně na den je tedy nenosím, ale když jsem dvakrát do týdne chodila na dálkový studium, lepila jsem je taky. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. já s umělýma řasama neustále bojuju, takže ty s lepícím proužkem by pro začátek nemusely být nejhorší. no a měla bych si koupit nějaký pořádný lepidlo, takže tenhle článek byl pro mě jako dělaný :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger