15. června 2016

Lush | Intergalactic & The Experimenter Bath Bomb

Krásnou středu vám všem, 
dnes tu pro vás mám menší, oddychový článek, kde bych vám chtěla ukázat dvě koupelové bomby, které jsem si nedavno pořídila a proto, že jsem z nich byla fakt hotová, tak jsem se rozhodla, že vám je tu ukážu jak v akci, tak i přidám mini recenzi. Takže se na to rovnou vrhneme. 

Obě jsou to teda nejvíce známé Lush bomby, o kterých jste pravděpodobně už slyšeli asi tisíckrát, ale pro to je také důvod. Obě bomby jsou boží a musím říct, že jsem z obou absolutně nadšená a rozhodně si ke mě najdou cestu znovu.

Intergalactic
Tahle bomba mě naprosto okouzlila. Z venku nevypadá, jako že by byla extra úžasná, ale jakmile jí máte ve vaně, uvidíte, že je to pecka! Pokud dáte bombu pod proud vody, udělá trošku pěny a vodu obarví na modro. To by asi nebyla až taková bomba (see the pun in there!) ale všimnete si, že ve vodě se začne třpytit milion zlatých třpytek, že se budete cítit jako mořská panna. Voní velmi jemně, svěže, je to taková letní vůně, řekla bych. Velmi těžko se popisuje, jen mi věřte to, že se vám ta vůně bude líbit. Tahle bomba skutečně uvolní vaše svaly, prakticky vás donutí relaxovat a nejde si jí neužít.

Po vypuštění vody ve vaně zanechá hafo hafo zlatých třpytek, které v pohodě smyjete vodou. Tyhle třpytky ale postupně budete nacházet i po celém těle, a pokud vám to bude fakt vadit, tak stačí sprcha a jsou dole. 


The Experimenter
Abych řekla pravdu, tak mě nevzalala tahle bomba za srdce tolik, jako Intergalactic. Dělá krásně duhovou pěnu (viz video!) ale po takových 10ti minutách je voda brčálově zelená. To by mi ani  tak nevadilo, kdyby alespoň pořád voněla tak, jako ze začátku. Ze začátku voní jak bomba, tak i voda tak příjemně svěže, řekla bych až mentolově, je to taková relaxační vůně.. až půjdete kolem Lush prodejny, čihněte si k téhle bombě a pochopíte. 

I po téhle bombě zůstane ve vaně dost zlatých třpytek, ne tolik, jako po Intergalactic, ale pořád dost. Samozřejmě i tyhle třpytky jdou v pohodě umýt.


BOMBY V AKCI

Do komentářů mi dejte vědět, jestli jste už někdy koupelové bomby zkusili a pokud ano, tak jaké. 

5 komentářů:

  1. Vzdy kdyz jdu kolem obchudku tak to tak pěkně voní :))) Nekdy neco vyzkouším :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Ooo, miluju Lush! :D Moc se mi líbí ta barevná pěna u The Experimenter, ale ten efekt u Intergalactic je mega! :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  3. Zatím jsem tyhle bomby nevyzkoušela, ale láká mě to. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  4. Z Lushe už jsem měla snad všechny bomby a já mám nejraději Butterball - není příliš efektní, ale za to mám extra hydratovanou pleť a vůně je čistá, krémová a moc příjemná. :) Experimenter mi naopak přišel hodně povedený a velmi často sahám taky po Comforteru a Avobath :)

    OdpovědětVymazat
  5. Z Lushe jsem ještě neměla příležitost nic vyzkoušet, tak dlouho jsem se na to chystala, až mě to nakonec přešlo :D. Ale něco bych přeci jen ráda zkusila v budoucnu, třeba nějakou masku :).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger