11. dubna 2016

Wishlist | Summer & Spring

Krásné pondělí všem,
dnes je tu článek dost neobvykle, v pondělí totiž články většinou nepostuji, ale dnes to je spíš takový oddechový článek, v kterém bych vám chtěla ukázat pár věcí, které jsou na mém jarním/letním wishlistu a které potřebuji. Ačkoliv momentálně šetřím na výlety, které o prázdninách chystám, tak je tu pár věcí, které se mi na léto a právě i na cestování budou hodit. Tak se na to vrhneme.. :) 



1. Too Faced Cocoa Contour
Tuhle konturovací paletku mám již na svém wishlistu už delší dobu, vlastně už tak rok a nevím proč ale koupi stále odkládám. Ale tentokrát už si jí vážně pořídit musím, protože mi moje konturovací paletka příliš rychle mizí. 

2. Benefit Puff Off!
Při nákupu v Debenhams jsem dostala několik vzorečků, kde byl i vzoreček téhle žehličky. Vyzkoušela jsem ho jednou, ale věděla jsem, že tenhle produkt musím prostě mít. Moje kruhy pod očima se zázračně vytratily a samotný krém neuvěřitelně příjemně chladí. Tohle je rozhodně něco, co každý s kruhama pod očima potřebuje! 

3. MakeUp Eraser
Tahle žínka je na blogosféře hodně, hodně probíraná a musím říct, že mě vážně zaujala, takže plánuji si jí pořídit a vyzkoušet na vlastní makeup, jestli je "worth the hype" a hlavně jestli skutečně funguje. 

4. NYX Vivid Brights
Tohle je jasná věc, že barevné linky musím mít. Jakmile se NYX objeví v Čechách, tohle bude jedna z mnoha věcí, které si zkrátka musím pořídit. Miluji linky a ráda si dělám barevou dvoulinku, a tohle bude rozhodně něco, co mi ulehčí aplikaci, protože doteď si linky dělám pomocí stínů nebo rtěnek. 

5. Benefit Hoola Bronzer
Tenhle bronzer mě zpočátku moc nebral, ale poslední dobou se mi ten hit vykonturovanýho a vybronzerovanýho obličeje začal líbit, takže si myslím, že mít doma Hoola bronzer je trošku povinností, při jeho pověsti "asi nejlepšího bronzeru".

6. Jeffree Star Velour Liquid Lipsticks
Jeffreeho sleduji už od dob MySpace, ale teprve nedávno jsem propadla kouzlu tekutých matných rtěnek, takže jsem se nedávno rozhodla, že vážně musím mít jednu z jeho překrásných rtěnek. Pokud jste viděli ty odstíny, ty překrásné odstíny, víte o čem mluvím. Bude těžké udržet se a nepořídit si všechny odstíny... i když asi až tak těžké to nebude, věčně je na jeho stránkách vyprodaná každá rtěnka, kterou potřebuji, takže když jí naskladní zároveň se všema, které chci, bude to asi zázrak. 

7. Milani Matte Amore
Opět matné rtěnky. Tohle už je asi nemoc.....ale pokud jste viděli tyhle krásky, tak chápete, že to je prostě nutnost. Mají krásné přirozené odstíny, jsou levné a snadno dostupné. Rozhodně si brzy nějaké pořídím, protože musím. 

8. Benefit They're Real! Tinted Primer & Mascara
V Londýně jsem také měla možnost vyzkoušet kombinaci těchto dvou produktů a výsledný efekt byl vážně pecka, takže prostě MUSÍM mít tyhle dva produkty. Žádná řasenka mi doposud neudělala tak dlouhé a husté řasy, jako tahle. Nebo spíše kombinace těchto produktů. 

9. Urban Decay Highlighter
Když se tahle letní kolekce poprvé na netu objevila, absolutně jsem se do tohoto rozjasňovače zamilovala. Žádný v takovémhle odstínu nemám, takže to bude i takový ojedinělý kousek v mé sbírce. Poslední dobou se nebojím trošku na tváři rozjasňovač přidat, protože mi přijde, že perfektně doplňují líčení, ale mám zatím spíše do zlaté barvy nebo do broskvové, takže tohle je i takový must have.

Co na jarním a letním wishlistu máte vy?

12 komentářů:

  1. NÁDHERNÝ wish-list! Všetky tieto produkty by som hneď brala, netrebalo by mi hovoriť dvakrát! :) Možno raz si tieto "kozmetické sny" splním :D A držím ti palce nech sa ti podarí zohnať si tieto veci čím skôr :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! :)
      Já si je SNAD také splním, už na tom pracuji, avšak mi je jasné že většinu věcí určitě neseženu :(

      Vymazat
  2. Jéééé, moc krásny wishlist ♥
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  3. Milani bych také ráda vyzkoušela :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2016/04/tip-vonavy-obchod.html

    OdpovědětVymazat
  4. od Milani mám dva odtiene a sú super :)) a o Jeffree Star tekutých rúžoch máš absolútnu pravdu..tiež sa mi tam niekoľko odtieňov páči <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo slyšel už o JS rtěnkách, tak po nich na 100% touží. Proč jsou ale pořád vyprodané?! :( :D

      Vymazat
  5. To je super! Také bych ráda rozšířila svoji sbírku. Mám moc ráda různé barvičky :). Co se týče kosmetiky, ráda zkouším něco nového. Koukala jsem na tuhle kosmetiku: http://www.misshashop.cz/. Máte s ní zkušenosti? Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkušenosti nemám a celkově mě značka bohužel moc nezaujala... :/

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger