27. března 2016

It's a 10 | Miracle Styling Serum

Krásnou neděli vám všem,
dnes jsem si pro vás připravila recenzi na sérum na vlasy, které jsem si před několika měsíci koupila za účelem "krásnějších a hebčích vlasů, které se budou snadno rozčesávat". Už jsem vyzkoušela strašně moc produktů, které měly tyto požadavky splňovat, ale nikdy nefungovaly, tak jsem se rozhodla trošku investovat do nějakého dražšího produktu, který ale bude fungovat. O značce it's a 10 se na blozích moc nepíše, takže jsem do toho šla trošku na slepo, což mě trošku děsilo. No a jak tohle sérum obstálo? Od toho tu je dnešní recenze :) 


Lahvička má pumpičku, kterou otáčíte vlevo a vpravo a funguje to jako uzavírání. Pumpička na jedno stlačení vyplivne menší množství produktu, takže pokud potřebujete produktu víc, musíte víckrát stlačit. Mě tohle přijde moc super, protože se vám nestane to, že máte v dlani více produktu, než je třeba, takže se dobře koriguje to, kolik produktu spotřebujete. Značka it's a ten má certifikát leaping bunny, což znamená, že je netestovaná a veganská. I toto je rozhodně velké plus tohoto séra. 

Sérum je vlastně takový olejíček, protože na dotek je "mastný", ale tak, že se brzy vsákne do vlasů nebo pokožky na rukou. Téhle konzistence jsem se dost bála, protože jsem si říkala, že je možné, že by vlasy vypadaly prostě mastné, ale pokud nedáte moc produktu a vlasy rozčešete, vypadá to velmi přirozeně a vlasy vypadají skutečně zdravě. 


Sérum se dává na suché vlasy, nejsnažší je jít do předklonu, a dávat sérum směrem od konečků směrem k hlavě. Pokud mají vaše vlasy tendenci mastit se nebo máte malý objem, je lepší produkt aplikovat spíše jen na konečky, které beztak produkt potřebují nejvíce. Poté je fajn vlasy pořádně pročesat, aby se kdyžtak přebytečné sérum vyčesalo nebo aby na místech, kdy je produktu víc, se rozšířil do okolí a působil tak rovnoměrně. 

Sérum je bohužel trošku dražší, ale po několika týdenním používání jsem zjistila, že cena takový nářez není, protože já sérum používám zhruba dva měsíce několikrát do týdne, a stále mám lahvičku téměř plnou, jako když mi přišla. Produktu vážně moc nespotřebujete a takováhle lahvička vydrží jistě hooodně dlouho - při tomhle tempu si myslím, že vydrží třeba i rok. Pak už ta cena vážně není tak hrozná, protože sérum funguje a vydrží vám dlouho. 
A jak bych tedy shrnula všechny pozitiva? 
+
balení s pumpičkou
vlasy jsou hebké
vlasy se snadno češou
vydrží několik dní
nemastí vlasy
vlasy vypadají zdravě
bez alkoholu
je cruelty free
-
cena

Hodnocení: 5/5
Musím říct, že tenhle produkt mě velmi, velmi nadchl a já si ho už po prvním použití skutečně zamilovala. Dělá přesně to, co jsem chtěla aby dělal a je to naprosto nepostradatelný pomocník při vytvoření zdravě vypadajícího účesu. Pokud máte třeba zničené vlasy, nebo "vlasy bez života", tohle bude vyhovovat i vám, protože na první pohled se vlasy lesknou, jsou hebké a působí opravdu zdravě. Ačkoliv je trošku dražší, rozhodně se vyplatí mít takového pomocníka po ruce, když ho potřebujete.

Jaké pečující produkty na vlasy používáte?

16 komentářů:

  1. to vypada super!
    me prijde, ze moje vlasy si ziji absolutne svym zivotem:D jedine co mi vzdycky udela hezke, leskle a jemne vlasy jsou produkty od aussie, ale po delsim pouzivani mi silene vysusuji. takze trosku zacarovany kruh. ale tohle me hodne laka vyzkouset!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D to znám, taky mi občas přijde, že vlasy si se mnou vůbec nerozumí a cokoliv po nich chci, to se rozhodnou prostě neudělat.. :DD ale tohle sérum mi je fakt doslova zkrotilo :)

      Vymazat
  2. Vypadá moc pěkně,co se týče péče na vlasy radši si koupím dražší produkt a musím říct, že tyto dražší séra jsou sice tedy drahá,ale zas to kompenzuje jejich výdrž :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  3. Je to zaujímavý produkt :D
    Môj blog: Girl with pink nails
    Srdečne Vás pozývam na moju GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to úplně super, akorát to nejspíš nebude nic pro mé jemné vlasy bez objemu, které se poměrně snadno mastí... :/

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzerá super, ešte som ho nevidela nikde :) ale určite sa po ňom popozerám :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. Já si v poslední době oblíbila produkty od Panttene :) ale sérum taky nevypadá špatně :)
    eL

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá moc dobře, já pouzívám na vlasy jenom olej jednou týdně, na masky a jiné věci vždycky zapomínám :D :)

    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat
  8. Teď na jaro se to hodí, myslím, že hodně lidí má teď problém s padáním vlasů a tohle by mohlo pomoct :)

    Piosek

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to vypadá skvěle, moc ráda bych vyzkoušela :))

    http://s-hejvi.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadá to super, vůbec jsem to neznala... :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Vyzerá skutočne úžasne, baví ma aj to balenie! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tak hlavně, že splnil svůj účel, to je důležité :). Já se teď všem sérům a olejíčkům vyhýbám velkým obloukem a to jsem byla jejich milovník. Asi rok jsem teď bojovala s tím, že jsem měla pořád takové zacuchané konečky, ale ve skutečnosti ani zacuchané nebyly, nevím, jak to popsat, ale prostě nešly nijak oddělit od sebe. Úplně mě to vytáčelo a po roce jsem zjistila, že tohle je ta příčina, tak teď se jim hooodně vyhýbám :D

    OdpovědětVymazat
  13. Super článok ! Aj fotky sa vydarili ;)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  14. Vyzerá vážne dobre :) Ešte som o ňom nepočula :
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  15. Hello! I follow you.
    Thank you. Let's be friends.
    http://www.mirandabeautyworld.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger