18. prosince 2015

YANKEE CANDLE: VOŇAVÉ VÁNOCE

Krásný pátek vám všem,
pokračujeme ve Vánoční krasojízdě, dnes jsem si pro vás připravila článek, kde bych vám chtěla ukázat moje nejoblíbenější svíčky, obzvlášť teď o Vánocích. Miluju svíčky, v obchodech trávím hodiny u regálů se svíčkama, a čuchám jejich vůni. Nejhorší to je u regálů Yankee Candle, kde doslova očuchám vše, co se dá. Doufám, že nejsem jediná, s touhle divnou obsesí ohledně voňavých svíček. Proto, jedna z nejlepších věcí na Vánocích je, že můžu pálit jednu svíčku za druhou, a nikdo mě za ti nebude odsuzovat. Proto jsem se rozhodla, ukázat vám tu dnes svíčky a vosky, které se mnou letos budou Vánoce trávit.


V Ikee jsem si vybrala Omtalad svíčku, která voní naprosto úžasně. Je to svěží vůně, která sice neprovoní celý byt jako Yankee Candle, ale je velmi příjemná, proto mám už třetí balení, protože od léta jsem si jí velmi oblíbila. Pokud budete mít cestu okolo Ikei, zajděte omrknout jejich svíčky, protože jsou velmi levné a voní dokonale.


Další svíčka, cenově absolutně někde jinde, je Yankee Candle Sugared Apple. Naprosto úžasná Vánoční vůně, která mě nadchla téměř okamžitě, když jsem k ní v obchodě přivoněla. Nejen, že provoní celý byt, opravdu dlouho drží, já jí pálím každý den tak dvě hodiny, a že by ubylo nějak hodně, to se říct nedá, narozdíl od Ikeácké vůně, která se strašně rychle spotřebuje. Pokud chcete, aby vám byt voněl doslova jako Vánoce, mrkněte určitě na tuhle svíčku nebo její verzi ve vosku, pokud máte aromalampu.


Další na řadě jsou vosky. Těch jsem vyzkoušela už tak strašně moc, že mám slušný přehled. Musím říct, že tyto vosky jsou ideální budget verze Yankee svíček, protože v aromalampě vydrží vonět několik hodin, několik dní. Každopádně, teď už k těm, které tu mám připravené na zimu. Midsummer's Night je úžasná vůně, připomíná mi Egypt, a strašně zbožňuju večery, kdy se láduju zmrzlinou a vzpomínám na Egypt. Salted Caramel je úžasná Vánoční vůně, pro milovníky karamelu naprostá nutnost - vážně je skvělá, voní jako cukroví, a já se těším až jí hodím do aromalampy. A Child's Wish je taková super, letní, svěží vůně, není vůbec těžká, přijde mi úžasná jako taková klasika, aby prostě byt voněl, ale ne vyloženě nějak silně. Super vůně, která zaujme určitě spoustu lidí.

Dále mezi mé nejoblíbenější patří Clean Cotton, Merry Marshmellow (perfektní Vánoční vůně s kterou jsem trávila loňské Vánoce) a Pink Sands. 


PS. Mezitím, než jsem zveřejnila tento článek, jsem si stihla koupit další Vánoční vosk, který jste mohli vidět na mém instagramu. 



PPS. Voní úžasně. 

Používáte rádi svíčky?
Máte nějakou svíčku vyloženě určenou na Vánoce?

8 komentářů:

  1. Ja mela ted svicku jablko se skorici od Airwick a ta vonela nadherne vanocne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jablko a skořice <3 Tu kombinaci miluji, hlavně na Vánoce! :)

      Vymazat
  2. Ja mela ted svicku jablko se skorici od Airwick a ta vonela nadherne vanocne :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám ráda Christmas Cookie vosk :) na vánoce úplně boží :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám velkou svíčku french vanilla, kterou jsem dostala od babičky, pak mám votivku a child's wish, která krásně voní, ale přijde mi spíš na jaro :) Jinak já mám teď oblíbený vosk christmas garland, voní krásně po jehličí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K té jsem taky čichala v prodejně, ta voní úžasně, ale měli jen verzi velké svíčky a já jsem upřímně spíš přes vosky.. :) A Child's Wish jsem kdysi také měla, je to super jemná vůně :)

      Vymazat
  5. Ja miluji svicky YC teraz zrovna palim vosk, ale zatim jeste ne vanocni prichut grapefruit,, voni nadherne.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/12/giveaway-4.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger