19. prosince 2015

VÁNOCE: BURGUNDY + ZLATÁ LINKA

Krásnou sobotu vám všem,
na tomhle blogu jsem asi nikdy nepublikovala článek v sobotu, mám dojem, že tohle je úplná premiéra. Ale v rámci Vánočního režimu jsem se rozhodla, že nevynechám ani sobotu, a i dnes tu na vás bude čekat (mini)článek. Tentokrát to je opět Vánoční líčení, protože si myslím, že nikdy není dost inspirace. Já nevím jak vy, ale já prostě na Vánoce zbožňuju jednoduché a třpytivé líčení, proto i v dnešním článku najdete zlatou linku. Pokud se tedy chcete nechat inspirovat trošku na Vánoční líčení, určitě čtěte dál. 



 Není nic snažšího, než toto líčení.. A přitom je vážně super, a to jsem na oči hodila jen pár věcí, aniž bych věděla, jak to dopadne. Bylo velmi těžké zachytit tu zlatou spodní linku, proto na fotce není tak výrazná, ale ve skutečnosti byla mnohem výraznější a lesklejší. Každopádně, musím říct, že toto líčení se mi vážně líbí a pro mě osobně to vyhrálo soutěž Vánočního líčení, takže ho provětrám i dvacátéhočtvrtého prosince, nahodím k tomu nude rtěnku a je to podle mě super kombo. 
Jsou to vlastně jen tři stíny - burgundy "Sexy" stín z Nude Tude, a pak už jen Booty Call z Naked 2 do koutku oka, a Half Baked na spodní linku. Z burgundy stínů uděláte kouřovky a zlatou linku trochu ztratíte po kraji, aby to nemělo tak ostré přechody. Zlatý stín klidně můžete protáhnout podél černé linky, protože to vypadá mnohem zajímavěji. 


Oči:
TheBalm - Nude Tude "Sexy"
Urban Decay - Naked 2 Half Baked, Booty Call
TheBalm - The Schwing
TheBalm - What's Your Type? The Bodybuilder Mascara

Líbí se vám kombinace burgundy stínu a zlaté linky? 

15 komentářů:

  1. Nádherné líčení. Moc se mi líbí ta výrazná zlatá na spodní lince, vypadá to skvěle :)

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Liceni se ti moc povedlo, vypada to nadherne :) Ja v liceni oci jsem spise zacatecnik, tak jsem zvedava, jestli se mi na Vanoce povede neco nositelneho :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) Alee, není to tak těžké jak se může zdát, určitě to zvládneš! :)

      Vymazat
  3. Liceni se ti moc povedlo, vypada to nadherne :) Ja v liceni oci jsem spise zacatecnik, tak jsem zvedava, jestli se mi na Vanoce povede neco nositelneho :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ty se umíš vždy tak krásně namalovat, tohle se ti opět moc povedlo!

    Christmas Essentials 2015

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji hrozně moc!! :) Ale upřímně, občas se to taky nepovede.. :D

      Vymazat
  5. Liceni je velice pekne.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/12/giveaway-4.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger