16. prosince 2015

VÁNOCE: TIPY NA NEKOSMETICKÉ DÁRKY

Vánoce jsou tady, Vánoce jsou tady.. 
Krásnou středu vám všem,
dneska tu mám druhý článek ze série Vánočních článků, ovšem dnes nás čekají tipy na Vánoční dárky, které se netýkají kosmetiky, a možná vám bude tento článek užitečnější, protože snadněji vybere dárek pro někoho, koho znáte, kdežto u kosmetiky vždy hrozí, že produkt člověku nesedne. Takže, co tu dnes máme? 


1. Vtipný hrneček
Není nad to, dát si výborné kafe nebo čaj z nějakého originálního hrnku, který jste dostali jako dárek. Tak proč to samé nedát vašim kamarádům, rodině, nebo komukoliv? Nemusí být ani z internetu, klidně ho vyrobte sami doma, aby byl více osobní! (Mum hrnek, (D)ick hrnek)

2. Voňavá svíčka
Kdo by neměl rád svíčky? Yankee Candle mají úžasné Vánoční vůně, třeba Christmas Cookie je naprostá bomba a určitě by ji doma chtěl každý! Vím, že svíčky YC nejsou levná záležitost, ale určitě by radost udělaly i jakékoliv jiné voňavé svíčky, nebo třeba YC vosk do aromalampy. 

3. Teploučká šála
Koho by v zimních, mrazivých dnech nepotěšila hřejivá šála? Určitě jeden z nejoblíbenějších "měkkých dárků" je podle mě nějaká originální, pěkná šála, která nejen vykouzlí úsměv na rtech, ale i zahřeje, až budete mrznout venku při cestě do školy (nebo do práce..). (Károvaná šála)

4. Obal na telefon
Koho by nerozesmál vtipný obal na telefon, jako třeba ten s koněm? Nejen, že chrání telefon, ale taky je to stylový doplněk, takže podle mě určitě boží dárek. Pokud víte, že člověk, kterému chcete obal dát má třeba rád určitý film nebo kapelu, na eBayi najdete nějaký obal s potiskem, který zrovna hledáte. (Obal 1, 2)


5. Omalovánkama proti stresu
Že omalovánky jsou pro malé děti? Už jste slyšeli o terapii pastelkama? Pomocí vybarvování člověk zamezuje stresu, a celkově se uvolňuje, endorfiny člověka pozitivně nabíjí a můžete tím i krátit chvíle po večerech. Naprosto super dárek, nemyslíte? (Mindfulness Colouring Book)

6. DIY dárek
Něco osobního, něco originálního... stačí jen lihovka a papír, rámeček a hřebík. Nebo cokoliv jiného. Fantazii se meze nekladou, DIY dárek je vhodný pro lidi co mají "Christmas budget", je to určitě skvělý způsob, jak člověka obdarovat něčím velmi osobním, originálním a zkrátka něčím, na co nikdy nezapomene. Klidně i třeba fotkou, v dřevěném rámu, který jste třeba nazdobili sampolepkama, třpytkama... čímkoliv! Jen si pohrajte, určitě výsledek bude stát za to. :-)

7. Diář 2016
Naprostá nutnost do roku 2016! Chcete, aby vaše kamarádka, kamarád, příbuzný nebo kdokoliv jiný chodil pozdě na vaše schůzky nebo na všechno zapomínal? Diář je řešení.

8. Vtipné kalhotky 
Dostat tyhle kalhotky, asi se směju až do příštích Vánoc. Přijde mi to super originální, vtipné a takové prostě nečeočekávané, a takovéhle dárky jsou nejlepší. Určitě by udělali radost komukoliv, jen bych je asi nedávala babičce nebo mamce. :D (Naplácej mi)

9. Hřejivý polštářek na vodu
Tohle je bomba, pro zmrzliny jako já. Má někdo z vašich známých neustále studené nohy? Tohle je řešení. Mě by takovýhle tučňáček absolutně nadchl, brala bych ho všema deseti, je to podle mě takový super dárek, prakticky pro kohokoliv. A až bude dotyčný marod, poděkuje vám! (Tučňáčí polštářek)

Tak co, už máte vybrané dárky na Vánoce?

5 komentářů:

  1. Presne takýmito vecami odbavujem blízkych ľudí ktorým nemám ani šajnu čo kúpiť :D Je to prakticé,jednoduché,lacné a dosť pekné podla mna :)

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto skvělé tipy!Dárky 2, 3, 5 a 7 jsem pořídila..:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, mějte se krásně ♡
Můžete mě kontaktovat také na emailu nikolamills@email.cz ♡

Copyright © 2016 Nikola Mills , Blogger